Bana herhangi bir ilac vermedi gerek yok dediBen catlatma ognesini 20 si gecesi 23 :30 oldum 22 sabah 10.30 gibi aşılama oldum. Doktorum 15 gün sonra gel dedi progesteron jel bitince dedi o da 5 Kasım oluyor.
Bende kahverengi akıntı ara ara kasıkta batma hem solda hem sagda ama bende sadece sagda yumurta oluştu neys yemeklerden tiksinti kokuya karşı hassasiyet ve kasıkta sanki bişeyler oynuyor gibi ama sürekli lavabo 10 dakika bir ben hiç öyle olmadım ama tabi aşılamadan sonra kendimi baya sıcak tuttum halada tutuyorum aşılama yapılırken kesinlikle vucuda sogukluk dememesi lazım ve ben üst üste kıyafetler giydim vucudum sıcak tutuyorum mide bulantısı var bende gece kalkıyorum lavaboya gidiyorum veBelirti için erken mi bilemiyorum pek karışık bu işlerbenim ciddi şekilde göğüslerde hassasiyet, gazim çok oluyor, arada kasık da batmam ve akintim var .Akintim özellikle su gibi. Sizdeki tam belirtiler neydi ki doktor öyle dedi?
Bana herhangi bir ilac vermedi gerek yok dedi
Şunu söyliyim hiç belirti yaşamayı hamile kalanlar varBir şey soracağım, akıntısız hamile kalan var mıdır? Akıntı illa olması gereken bir belirti midir?
Bende kahverengi akıntı ara ara kasıkta batma hem solda hem sagda ama bende sadece sagda yumurta oluştu neys yemeklerden tiksinti kokuya karşı hassasiyet ve kasıkta sanki bişeyler oynuyor gibi ama sürekli lavabo 10 dakika bir ben hiç öyle olmadım ama tabi aşılamadan sonra kendimi baya sıcak tuttum halada tutuyorum aşılama yapılırken kesinlikle vucuda sogukluk dememesi lazım ve ben üst üste kıyafetler giydim vucudum sıcak tutuyorum mide bulantısı var bende gece kalkıyorum lavaboya gidiyorum ve
Forumda, hamile kalan kadınların süreçlerinde ilk zamanlardan itibaren akıntı yaşadıklarını okudum, ben de merak ettim. Hiç hamile kalmadım yaa ondan soruyorumŞunu söyliyim hiç belirti yaşamayı hamile kalanlar var
Aşılama yapılırken lavaboya hiç gitmedim aşıdan 1 SAAT sonra gittüm
Bazı insanlarda oluyor kimisi hıçkırık gögüslerde agrı hassasiyet gögüslerde şişkinlik kabızlık karın agrısı karında şişkinlik kasıklarda batma agrı kramp mide bulantısı baş dönmesi baş agrısı uyku halsizlik vucutta ısınma özellikle ayak altı lavaboya sürekli gitme akıntı uyku bozukluğu VS. Aklıma gelenler bukadar ama bunların %50 regl dönemlerindede oluyor işte bunların hiç birini yaşamayı hamile kalanlarda cok varForumda, hamile kalan kadınların süreçlerinde ilk zamanlardan itibaren akıntı yaşadıklarını okudum, ben de merak ettim. Hiç hamile kalmadım yaa ondan soruyorum
Yok gelmedi doktorum aşılama yapıldı gı gün 2 gün boyunca ilişki yok girersen sperm tekrar geri gelir yaptığımız işlem boşa gider ve aşılama eşim sperm testi biraz düşüktü ama aşılamaya göre iyiydi yeterli demişti şuan birde bana dalin şampuan verdi bununla yıkan demişti tabi bende kaynar sudan 4 ay önce vucudum yandıgı için gögüs sag bölgesinden tedavi olucam oda süt gelmez diye bir yandan onun için verdi bana daliniBende öyle yaptım. Geri sprem geldi mı peki hiç?
