Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın iyi pazarlar :) Benim transfer perşembe oldu. Baya fazla ilaç kullanıyorum ben: progestan fitil x 3, Estrofem x 4, prolutex x 1 (karından iğne), duphaston x2, folik asit bir de imom omega. Herhalde idrar testini cuma yapacağım, pazar da kan. Yarın işe dönüş, biraz daha rahat geçeceğini umuyorum vaktin. Sizin nasıl gidiyor? Pozitif sonuç aldınız diye hatırlıyorum? Keseyi gördünüz mü?Kızlar süreçleriniz nasıl devam ediyor?
Hangi ilaçlara devam ediyorsunuz meram ediyorum yorumlarda hep farklı tedaviler uygulandıgı yazıyor sizlerde durum nasıl?
Progestan fitil ve estrofem kullanıyorum
Merhabalar..doktor Bir ay onceki denememde progestan fitil oksapar ve kortizonlu bir ilac var onu vermisti olmadi. Ve transferin 10. Günü adet oldum. Ben hep opudan 13. Gun adet oluyorum ilac.kullandigim.halde.oldum. bu ay da yine progestan fitil ve coraspirin verdi kortizonlu ilaci vermedi. Ama ben soyle bir yaptim bana yetersiz geldi bu ilaclar hergun kendim progestan iğne vuruluyorum vede gunde 1 tane estrofem.iciyorum. bakalim ne olacakKızlar süreçleriniz nasıl devam ediyor?
Hangi ilaçlara devam ediyorsunuz meram ediyorum yorumlarda hep farklı tedaviler uygulandıgı yazıyor sizlerde durum nasıl?
Progestan fitil ve estrofem kullanıyorum
İnşallah güzel haberimizi alırız evet benim ilk denemem.Amin insallah. Benim ilm denemem degil ilk dememem 5 yil önceydi onda kizimi aldim kucagima cok sukur. Sonrasında ikinci icin ugrasiyorum bu ucuncu transferim . Ben test yapmaya basladim bile kizim 5. Gun enbriyosuydu 4. Gun idrar testinde cok silik çıkmıştı bakalim bu ne zaman kendini gosterecek varsa hayırlısı insallah. Sizin ilk demeniz mi?
Henüz öğrenmedim bekliyorum. Hayirlısıyla pozitifi görürüm inşallah.. sizin ikiz mi. Transfer ne zaman oldu sonucu ne zaman öğrendiniz. Hayırlı olsun maşallahT tomris2020 hayırlı olsun rabbim hapimize sağlıkla kavustursun bebeklerimizi kanda mı ögrendiniz?
Evet ilk denememdi pozitifi gördüm şükür. 10. Gün sonrası 13.gün 3 katına cıktı horman dr gerek yok dedi bir daha yapmama 9 kasım keseyi gormeye gidicez zaman oyle hızlı geçiyorki bazen unutuyorum bile sürecimi :)Günaydın iyi pazarlar :) Benim transfer perşembe oldu. Baya fazla ilaç kullanıyorum ben: progestan fitil x 3, Estrofem x 4, prolutex x 1 (karından iğne), duphaston x2, folik asit bir de imom omega. Herhalde idrar testini cuma yapacağım, pazar da kan. Yarın işe dönüş, biraz daha rahat geçeceğini umuyorum vaktin. Sizin nasıl gidiyor? Pozitif sonuç aldınız diye hatırlıyorum? Keseyi gördünüz mü?
Fitili sabah akşam koyuyorum Estrofemide günde 2 içiyorum ve folikasit alıyorum.Merhabalar..doktor Bir ay onceki denememde progestan fitil oksapar ve kortizonlu bir ilac var onu vermisti olmadi. Ve transferin 10. Günü adet oldum. Ben hep opudan 13. Gun adet oluyorum ilac.kullandigim.halde.oldum. bu ay da yine progestan fitil ve coraspirin verdi kortizonlu ilaci vermedi. Ama ben soyle bir yaptim bana yetersiz geldi bu ilaclar hergun kendim progestan iğne vuruluyorum vede gunde 1 tane estrofem.iciyorum. bakalim ne olacak
13 ekimde transfer oldum. 10.gün kanda öğrendim. İkiz oldugunu sanmıyorum .. 2 embriyo transfer edildi ama tek hissediyorum. Belirtiler varsa kesin gorursunuz çok heyecanlı beklemek yaHenüz öğrenmedim bekliyorum. Hayirlısıyla pozitifi görürüm inşallah.. sizin ikiz mi. Transfer ne zaman oldu sonucu ne zaman öğrendiniz. Hayırlı olsun maşallah
Ben de 27 Ekim de 2 embriyo transfer oldum. Henüz test yapmadım. Sizin test sonucundan belli olmuyor mu bir mi iki mi13 ekimde transfer oldum. 10.gün kanda öğrendim. İkiz oldugunu sanmıyorum .. 2 embriyo transfer edildi ama tek hissediyorum. Belirtiler varsa kesin gorursunuz çok heyecanlı beklemek ya
Bugün 5. Günüm henüz 30 eyluldede iki tane 3. Gun embriyo transferi olmuştum malesef negatif oldum. Ardindan tekrar tranfer olsum adet.olunca bekliyorum. Sizin belirtileriniz neydiFitili sabah akşam koyuyorum Estrofemide günde 2 içiyorum ve folikasit alıyorum.
