Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Biliyorum çok zor. İnsanın resmen kalbi aciyor. Ama şunu unutmayalım olandada olmayanda da vardır bı hayır. Allah korusun. Şimdi pozitif alıp iki gün sonra negatif alsan daha kötü olurdu. İnşallah yeni bir ay başlıyor yeniden ayağa kalk ve tekrar başla. Hayatta dur,dinlen ve yeniden başla bu felsefen olsun . Haydi tekrar besmele cek doktoruna git ilaçları ni al ya da bu ay dinlen önümüzdeki ay yeniden başla . Bak benim bu 3. Aşılamam . Nasip Allah'tan. Rahmet ve merhamet sahibi olan Allah bizim için her zaman en doğru ve güzelini nasip eder
Allah razı olsun canım benim Hayırlısıyla sizlere nasip etsin inşallah

Canım 7. Gün bu değerin çıkması çok normal çünkü çatlatma iğnesi kullandıysan onun etkisidir o yüzden 14. Gün test yapmak daha güvenli olur. İğneden kaynaklı kanında bhcg olabilir. Ama inş tutar aşılaman 🙏🏻
2.ci aşılamam bu ilkindede aynı gün test yaptığımda 0.00 çıkmıştı kendimi çok garip hissediyorum bugün hakkımda hayırlısı

Iki uc ay ara verip tupe baslariz diye dusunduk bu surecte esimle birlikte cok gerildik biraz rahatlayalim istedik canim insallah sizlerin olumlu olur
İnşallah canım ♥️. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Belki dinlenirken olur.genelde öyle oluyor. Biraz ara verelim dediğinde bebiş çıkıp geliyor.insallah seninde öyle olur 🤗🤗

Kızlar perşembe günü aşılama olucam ama bugün yoğun bir şekilde beyaz akıntım var acaba yumurtam kendiliğinden erken çatlamış olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı?

Vajınusmus geçmişim var. Rahat muayene olamıorum.. süreç benim için kat kat daha zor :KK43:

Hiç öyle birşey olmadim ama uzun süre olunca gitmezsem bende çok rahatsız oluyorum, kendini rahat ettirecek birşey bulman düşünce olarak onu düşünmen çok güzel olur eğer ki bebek isteği içinse yapacak birşey yok 😌

Merhaba kızlar bugün aşılamanın 16. Günü idrar testi yaptım negatif sizce kan testi yaptırayım mi olsa idrarda çıkardı diye düşünüyorum ama

X