Taze tranfer oldum 3. Gün embriyosuTaze tranfermi olmustunuz gogus agrilariniz ne zaman başlamisti ilaclari kullanirken mi. Cunku benim ilaclari kullanmaya basladigimnda. Beri ağrıyor tranferden önce basladi yani
Ah bu işler hic halden anlamiyorlar. Bebiş ben burdayim diyormuş halbukiTaze tranfer oldum 3. Gün embriyosu
Öncesinde de vardı.. İğnelere bağlanmıştum bende ama 6. Gün falan artık bariz ağrıları hissettim eşim süper desteğiyle kisttir falan diyordu :)
Bende bugün transfer oldum. Umarım test sonucun güzel cikmistir
Sağlık gelsin inşallah değerlerin nasıl cıktı
Ah ya.. hayırlısı olsun hakkında.. bir daha deneyecem mimaalesef negatif sonuç aldım.
Bende cnm progestan fitil estrofem ımom elevit coraspirin içiyorum cnm ayrıca bide neupogen iğne salıyordum bgn bitti...Kızlar süreçleriniz nasıl devam ediyor?
Hangi ilaçlara devam ediyorsunuz meram ediyorum yorumlarda hep farklı tedaviler uygulandıgı yazıyor sizlerde durum nasıl?
Progestan fitil ve estrofem kullanıyorum
İlk denemenmiydi cnm ?maalesef negatif sonuç aldım.
Hadi hayırlısı olsun, inşallah bu sefer olur rabbim duysun sesiniMerhabalar bende 26 Ekim çarşamba günü opu işlemim oldu 2 tane yumurta topladılar 3 saat sonra yumurtanız olgunlaşmadı dölleyemedik henüz gün içinde belki olgunlaşır dölleriz dediler. Bu 2. Denemem 1,5 ay öncede 3 yumurtan var dediler toplama işleminde 1 tane topladılar olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler sonra yine denedim bu sefer 8 yum olduğu söylendi 2 tane topladık dediler yine olgunlaşmadı dediklerinde yıkıldım orda gün içinde belki olgunlaşır dediler saat 4 gibi aradım laboratuvarı sadece 1 tanesi olgunlaştı dölledik dediler dünyalar benim oldu carsamba günü döllediler cuma günü sabah taze transfer oldu heyecanlı bekleyişim başladı insallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Hayırlı olsun canımKizlar merhana ben de 25 ekimde 2 tane 3. Embriyolari transferi oldum. 4. Günüm bugün..beklemek.cok.zor. Allah emeklerimizi.bosa çıkarması Rabbim bekleyen herkesin yardimcisk.olsun.Kollarimiza sağlıkli hayirli cocuklar almayi nasip etsin
Hayırlısı olsun canımMerhabalar bende 26 Ekim çarşamba günü opu işlemim oldu 2 tane yumurta topladılar 3 saat sonra yumurtanız olgunlaşmadı dölleyemedik henüz gün içinde belki olgunlaşır dölleriz dediler. Bu 2. Denemem 1,5 ay öncede 3 yumurtan var dediler toplama işleminde 1 tane topladılar olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler sonra yine denedim bu sefer 8 yum olduğu söylendi 2 tane topladık dediler yine olgunlaşmadı dediklerinde yıkıldım orda gün içinde belki olgunlaşır dediler saat 4 gibi aradım laboratuvarı sadece 1 tanesi olgunlaştı dölledik dediler dünyalar benim oldu carsamba günü döllediler cuma günü sabah taze transfer oldu heyecanlı bekleyişim başladı insallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Aminnn canım benim insallah insallahhhHadi hayırlısı olsun, inşallah bu sefer olur rabbim duysun sesini
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım inşallah hepimiz pozitif haberleri veririz burdanHayırlısı olsun canıminş pozitif haberini bekliyoruz bende bugün 2 de transferim bekliyorum zaman daraldıkça heyecan artıyor benim bu 3.transferim olacak Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Amin canım 2 de dediler 4 te girdim eve daha yeni geldim trafiktenSenin içinde hayırlısı olsun inşallah canım inşallah hepimiz pozitif haberleri veririz burdanBebişlerimiz sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah
Amin canım cümlemizin inş.Senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım inşallah hepimiz pozitif haberleri veririz burdanBebişlerimiz sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah
Ayyy inşallah canım nerde tedavi görüyorsunuz hangi hastaneAmin canım cümlemizin inş.bugün çok yoğundu transfer kalabalıktan saatlerce bekledik inş canım 11 kasım sonuç günüm o zamana kadar bol bol dinlenme inş hepimiz pozitiflerimizi alırız
Ayy ikiz mi acabaKızlar 12. Gün hcg 678.65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?