Sonucu almışmıydınız?
3. Gün taze 2 embriyo transfer oldum. Başkada kalmadı zaten embriyomBen de 27 Ekim de 2 embriyo transfer oldum. Henüz test yapmadım. Sizin test sonucundan belli olmuyor mu bir mi iki mi
Harikasın, hemen yapmana cok sevindim. İnşallah bu sefer sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz seni.Bugün 5. Günüm henüz 30 eyluldede iki tane 3. Gun embriyo transferi olmuştum malesef negatif oldum. Ardindan tekrar tranfer olsum adet.olunca bekliyorum. Sizin belirtileriniz neydi
Kacinci gunde kan da degeriniz kaçtı idrar testi yapmismiydiniz3. Gün taze 2 embriyo transfer oldum. Başkada kalmadı zaten embriyom
İdrarda cıkmadı bende kanda gördüm.
Okudugum kadarıyla kanda ikiz olanların değeri baya yüksek cıkıyormus ama değişede biliyormuş ilerleyen zamanda görecez. Annem ikiz aslında genlerimizde var ama sağlıklı olsun ne gelirse kabulum.. 10 gün bekle acele etme derim zaten belirtiler sana hissettirir
9. Gün idrar negatifKacinci gunde kan da degeriniz kaçtı idrar testi yapmismiydiniz
Amin insallah Kramp dediğiniz kasiklarinizdamiydi acaba. Benim iki gundur ani kalktigimda kaşıklarima ani agri giriyo cekiliyor gibi oylemiydi sizindeHarikasın, hemen yapmana cok sevindim. İnşallah bu sefer sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz seni.
Memelerim cok ağrıyor hala
Geceleri hafif kramp hissetmiştim
ceviz avakado fındık ananas tüketmeye dikkat et olurmu
Maşallah ne güzel darısı başıma ilaçlardan mı yoksa var mı bir şeyler bilemiyorum ama ara ara bel ve kasık ağrısı, çokca uyku ve baş ağrısı gibi şeyler var. Akıntım normalden çok çok fazla. ama bunların hepsi o kadar ilaç yüzünden de olabilir o yüzden bilemedim :)) sizin transfer ne zamandı?Evet ilk denememdi pozitifi gördüm şükür. 10. Gün sonrası 13.gün 3 katına cıktı horman dr gerek yok dedi bir daha yapmama 9 kasım keseyi gormeye gidicez zaman oyle hızlı geçiyorki bazen unutuyorum bile sürecimi :)
Kan en doğru sonuc, belirtiler başladımı peki ?
Hadiiii oluyorr işte yerini arıyorrAmin insallah Kramp dediğiniz kasiklarinizdamiydi acaba. Benim iki gundur ani kalktigimda kaşıklarima ani agri giriyo cekiliyor gibi oylemiydi sizinde
Hin demekki 10. Gune kadar cikmayabiliyor idrarda umut oldunuz bana. Saglikla kucaginiza alin insallah aizdey miniginizi9. Gün idrar negatif
10. Gün 50 ye yakın cıktı
13. Gün 160
Taze tranfermi olmustunuz gogus agrilariniz ne zaman başlamisti ilaclari kullanirken mi. Cunku benim ilaclari kullanmaya basladigimnda. Beri ağrıyor tranferden önce basladi yaniHarikasın, hemen yapmana cok sevindim. İnşallah bu sefer sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz seni.
Memelerim cok ağrıyor hala
Geceleri hafif kramp hissetmiştim
ceviz avakado fındık ananas tüketmeye dikkat et olurmu
13 ekimde oldum ben.Maşallah ne güzel darısı başıma ilaçlardan mı yoksa var mı bir şeyler bilemiyorum ama ara ara bel ve kasık ağrısı, çokca uyku ve baş ağrısı gibi şeyler var. Akıntım normalden çok çok fazla. ama bunların hepsi o kadar ilaç yüzünden de olabilir o yüzden bilemedim :)) sizin transfer ne zamandı?