- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
Aleykümselam ben cuma oldum aşılamaSelam kizlar bugun test yapaniniz varmi dayanamayip
11.Gün ama korkudan test yapamiyorum. 20 si test günüm 21 i adet günü. Oyuzden ben test yapmam heralde. Siz de durum nedirSelam kizlar bugun test yapaniniz varmi dayanamayip
Hayirli ugurlu olsun insallah kuzumAleykümselam ben cuma oldum aşılama
Asilama gununu de sayarsak benimde 11 gun. Az once testi yaptim ama idrarimda biraz porgestan fitil kalintilarida vardi bilemedim. Varla yok arasinda gozle gorunmeyen cizgi gordum belkide ben gormek istedim11.Gün ama korkudan test yapamiyorum. 20 si test günüm 21 i adet günü. Oyuzden ben test yapmam heralde. Siz de durum nedir
Ben de 11.. asiri gogus agrisi devam ediyor. Bir de sari renk akinti. Test yapmadim, zaten hamile gibi de hissetmiyorumAsilama gununu de sayarsak benimde 11 gun. Az once testi yaptim ama idrarimda biraz porgestan fitil kalintilarida vardi bilemedim. Varla yok arasinda gozle gorunmeyen cizgi gordum belkide ben gormek istedimmoralim bozuldu
Hadi inslalh..Allah gönlünüze göre versin. Umarim ikimizde hayirlisiyla pozitifleri görürüzAsilama gununu de sayarsak benimde 11 gun. Az once testi yaptim ama idrarimda biraz porgestan fitil kalintilarida vardi bilemedim. Varla yok arasinda gozle gorunmeyen cizgi gordum belkide ben gormek istedimmoralim bozuldu
Test yaptirdinuzmi acaba??Aynı gün yaptırmışız bende hala bekliyorum sonucu
yani 7. Gün kahverengi akıntı geldi wc de o gün bidaha gelmedi
8 günde yine bir defa aynı sekilde akıntı geldi
Bugün 9 bir şey yok ara ara kasık aprım var sonuç ne olur bilmiyorum ki
Merhaba yaptirdinuzmi acaba testHayırlı Kandiller...Aşılama yaptıranlar test yaptınız mı sonuçlar nedir benim 12. Gün yarın kan testi yaptırıcam bu mübarek günde dua edelim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Yaptırdım canım 2 saat sonra sonuç çıkıcak hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba yaptirdinuzmi acaba test
Nasil iki günde? Ne zaman aşılama yaptırdınız2 günde lekelenmem başladı.. 1. aşılamamdı ve tutmadı malesef
12.gün yazıcaktı galibaNasil iki günde? Ne zaman aşılama yaptırdınız
Çok mu yoğun belki yerleşme kanamasıdır canım üzülme2 günde lekelenmem başladı.. 1. aşılamamdı ve tutmadı malesef
öncesinde de koyulaşan sarı akıntım oldu canım ya.. regl oluyorum malesef..Çok mu yoğun belki yerleşme kanamasıdır canım üzülme
evet ya 12. günüm bugün. yanlış olmuş :)12.gün yazıcaktı galiba
Hakkında hayırlısı olsun canım moral bozma benimde ilk aşılamam tutmadı bu 2. Aşılamam Rabbim dualarımızı kabul etsin isteyen herkese nasip etsin inşallahöncesinde de koyulaşan sarı akıntım oldu canım ya.. regl oluyorum malesef..