Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Bende kahverengi akıntı ara ara kasıkta batma hem solda hem sagda ama bende sadece sagda yumurta oluştu neys yemeklerden tiksinti kokuya karşı hassasiyet ve kasıkta sanki bişeyler oynuyor gibi ama sürekli lavabo 10 dakika bir ben hiç öyle olmadım ama tabi aşılamadan sonra kendimi baya sıcak tuttum halada tutuyorum aşılama yapılırken kesinlikle vucuda sogukluk dememesi lazım ve ben üst üste kıyafetler giydim vucudum sıcak tutuyorum mide bulantısı var bende gece kalkıyorum lavaboya gidiyorum ve

Bir şey soracağım, akıntısız hamile kalan var mıdır? Akıntı illa olması gereken bir belirti midir?

Bana herhangi bir ilac vermedi gerek yok dedi

Evet gerek yok olabiliyor herkese vermiyoruz ben vermek istedim sana dedi hatta jeli bulamadım aradım bulamadıysan önemli degil kullanma dedi.Bende bir eczanede bulunca aldım kullanıyorum.

Inşallah güzel şeylere işarettir.
Bu hafta geçince belli olur ne olduğumuz hakkımızda hayırlısı

Şunu söyliyim hiç belirti yaşamayı hamile kalanlar var
Forumda, hamile kalan kadınların süreçlerinde ilk zamanlardan itibaren akıntı yaşadıklarını okudum, ben de merak ettim. Hiç hamile kalmadım yaa ondan soruyorum

Forumda, hamile kalan kadınların süreçlerinde ilk zamanlardan itibaren akıntı yaşadıklarını okudum, ben de merak ettim. Hiç hamile kalmadım yaa ondan soruyorum
Bazı insanlarda oluyor kimisi hıçkırık gögüslerde agrı hassasiyet gögüslerde şişkinlik kabızlık karın agrısı karında şişkinlik kasıklarda batma agrı kramp mide bulantısı baş dönmesi baş agrısı uyku halsizlik vucutta ısınma özellikle ayak altı lavaboya sürekli gitme akıntı uyku bozukluğu VS. Aklıma gelenler bukadar ama bunların %50 regl dönemlerindede oluyor işte bunların hiç birini yaşamayı hamile kalanlarda cok var

Bende öyle yaptım. Geri sprem geldi mı peki hiç?
Yok gelmedi doktorum aşılama yapıldı gı gün 2 gün boyunca ilişki yok girersen sperm tekrar geri gelir yaptığımız işlem boşa gider ve aşılama eşim sperm testi biraz düşüktü ama aşılamaya göre iyiydi yeterli demişti şuan birde bana dalin şampuan verdi bununla yıkan demişti tabi bende kaynar sudan 4 ay önce vucudum yandıgı için gögüs sag bölgesinden tedavi olucam oda süt gelmez diye bir yandan onun için verdi bana dalini

Teşekkür ederim cevabınız için, hamilelik yaşar mıyım bilmem ama kimyasal bile geçirmedim 3.5 yılda ve doğal olarak merak etmeye başladım. Hoş belirti aramak da saçma, belki dediğiniz gibi belirtisiz olur olacaksa ama işte her yerde öyle şeyler okuyunca artık başat belirti olur sandım. Ama dediğiniz gibi belirtisiz de olabilir.

Bende öyle yaptım. Geri sprem geldi mı peki hiç?
Seni kac dakika dinlendirdi hemen kalktınmı bende aşılama yapıldı 10/15 dakika ayaklarımı üst üste attırdı ve bekledim ben kaldırmadılar ve ben o sabaha hiç lavaboya gitmedim tuttum ama tabi bu işlemi bilmiyordum tesadüf olmuştu gec kalmıştım ben aşılamadan sonra yürüyemiyorum agrı da karın agrısı bacak agrı bel agrısı eve gelene kadar öldüm resmen

Hsg cekildi mi size kimyasal gebelik belirtileri cok bellidir sürekli susuzluk ve sürekli aşırı derecede akıntı farklı ve kötü koku sürekli vajinadan yanma korkarak lavaboya gitmek gibi +ishal gibi belirti oluyor kimyasalda bu gibi belirtiler var kimyasal gebelik kendini belli ediyor

Hsgyi 2 yıl önce çekmiştim, temiz çıkmıştı ama toplam 3.5 yıldır kurlerinden, ilaca, çatlatma iğnesine kadar her şeyi denedim. İlaçlar ve iğne doktor kontrolünde tabi ama olmadı, hiç tutmadı. Dediğiniz şeyleri yasamissam bile fark etmedim hiç, bende genelde enfeksiyon ya da mantar çıkar diye dikkat etmemiştim. Bundan sonra özel olarak bir vücudumu dinlesem iyi olacak

SenI Telaslandirmak istemem.ilk aşılamam seninki gibi çok agriliydi. Megersem kist oluşmuş.7.4-8.5 cm ikide kist. Aynı zamanda gebelik pozitif geldi ama sonra testim negatif geldi.kistlerden bebeğe yer yoktu

SenI Telaslandirmak istemem.ilk aşılamam seninki gibi çok agriliydi. Megersem kist oluşmuş.7.4-8.5 cm ikide kist. Aynı zamanda gebelik pozitif geldi ama sonra testim negatif geldi.kistlerden bebeğe yer yoktu
İlkinde de olmuştu ama o zaman orda ki bekleme süresinde olmuştu. Doktoruma sordum normal dedi inşallah normaldir bu durum.

Bana da ayni 10 dk yeterli dediler yarim saat durdum bacak bacak üstüne atarak . Idrarimi tutmam gerektiğini söylemediler tutmadım zaten heyecandan 2 saatte bir idrara sıkışık oluyordum idrarını çok tutmuş olman bel ağrısı yapmış olblr baskı olmuştur. Ağrım hiçbirşeyim olmadı benim gayet iyiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…