Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Canım Sabah ilacı koymadan yap. Ben cuma oldum aailamayi. Çok kötü mide bulantım var ilaçlardan sanirim
Aynen fitilimin ikinci kutusu bitti zaten gunde 6 adet kullandim. Daha once dort ay femara ve catlatma kullandigimda ignenin 18. Gunu adet olduydum hayirlisi bakalim insallah sizin testiniz pozitif cikar. Olmazsa artik biraz ara verip tup bebege geceriz

Aynen fitilimin ikinci kutusu bitti zaten gunde 6 adet kullandim. Daha once dort ay femara ve catlatma kullandigimda ignenin 18. Gunu adet olduydum hayirlisi bakalim insallah sizin testiniz pozitif cikar. Olmazsa artik biraz ara verip tup bebege geceriz
İnşallah canım pozitifi görürüz. Fitili neden o kadar çok kullanıyorsun . Ben 200 milim sabah akşam kullanıyorum

kızlar merhaba ayın 11 inde aşılamam oldu benimde bugün 7.ci gün sağ kasığım 2 gündür ağrıyor ve belimde ağrıdığı için şüpelendim hastaneye gittim kan verdim sonuç 2.49 çıktı 1 haftalık olduğu için değer artabilir dediler dualarınızı eksik etmeyin 🙏2 gün sonra tekrar test yaptıracağım

kızlar merhaba ayın 11 inde aşılamam oldu benimde bugün 7.ci gün sağ kasığım 2 gündür ağrıyor ve belimde ağrıdığı için şüpelendim hastaneye gittim kan verdim sonuç 2.49 çıktı 1 haftalık olduğu için değer artabilir dediler dualarınızı eksik etmeyin 🙏2 gün sonra tekrar test yaptıracağım
Canım 7. Gün bu değerin çıkması çok normal çünkü çatlatma iğnesi kullandıysan onun etkisidir o yüzden 14. Gün test yapmak daha güvenli olur. İğneden kaynaklı kanında bhcg olabilir. Ama inş tutar aşılaman 🙏🏻

Canım bu çatlatma iğnesi nin değeri. 12hatta 13_14 günden önceki pozitif Ler iğnenin etkisi.gebelik hormonu vuruyorlar bhcg o yüzden bu değer iki gün sonra kan verirsen tekrar ne. Demek istediğimi ablarsin

Ama iyi tarafından bakalım 12. Gün kan verdiğinde pozitif çıkarsa bu bebisten olacak inşallah 😇

İyi akşamlar kızlar perşembe günü 2.aşılamam olucak bugün kontrole gittim sağ da 2,sol da 2 yumurta oluşmuş yarın gonal f yi son kez vurunup, çarşamba sabah çatlatma iğnesi perşembe akşamda aşılama olucak

Beta hcg yaptırdım 0,4 cıktı 12. Günüm anne olamadım
Biliyorum çok zor. İnsanın resmen kalbi aciyor. Ama şunu unutmayalım olandada olmayanda da vardır bı hayır. Allah korusun. Şimdi pozitif alıp iki gün sonra negatif alsan daha kötü olurdu. İnşallah yeni bir ay başlıyor yeniden ayağa kalk ve tekrar başla. Hayatta dur,dinlen ve yeniden başla bu felsefen olsun . Haydi tekrar besmele cek doktoruna git ilaçları ni al ya da bu ay dinlen önümüzdeki ay yeniden başla . Bak benim bu 3. Aşılamam . Nasip Allah'tan. Rahmet ve merhamet sahibi olan Allah bizim için her zaman en doğru ve güzelini nasip eder

X