Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahYaaa inşallah bu sefer tutmuştur sizinki de. Mesela ilkinde ben hiç bir şey hissetmedim doktorum bitti dedi nasıl bitti demişim şaşkınlıktan ama bu sefer az da olsa spekulum açılırken acı hissettim yani rahatsız etti beni. Bu sefer doktorum geri gelmedi hiç dedi ve son hastası bendim asistanı sağolsun zaman sıkıntın yoksa biraz fazla yatırcam ne kadar çok böyle yatarsan o kadar iyi dedi. Hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor ama hiç bir zaman isyan etmedim Allah'a neden diye her seferinde hep hayırlısı dedim
İnşallah bakalım hayırlısı evet 2 hafta sonra test yapılcakHayırlısı olsun. Regl tarihiniz değişti iki hafta sonra olmazsanız inşallah hamilsesiniz
Hafta sonraki sonuc dogru verir Bendede aynı belirtiler var + akıntılarım olmaya başladı doktoruma mesaj attım durumu izah ettim gebelik olmak için hazırlık yapıyor bu tarz şikayetler normaldir dedi ayın 5 nte test yapalım dediHanımlar merhabalar, nasılsınız? Var mı belirtileriniz? Bende ilk gunler var olan kasık ağrısı şimdi arttı, aralıksız ağrıyor bugün itibariyle. Ağzımda değişik bir tat var, bir de göğüs ağrısı var. Testi hangi gün yaparsak güvenilir bir sonuç verir? Bir de çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur?
Bende oldu yürümekte zorluk ceketim agrısı baya olduKızlar aşılama günü ve ertesi gün karın ağrısı ve şiddetli kasılma hisseden oldu mu ben resmen ilk 2 gün ayağa kalkamadım lavaboya zor gittim
Ben de progestan bitince test yapcamİnşallah bakalım hayırlısı evet 2 hafta sonra test yapılcak
Gun asıri önerdi salı yapildi bir gün durup bir gün ilişki şeklinde devlet hastanesinde tedavi oluyorm bı numara vermedi o yüzdenKarlice sen aşılamanın aynı günümü ilişkiye girdin birde doktorun numarasını vermedim sana takip etmiyorum seni
Hastane yi direk arayınca doktora bağlıyorlar.bende devlet hastanesinde oldumGun asıri önerdi salı yapildi bir gün durup bir gün ilişki şeklinde devlet hastanesinde tedavi oluyorm bı numara vermedi o yüzden
Kasinti beyaz akıntı bugün iyi durumda gibi gecicek sanırım gitcektim gitmem sanırım şu ara Bugun sağ tarafimda ağrı oldu biraz akşama doğru ona canım sıkıldı sadece daha önce dış gebelik geçirdim o riskte var bende çok yorucu gerçekten beklemekHastane yi direk arayınca doktora bağlıyorlar.bende devlet hastanesinde oldum
İki
Hafta sonraki sonuc dogru verir Bendede aynı belirtiler var + akıntılarım olmaya başladı doktoruma mesaj attım durumu izah ettim gebelik olmak için hazırlık yapıyor bu tarz şikayetler normaldir dedi ayın 5 nte test yapalım dedi
O gebeliğin ayrı bu gebeliğin ayrı.ilaclardan ağrılar oluyor canını sıkma canımKasinti beyaz akıntı bugün iyi durumda gibi gecicek sanırım gitcektim gitmem sanırım şu ara Bugun sağ tarafimda ağrı oldu biraz akşama doğru ona canım sıkıldı sadece daha önce dış gebelik geçirdim o riskte var bende çok yorucu gerçekten beklemek
Ağrıyı geçtim bende şiddetli kasılmalar kramplar oldu adım atamadım resmen adım attıkca kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu resmen afedersiniz ama wcden bile eşimin yardımıyla acı çekerek kalktım ama doktorum normal olduğunu söyledi ve şimdi de sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı sanırsınız adet olucam öyle bir ağrı ama günüme daha 15 gün var, aşılamayı da 21 inde oldum dahaBende oldu yürümekte zorluk ceketim agrısı baya oldu
Hım inşallah müjdemizi alırız belirtiler varmı sende ben doktoruma sordum durumumu gebelik olma olasılığı var test yapalım dedim hayır erken daha ayın 5nden sonra gel dediTest günümüz aynı gün güzel sonuçlara inşallah
İnşallah öyledir canım rabbim kimseye yaşatmasın kötü şeyler herkes bı umut uğruna ne emekler veriyor rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyen herkeseO gebeliğin ayrı bu gebeliğin ayrı.ilaclardan ağrılar oluyor canını sıkma canım
Ben catlatma ignesi 18 nde oldum yani 1 haftasına girecek aşılamada 20 sinde oldum yani 4 gün felan doktor catlatma ignesi ayrı aşılama ayrı gün hesaplandı ama gebelik testini saglık ocağında yapıp doktoruma atacağım aile hekimi de kontrol ediyor oda gün verdi 5 şinde günümü tamamlıyorum 6sında testi yapıyorumTest günümüz aynı gün güzel sonuçlara inşallah
Ama bildigi kadarıyla duş yasak 2 3 gün boyunca bana 2 gün ilişki yok 2 gün sonra duş alabilirsin ilişki serbest dedi bende aynısını uyguladım benim doktorum numarasını verdi gebelik olursa bu numaradan ulaşabilirsin dedi sen hangi şehirdensinGun asıri önerdi salı yapildi bir gün durup bir gün ilişki şeklinde devlet hastanesinde tedavi oluyorm bı numara vermedi o yüzden
Ben catlatma ignesi 18 nde oldum yani 1 haftasına girecek aşılamada 20 sinde oldum yani 4 gün felan doktor catlatma ignesi ayrı aşılama ayrı gün hesaplandı ama gebelik testini saglık ocağında yapıp doktoruma atacağım aile hekimi de kontrol ediyor oda gün verdi 5 şinde günümü tamamlıyorum 6sında testi yapıyorum
Hım inşallah müjdemizi alırız belirtiler varmı sende ben doktoruma sordum durumumu gebelik olma olasılığı var test yapalım dedim hayır erken daha ayın 5nden sonra gel dedi