- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 30
- Konu Sahibi karaca3443
Kızlar valla benimde iğnenin 10. Guin göğüslerim ağrımaya başladı belim çok ağrıyor adet olacam diye korkuyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çocuğu olan bir iki arkadaşa gösterdim negatif diyor çok moralim bozuldu milletin gözü kör olmuşKuzum var inşallah inşallah hamissindir
Yok kız var çizgi ordaYa çocuğu olan bir iki arkadaşa gösterdim negatif diyor çok moralim bozuldu milletin gözü kör olmuş
Test yapsana en azından etkisi geçmiş mi ona bakarızKızlar valla benimde iğnenin 10. Guin göğüslerim ağrımaya başladı belim çok ağrıyor adet olacam diye korkuyorum ya
Amin amin sen kan verdin mi canım
Ya get hele sen bı diyeydin sinirimi bozmasinlar 4 senedir her ay yapıyorum olmayınca çıkmıyor işte inşallah devamı gelir de yüzümüzü kara çıkarmaz Allah'ım ama var yani o çizgi gözle görülüyor essek kadarYa çocuğu olan bir iki arkadaşa gösterdim negatif diyor çok moralim bozuldu milletin gözü kör olmuş
ben iğne olmadım 30 eylülde kontrole gttiğimde çatladı dedi ilişkiler oldu bat 18 ekim ben 11 ekimde kan verdim 0,2 negtif çıktıKaçıncı gününüz acaba adetine birgün kala yada geçince yap canım
Verir mi bilmiyorum ama harika çıkmış yumurtlaman olmuş demek dollenmede olduysa ballı kaymakE Evdekikadin A ayisigi-28 kızlar bana da çizgi var gibi geldi inşallah vardır etiketleyin beni kan sonucunuza
Benim de progesteron testim çıktı 22.7 çıkmış bu gebelikle ilgili bir bilgi verebilir mi?
Canım erken vermişsin haftasonu verben iğne olmadım 30 eylülde kontrole gttiğimde çatladı dedi ilişkiler oldu bat 18 ekim ben 11 ekimde kan verdim 0,2 negtif çıktı
Cok erken canım üzülme bekle benceben iğne olmadım 30 eylülde kontrole gttiğimde çatladı dedi ilişkiler oldu bat 18 ekim ben 11 ekimde kan verdim 0,2 negtif çıktı
Canım erken vermişsin haftasonu ver
inşallah vardır doktorda dedi erken daha çıkmayabilir diyeCo
Cok erken canım üzülme bekle bence
İğne gününü saymazsak 10. Günüm bugün canım. İğne gününü 36 saat sonrasını ondan sonraki günü değerlendirdik sonra da 1 hafta gün aşırı değerlendirdik. Artık bilmiyorum diğer yumurta büyüdü mü. İnşallah döllenmiştir ya. İlk defa bu değeri gördüm çünkü daha önce progesteron 12 3 8 çıkmıştı bu 4. Baktırışım yani.Çok iyi canım yumurtan çatlamış senin geç döllenme olabilir geriden gelen bir yumurtan vardı ya bol bol değerlendirme yaptın değil mi
Verir mi bilmiyorum ama harika çıkmış yumurtlaman olmuş demek dollenmede olduysa ballı kaymak
Ayyy inşallah vardır canım bende görüyorum ikinci fotoda belli baya var yaniKızlar 13 gün sabahı acaba test bozuk olabilir mi ya
İnşallah canım inşallahAyyy inşallah vardır canım bende görüyorum ikinci fotoda belli baya var yani
Senin de az kaldı değil mi canım sen test yaptın mıAyyy inşallah vardır canım bende görüyorum ikinci fotoda belli baya var yani
Yaptım gecmisTest yapsana en azından etkisi geçmiş mi ona bakarız
Hadi bakalım inşallah hepimiz hamileyizdirYaptım gecmis
Kizlar sonucum çıktı 1.20 yani yine yokHadi bakalım inşallah hepimiz hamileyizdir