- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 26
Bn adet olacagm galiba hissediyorum.Bel agrisi vajina ağrısı hepsi varDayanamadim iste Kuzum zaten adet belirtilerim de basladi umudum da yok bi kac ara verip tup bebege gecmeyi dusunuyorum siz ne durumdasiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn adet olacagm galiba hissediyorum.Bel agrisi vajina ağrısı hepsi varDayanamadim iste Kuzum zaten adet belirtilerim de basladi umudum da yok bi kac ara verip tup bebege gecmeyi dusunuyorum siz ne durumdasiniz
Canım Sabah ilacı koymadan yap. Ben cuma oldum aailamayi. Çok kötü mide bulantım var ilaçlardan sanirimAynen dayanamadim bende ama fitil kullandigim icin afedersiniz idrarimda fitil artiklarida vardi sizin durumunuz basil
Ne diyim insallah olmazsinBn adet olacagm galiba hissediyorum.Bel agrisi vajina ağrısı hepsi var
Aynen fitilimin ikinci kutusu bitti zaten gunde 6 adet kullandim. Daha once dort ay femara ve catlatma kullandigimda ignenin 18. Gunu adet olduydum hayirlisi bakalim insallah sizin testiniz pozitif cikar. Olmazsa artik biraz ara verip tup bebege gecerizCanım Sabah ilacı koymadan yap. Ben cuma oldum aailamayi. Çok kötü mide bulantım var ilaçlardan sanirim
İnşallah canım pozitifi görürüz. Fitili neden o kadar çok kullanıyorsun . Ben 200 milim sabah akşam kullanıyorumAynen fitilimin ikinci kutusu bitti zaten gunde 6 adet kullandim. Daha once dort ay femara ve catlatma kullandigimda ignenin 18. Gunu adet olduydum hayirlisi bakalim insallah sizin testiniz pozitif cikar. Olmazsa artik biraz ara verip tup bebege geceriz
Canım 7. Gün bu değerin çıkması çok normal çünkü çatlatma iğnesi kullandıysan onun etkisidir o yüzden 14. Gün test yapmak daha güvenli olur. İğneden kaynaklı kanında bhcg olabilir. Ama inş tutar aşılamankızlar merhaba ayın 11 inde aşılamam oldu benimde bugün 7.ci gün sağ kasığım 2 gündür ağrıyor ve belimde ağrıdığı için şüpelendim hastaneye gittim kan verdim sonuç 2.49 çıktı 1 haftalık olduğu için değer artabilir dediler dualarınızı eksik etmeyin 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım
Benim 11.gün dahaYaptırdım dün 0.9 çıktı siz yaptırdınız mı
Dun yaptm negatiftiYaptırdım dün 0.9 çıktı siz yaptırdınız mı
Canım bu çatlatma iğnesi nin değeri. 12hatta 13_14 günden önceki pozitif Ler iğnenin etkisi.gebelik hormonu vuruyorlar bhcg o yüzden bu değer iki gün sonra kan verirsen tekrar ne. Demek istediğimi ablarsinkızlar merhaba ayın 11 inde aşılamam oldu benimde bugün 7.ci gün sağ kasığım 2 gündür ağrıyor ve belimde ağrıdığı için şüpelendim hastaneye gittim kan verdim sonuç 2.49 çıktı 1 haftalık olduğu için değer artabilir dediler dualarınızı eksik etmeyin 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım
Ama iyi tarafından bakalım 12. Gün kan verdiğinde pozitif çıkarsa bu bebisten olacak inşallahkızlar merhaba ayın 11 inde aşılamam oldu benimde bugün 7.ci gün sağ kasığım 2 gündür ağrıyor ve belimde ağrıdığı için şüpelendim hastaneye gittim kan verdim sonuç 2.49 çıktı 1 haftalık olduğu için değer artabilir dediler dualarınızı eksik etmeyin 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım
Kan verdiniz miDun yaptm negatifti
Hayir idrar testi yaptm.15.gunde kan yapacagim.Ama adet agrilarimi yaşıyorum.pek umudum yokKan verdiniz mi
İnşallah pozitif sonuç alırsınHayir idrar testi yaptm.15.gunde kan yapacagim.Ama adet agrilarimi yaşıyorum.pek umudum yok
İnşallah hepimizİnşallah pozitif sonuç alırsın
Ben yaptım bugün 12. Günüm beta hcg 0,4 çıktı yine anne olamadım11.Gün ama korkudan test yapamiyorum. 20 si test günüm 21 i adet günü. Oyuzden ben test yapmam heralde. Siz de durum nedir
Beta hcg yaptırdım 0,4 cıktı 12. Günüm anne olamadımBelirtiler canım çatlatma iğnesi ve diğer iğnelerden dolayı.bugun test yapıp iğne etkisi geçmiş mi bakabilirsiniz.eger geçtiyse 13-14 gün pozitif de bebiş geliyor demek inşallah pozitif olur
Biliyorum çok zor. İnsanın resmen kalbi aciyor. Ama şunu unutmayalım olandada olmayanda da vardır bı hayır. Allah korusun. Şimdi pozitif alıp iki gün sonra negatif alsan daha kötü olurdu. İnşallah yeni bir ay başlıyor yeniden ayağa kalk ve tekrar başla. Hayatta dur,dinlen ve yeniden başla bu felsefen olsun . Haydi tekrar besmele cek doktoruna git ilaçları ni al ya da bu ay dinlen önümüzdeki ay yeniden başla . Bak benim bu 3. Aşılamam . Nasip Allah'tan. Rahmet ve merhamet sahibi olan Allah bizim için her zaman en doğru ve güzelini nasip ederBeta hcg yaptırdım 0,4 cıktı 12. Günüm anne olamadım
İnşallah herşey gönlünce güzel olsun canimİyi akşamlar kızlar perşembe günü 2.aşılamam olucak bugün kontrole gittim sağ da 2,sol da 2 yumurta oluşmuş yarın gonal f yi son kez vurunup, çarşamba sabah çatlatma iğnesi perşembe akşamda aşılama olucak