Ekim ayi aşılama yaptiranlar

11.Gün ama korkudan test yapamiyorum. 20 si test günüm 21 i adet günü. Oyuzden ben test yapmam heralde. Siz de durum nedir
Asilama gununu de sayarsak benimde 11 gun. Az once testi yaptim ama idrarimda biraz porgestan fitil kalintilarida vardi bilemedim. Varla yok arasinda gozle gorunmeyen cizgi gordum belkide ben gormek istedim 😊 moralim bozuldu

Asilama gununu de sayarsak benimde 11 gun. Az once testi yaptim ama idrarimda biraz porgestan fitil kalintilarida vardi bilemedim. Varla yok arasinda gozle gorunmeyen cizgi gordum belkide ben gormek istedim 😊 moralim bozuldu
Ben de 11.. asiri gogus agrisi devam ediyor. Bir de sari renk akinti. Test yapmadim, zaten hamile gibi de hissetmiyorum 🙄 sari renk akintidan 3 4 gun sonra regl olurum hep 😔

Hayırlı Kandiller...Aşılama yaptıranlar test yaptınız mı sonuçlar nedir benim 12. Gün yarın kan testi yaptırıcam bu mübarek günde dua edelim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Hadi inslalh..Allah gönlünüze göre versin. Umarim ikimizde hayirlisiyla pozitifleri görürüz

öncesinde de koyulaşan sarı akıntım oldu canım ya.. regl oluyorum malesef..
Hakkında hayırlısı olsun canım moral bozma benimde ilk aşılamam tutmadı bu 2. Aşılamam Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah

X