Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Yaaa inşallah bu sefer tutmuştur sizinki de. Mesela ilkinde ben hiç bir şey hissetmedim doktorum bitti dedi nasıl bitti demişim şaşkınlıktan ama bu sefer az da olsa spekulum açılırken acı hissettim yani rahatsız etti beni. Bu sefer doktorum geri gelmedi hiç dedi ve son hastası bendim asistanı sağolsun zaman sıkıntın yoksa biraz fazla yatırcam ne kadar çok böyle yatarsan o kadar iyi dedi. Hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor ama hiç bir zaman isyan etmedim Allah'a neden diye her seferinde hep hayırlısı dedim
Amin canım inşallah 😇

İki
Hanımlar merhabalar, nasılsınız? Var mı belirtileriniz? Bende ilk gunler var olan kasık ağrısı şimdi arttı, aralıksız ağrıyor bugün itibariyle. Ağzımda değişik bir tat var, bir de göğüs ağrısı var. Testi hangi gün yaparsak güvenilir bir sonuç verir? Bir de çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur?
Hafta sonraki sonuc dogru verir Bendede aynı belirtiler var + akıntılarım olmaya başladı doktoruma mesaj attım durumu izah ettim gebelik olmak için hazırlık yapıyor bu tarz şikayetler normaldir dedi ayın 5 nte test yapalım dedi

Karlice sen aşılamanın aynı günümü ilişkiye girdin birde doktorun numarasını vermedim sana takip etmiyorum seni
Gun asıri önerdi salı yapildi bir gün durup bir gün ilişki şeklinde devlet hastanesinde tedavi oluyorm bı numara vermedi o yüzden

Hastane yi direk arayınca doktora bağlıyorlar.bende devlet hastanesinde oldum
Kasinti beyaz akıntı bugün iyi durumda gibi gecicek sanırım gitcektim gitmem sanırım şu ara Bugun sağ tarafimda ağrı oldu biraz akşama doğru ona canım sıkıldı sadece daha önce dış gebelik geçirdim o riskte var bende 😏 çok yorucu gerçekten beklemek

Bende ekim 20 de aşılama yapıldı. Bugün 5. Gün bende de mide bulantıları var sadece progestandan kaynaklı bir de nefes darlığım oluyor iki gündür umarım pozitif sonuç alırız 🙏

İki

Hafta sonraki sonuc dogru verir Bendede aynı belirtiler var + akıntılarım olmaya başladı doktoruma mesaj attım durumu izah ettim gebelik olmak için hazırlık yapıyor bu tarz şikayetler normaldir dedi ayın 5 nte test yapalım dedi

Test günümüz aynı gün güzel sonuçlara inşallah 😍🤲

Kasinti beyaz akıntı bugün iyi durumda gibi gecicek sanırım gitcektim gitmem sanırım şu ara Bugun sağ tarafimda ağrı oldu biraz akşama doğru ona canım sıkıldı sadece daha önce dış gebelik geçirdim o riskte var bende 😏 çok yorucu gerçekten beklemek
O gebeliğin ayrı bu gebeliğin ayrı.ilaclardan ağrılar oluyor canını sıkma canım

Bende oldu yürümekte zorluk ceketim agrısı baya oldu
Ağrıyı geçtim bende şiddetli kasılmalar kramplar oldu adım atamadım resmen adım attıkca kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu resmen afedersiniz ama wcden bile eşimin yardımıyla acı çekerek kalktım ama doktorum normal olduğunu söyledi ve şimdi de sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı sanırsınız adet olucam öyle bir ağrı ama günüme daha 15 gün var, aşılamayı da 21 inde oldum daha

O gebeliğin ayrı bu gebeliğin ayrı.ilaclardan ağrılar oluyor canını sıkma canım
İnşallah öyledir canım rabbim kimseye yaşatmasın kötü şeyler herkes bı umut uğruna ne emekler veriyor rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyen herkese 🙏

Test günümüz aynı gün güzel sonuçlara inşallah 😍🤲
Ben catlatma ignesi 18 nde oldum yani 1 haftasına girecek aşılamada 20 sinde oldum yani 4 gün felan doktor catlatma ignesi ayrı aşılama ayrı gün hesaplandı ama gebelik testini saglık ocağında yapıp doktoruma atacağım aile hekimi de kontrol ediyor oda gün verdi 5 şinde günümü tamamlıyorum 6sında testi yapıyorum

Gun asıri önerdi salı yapildi bir gün durup bir gün ilişki şeklinde devlet hastanesinde tedavi oluyorm bı numara vermedi o yüzden
Ama bildigi kadarıyla duş yasak 2 3 gün boyunca bana 2 gün ilişki yok 2 gün sonra duş alabilirsin ilişki serbest dedi bende aynısını uyguladım benim doktorum numarasını verdi gebelik olursa bu numaradan ulaşabilirsin dedi sen hangi şehirdensin

Ben catlatma ignesi 18 nde oldum yani 1 haftasına girecek aşılamada 20 sinde oldum yani 4 gün felan doktor catlatma ignesi ayrı aşılama ayrı gün hesaplandı ama gebelik testini saglık ocağında yapıp doktoruma atacağım aile hekimi de kontrol ediyor oda gün verdi 5 şinde günümü tamamlıyorum 6sında testi yapıyorum

Ben catlatma ognesini 20 si gecesi 23 :30 oldum 22 sabah 10.30 gibi aşılama oldum. Doktorum 15 gün sonra gel dedi progesteron jel bitince dedi o da 5 Kasım oluyor.

Hım inşallah müjdemizi alırız belirtiler varmı sende ben doktoruma sordum durumumu gebelik olma olasılığı var test yapalım dedim hayır erken daha ayın 5nden sonra gel dedi

Belirti için erken mi bilemiyorum pek karışık bu işler 😊 benim ciddi şekilde göğüslerde hassasiyet, gazim çok oluyor, arada kasık da batmam ve akintim var .Akintim özellikle su gibi. Sizdeki tam belirtiler neydi ki doktor öyle dedi?

Arkadaşlar gününüzü sayarsanız hiç vakit gecmez kafanızı oraya yormayın zaman uzun gelir gibi olur ve stres + psikolojikmen etki yapar ben kafayı pek günleri saymaya takmıyorum ilgilenmiyorum pek bile ama eşim saolsun sayıyor 😂😂 eşimde. Eskisi gibi gebe iyim degilmiyim bagırıp cagırmıyorsun hamilemiyim acaba takmıyorsun sanki umurunda degilmiş gibi davranıyorsun sen bebek istemiyormusun söyleyip duruyor bende kafamı başka şeylerle yoruyorum artık hayatı normal karşılıyorum artık Allah nezaman verirse ozaman Allaha bıraktım kendimi yıpratmam boş Allahın takdiri nezaman olursa ben görevimi yapıyorum Allaha kalmışım artı yoksa bende herkes gibi anne olmak istiyorum dedim doktora da şikayet etti beni doktorum en güzel stres bu takmamak

X