Teşekkür ederim cevabınız için, hamilelik yaşar mıyım bilmem ama kimyasal bile geçirmedim 3.5 yılda ve doğal olarak merak etmeye başladım. Hoş belirti aramak da saçma, belki dediğiniz gibi belirtisiz olur olacaksa ama işte her yerde öyle şeyler okuyunca artık başat belirti olur sandım. Ama dediğiniz gibi belirtisiz de olabilir.Bazı insanlarda oluyor kimisi hıçkırık gögüslerde agrı hassasiyet gögüslerde şişkinlik kabızlık karın agrısı karında şişkinlik kasıklarda batma agrı kramp mide bulantısı baş dönmesi baş agrısı uyku halsizlik vucutta ısınma özellikle ayak altı lavaboya sürekli gitme akıntı uyku bozukluğu VS. Aklıma gelenler bukadar ama bunların %50 regl dönemlerindede oluyor işte bunların hiç birini yaşamayı hamile kalanlarda cok var
Seni kac dakika dinlendirdi hemen kalktınmı bende aşılama yapıldı 10/15 dakika ayaklarımı üst üste attırdı ve bekledim ben kaldırmadılar ve ben o sabaha hiç lavaboya gitmedim tuttum ama tabi bu işlemi bilmiyordum tesadüf olmuştu gec kalmıştım ben aşılamadan sonra yürüyemiyorum agrı da karın agrısı bacak agrı bel agrısı eve gelene kadar öldüm resmenBende öyle yaptım. Geri sprem geldi mı peki hiç?
Hsg cekildi mi size kimyasal gebelik belirtileri cok bellidir sürekli susuzluk ve sürekli aşırı derecede akıntı farklı ve kötü koku sürekli vajinadan yanma korkarak lavaboya gitmek gibi +ishal gibi belirti oluyor kimyasalda bu gibi belirtiler var kimyasal gebelik kendini belli ediyorTeşekkür ederim cevabınız için, hamilelik yaşar mıyım bilmem ama kimyasal bile geçirmedim 3.5 yılda ve doğal olarak merak etmeye başladım. Hoş belirti aramak da saçma, belki dediğiniz gibi belirtisiz olur olacaksa ama işte her yerde öyle şeyler okuyunca artık başat belirti olur sandım. Ama dediğiniz gibi belirtisiz de olabilir.
Hsgyi 2 yıl önce çekmiştim, temiz çıkmıştı ama toplam 3.5 yıldır kurlerinden, ilaca, çatlatma iğnesine kadar her şeyi denedim. İlaçlar ve iğne doktor kontrolünde tabi ama olmadı, hiç tutmadı. Dediğiniz şeyleri yasamissam bile fark etmedim hiç, bende genelde enfeksiyon ya da mantar çıkar diye dikkat etmemiştim. Bundan sonra özel olarak bir vücudumu dinlesem iyi olacakHsg cekildi mi size kimyasal gebelik belirtileri cok bellidir sürekli susuzluk ve sürekli aşırı derecede akıntı farklı ve kötü koku sürekli vajinadan yanma korkarak lavaboya gitmek gibi +ishal gibi belirti oluyor kimyasalda bu gibi belirtiler var kimyasal gebelik kendini belli ediyor
SenI Telaslandirmak istemem.ilk aşılamam seninki gibi çok agriliydi. Megersem kist oluşmuş.7.4-8.5 cm ikide kist. Aynı zamanda gebelik pozitif geldi ama sonra testim negatif geldi.kistlerden bebeğe yer yoktuAğrıyı geçtim bende şiddetli kasılmalar kramplar oldu adım atamadım resmen adım attıkca kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu resmen afedersiniz ama wcden bile eşimin yardımıyla acı çekerek kalktım ama doktorum normal olduğunu söyledi ve şimdi de sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı sanırsınız adet olucam öyle bir ağrı ama günüme daha 15 gün var, aşılamayı da 21 inde oldum daha
Amin inşallah canım ben 15 inde oldum. İnşallah pozitif olurİnşallah öyledir canım rabbim kimseye yaşatmasın kötü şeyler herkes bı umut uğruna ne emekler veriyor rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyen herkese
İlkinde de olmuştu ama o zaman orda ki bekleme süresinde olmuştu. Doktoruma sordum normal dedi inşallah normaldir bu durum.SenI Telaslandirmak istemem.ilk aşılamam seninki gibi çok agriliydi. Megersem kist oluşmuş.7.4-8.5 cm ikide kist. Aynı zamanda gebelik pozitif geldi ama sonra testim negatif geldi.kistlerden bebeğe yer yoktu
Aynı ben de hatta ben aşılamadan 3 saat sonra falan gittimAşılama yapılırken lavaboya hiç gitmedim aşıdan 1 SAAT sonra gittüm
Seni kac dakika dinlendirdi hemen kalktınmı bende aşılama yapıldı 10/15 dakika ayaklarımı üst üste attırdı ve bekledim ben kaldırmadılar ve ben o sabaha hiç lavaboya gitmedim tuttum ama tabi bu işlemi bilmiyordum tesadüf olmuştu gec kalmıştım ben aşılamadan sonra yürüyemiyorum agrı da karın agrısı bacak agrı bel agrısı eve gelene kadar öldüm resmen