Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Taze tranfermi olmustunuz gogus agrilariniz ne zaman başlamisti ilaclari kullanirken mi. Cunku benim ilaclari kullanmaya basladigimnda. Beri ağrıyor tranferden önce basladi yani
Taze tranfer oldum 3. Gün embriyosu
Öncesinde de vardı.. İğnelere bağlanmıştum bende ama 6. Gün falan artık bariz ağrıları hissettim eşim süper desteğiyle kisttir falan diyordu :)

Taze tranfer oldum 3. Gün embriyosu
Öncesinde de vardı.. İğnelere bağlanmıştum bende ama 6. Gün falan artık bariz ağrıları hissettim eşim süper desteğiyle kisttir falan diyordu :)
Ah bu işler hic halden anlamiyorlar. Bebiş ben burdayim diyormuş halbuki

Merhaba,
Benimde ilk denemem 8 ekimde kaliteli 5.gün embriyosu transferim yapıldı.
Ardından beta hcg değerleri
17 Ekim 22
20 ekim 60
22 ekim 105
25 ekim 213
27 ekim 272
29 Ekim 520
Şeklinde ilerledi.
(213 den 272 ye az arttı onun dışında artışlar normal gibi)
Dün doktorum beta hcg düşük ama tarihe göre 5 haftalıksın keseyi göremiyorum dedi ilaçları kesmemi söyledi kimyasal yada dış gebelikten şüpheleniyoruz.
28 ekimde hafif kahverengi akıntım oldu hafif karın ağrım var
Tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum bebeğimin sağlıklı olması ilerleyen günlerde kese görebilme ihtimalim var mı acaba ?

Kızlar süreçleriniz nasıl devam ediyor?
Hangi ilaçlara devam ediyorsunuz meram ediyorum yorumlarda hep farklı tedaviler uygulandıgı yazıyor sizlerde durum nasıl?
Progestan fitil ve estrofem kullanıyorum
Bende cnm progestan fitil estrofem ımom elevit coraspirin içiyorum cnm ayrıca bide neupogen iğne salıyordum bgn bitti...

Merhabalar bende 26 Ekim çarşamba günü opu işlemim oldu 2 tane yumurta topladılar 3 saat sonra yumurtanız olgunlaşmadı dölleyemedik henüz gün içinde belki olgunlaşır dölleriz dediler. Bu 2. Denemem 1,5 ay öncede 3 yumurtan var dediler toplama işleminde 1 tane topladılar olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler sonra yine denedim bu sefer 8 yum olduğu söylendi 2 tane topladık dediler yine olgunlaşmadı dediklerinde yıkıldım orda gün içinde belki olgunlaşır dediler saat 4 gibi aradım laboratuvarı sadece 1 tanesi olgunlaştı dölledik dediler dünyalar benim oldu carsamba günü döllediler cuma günü sabah taze transfer oldu heyecanlı bekleyişim başladı insallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Hadi hayırlısı olsun, inşallah bu sefer olur rabbim duysun sesini

Hayırlı olsun canım benimde iki embriyo bugün transferim 2 de çok az kaldı inş hepimiz pozitifleri görürüz güzel haberlerini bekliyorum inş

Hayırlısı olsun canım inş pozitif haberini bekliyoruz bende bugün 2 de transferim bekliyorum zaman daraldıkça heyecan artıyor benim bu 3.transferim olacak Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

Merhaba hanımlar
hepimize güzel sonuç almayı nasip etsin rabbim.24 ekümde dondurulmuş 3 adet 3.gün emriyosu transfer edildi sol kalça kemiğim ağrıgor ve bacaklarımda sızı var sizlerde bekirti durumu nasıl

Hayırlısı olsun canım inş pozitif haberini bekliyoruz bende bugün 2 de transferim bekliyorum zaman daraldıkça heyecan artıyor benim bu 3.transferim olacak Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım inşallah hepimiz pozitif haberleri veririz burdan Bebişlerimiz sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah

Senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım inşallah hepimiz pozitif haberleri veririz burdan Bebişlerimiz sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah
Amin canım cümlemizin inş. bugün çok yoğundu transfer kalabalıktan saatlerce bekledik inş canım 11 kasım sonuç günüm o zamana kadar bol bol dinlenme inş hepimiz pozitiflerimizi alırız

Amin canım cümlemizin inş. bugün çok yoğundu transfer kalabalıktan saatlerce bekledik inş canım 11 kasım sonuç günüm o zamana kadar bol bol dinlenme inş hepimiz pozitiflerimizi alırız
Ayyy inşallah canım nerde tedavi görüyorsunuz hangi hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…