Ekim ayi aşılama yaptiranlar

İnşallah tutar canım

Bugun 10 gibi yaptılar. Rahmin açmak için kullandıkları o alet çok ağrı yaptı. Onu takip beklettiler. Kanama olunca korktum. Benim 3. Aşılamam. İnşallah hepimiz hamile kalırız. Sperm değerini öğrenebiliriz mi

İnşallah son aşılamanız olur ve tutar. Sperm değeri 20 milyon kadardı. Yani daha doğrusu yıkanmış değer bu kadardı, sonra mikrociple yaptılar. Benim de spekulum mu nedir, işte o takılınca ağrı yaptı. Rahim sola kaydığı için biraz sıkıntı oldu ama en sonunda yaptılar, hafif kanama da oldu. Bana 13-14 gün sonra yap testi dedi ama ben biraz daha beklerim sanırım, 3.5 yıldan sonra insanda test yapacak cesaret de kalmıyor. Sizin yıkanmış değer ne kadardı? Kacinci gün test yapın dediler size?

Ben 10. Günündeyim çarşamba test yaptırıcam ama hazır değilim - çıkar diye kaygı duyuyorum vücudum her zamankinden farklı belirtiler gösteriyor ama bu aldığım fitil ve hormon ilaçlarından da olabilir hem hayal duruyorum hem hayal kırıklığına hazırlanıyorum o kadar karışık ki

Amin inşallah canım ya değeri bilmiyorum . Kataterdeki sıvı 3 mu 30 mu bişey yazıyordu oraya kadar doluydu.siz gördünüz mü. O kactaydi.? Ben testim olursa 9-10.gun çatlatma iğnesnin etkisi geçti mi diye yaparım sonra 13 gün falan tekrar idrar testi yaparım . İlki pozitif olmuştu. Sonra kanamam olup negatif oldu . İkinci hiç tutmadı . İnşallah bu sefer Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.yuzumuz güler.

Belirtiler canım çatlatma iğnesi ve diğer iğnelerden dolayı.bugun test yapıp iğne etkisi geçmiş mi bakabilirsiniz.eger geçtiyse 13-14 gün pozitif de bebiş geliyor demek inşallah pozitif olur

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim

Yok ben görmedim onu, çatlatma iğnesinin etkisinin vücuttan cikmais kaç günü alıyor? Eğer dediğiniz gibiyse ben de yapayım.

Belirtiler canım çatlatma iğnesi ve diğer iğnelerden dolayı.bugun test yapıp iğne etkisi geçmiş mi bakabilirsiniz.eger geçtiyse 13-14 gün pozitif de bebiş geliyor demek inşallah pozitif olur
İğnenin etkisinin geçtiğini nasıl anlayacağım ki? Şuan progestan fitil kullanıyorum birde estrofen kullanıyorum hap şeklinde normal regle döngüsünden daha yoğun bir hassasiyetim var ve aşırı iştahım açıldı bende + olmasını umut ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin 3 yumurta büyüdü çatladı 3 yumurtaya uygulandı işlem İlk gün kanamam oldu ikinci gün koyu bir leke geldi pembe kahve karışımlı sonra geçti kasık bel ağrısı yaşadım 3-4 gün yoğun hala ara ara kramp giriyor ve hassasiyet var

Canım ilk 3 hafta boyunca yaşanan herşey ilaç etkisi. Gebelik testi negatif se çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir demek

Kızlar herkeste farklılık gösteriyor iğne benim ilk aşılamam da 11. Gün test yaptığımda pozitif çıkmıştı ama 12. Gün Kan testi negatif çıkmıştı

Insallh guzel sonuclar alirsin cnm. Bende 9.gundeyim ama bende adet olacakmos gibi kasik agrilari var. Vücudum herzamnkinden farkli belirtiler gösteriyor yazmissiniz. nasil belirtiler bunlar

Benimde bugün 9.Günüm. sanki adet olacakmış gibi kasik agrilarim var. Umarim hayirli sonuclar aliriz. Zaman geçmiyor. Cok heyecanlıyım

Merhaba hanımlar ben de yumurtalarim güzel büyür bir aksilik olmazsa bu ay aşılama olacağım. Bugün 3. ignemi olacağım 7. gun kontrole gideceğim doktor tamam ya da devam diyecek bakalım benim femera klomen ile bile zar zor bir yumurtam büyüdü gonalf ile durum ne olacak göreceğiz ilk aşılamam olacak heyecanlıyım ❤

İnşallah büyür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…