Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Kızlar sonucum çıktı maalesef 2. Aşılamamda tutmamış hayırlısı olsun

Kızlar sonucum çıktı maalesef 2. Aşılamamda tutmamış hayırlısı olsun
Ayy tutmadimi allahim en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsin.Benimkide tutmadigi cok belli adet agrilarinin hepsini yasiyorum Belim kirilacak sanki.Bide ben cok zayifim 48kilo belim aşırı ince

Sizde ne belirtiler vardi mesela? Ağrı falan varmiydi

Bugunku testim tertemiz negatif arkadaslar ben bu estrofemi ve progestan fitili nezaman birakmaliyim

Kızlar benim de bugün aşılamanın 12. Günü ama hastanede çalışmama rağmen test yapmadım. Çarşambayı beklicem. Hayal kırıklığından korkuyorum. Ben de bugün regl ağrısı ile uyandım ama geçti sonra. Göğüslerim aşırı ağırıyo. Başka da bir belirti yok bekliyorum

Sizde ne belirtiler vardi mesela? Ağrı falan varmiydi
benim aşılamanın tam 14.günü bildiğin regl ağrısı yaptı karnımda bi sancı oldu gece de sancı oldu başka hiçbişe olmadı gögüsler sis aynı regl öncesi gece terlemesi olurdu o da oldu buarada hepsi devam ediyo ara ara karın ağrısı gogusler sis ve sert gece terleme bu sekilde yani test yapmasam regl olcam derim o sekilde bugün bat ımı iki gün gecti aşılamanın 21.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…