Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Günaydın kizlar bugun 7. Günüm 3. Gun embriyo transferi.olmustum sabah test yaptım insallah doğrudur

Eklentiler

• IMG_20221101_092441.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 71
İnsan dayanamıyor dimi bende zor duruyorum benim daha 5. Gün bugün insallah doğrudur kuzum insallahhhh Rabbim sevindirsin hepimizi
5. Gunden beri cikiyor canim. Benim erken geciyor sanirim idrara hemen. Cunku kizima hamileykende 4. Gunumde ogrenmistim

5. Gunden beri cikiyor canim. Benim erken geciyor sanirim idrara hemen. Cunku kizima hamileykende 4. Gunumde ogrenmistim
Ayyy maşallahhhh Rabbim inşallah kanda da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah

Bugün 5. Günüm henüz 30 eyluldede iki tane 3. Gun embriyo transferi olmuştum malesef negatif oldum. Ardindan tekrar tranfer olsum adet.olunca bekliyorum. Sizin belirtileriniz neydi
Merhaba öncelikle inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur bende sizin gibi ikinci çocuk için transfer yaptırdım bugün 1. Günüm sizin sonuç ne oldu acaba evde test yaptınız mı

Merhaba öncelikle inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur bende sizin gibi ikinci çocuk için transfer yaptırdım bugün 1. Günüm sizin sonuç ne oldu acaba evde test yaptınız mı
Yapmışsınız yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim darısı bize inşallah bende büyük ihtimalle 4. Günden itibaren bakarım çünkü kızımda 4. Günde pozitif görmüştüm

Evde test yapmıştım evet pozitifti. Bugün de kan verdim 8. Günüm 70 cikti sonucum darısı basiniza

Kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz. Benim 5. Gun prediktor erken gebelik testinde cikti diger kaset testlerde cikmadi. Varsa cogunlukla cikiyor zaten hemen

Kaçıncı gün embriyo transferi oldunuz. Benim 5. Gun prediktor erken gebelik testinde cikti diger kaset testlerde cikmadi. Varsa cogunlukla cikiyor zaten hemen
Benimde bir adet 5. Gün konuldu 6 sene önce kızımda 5. Gün embiryosuydu. İlk denemede pozitif almıştık. İnşallah bunda da alırız. Prediktor netten sipariş ettim cuma test yapacağım

Kızlar merhaba tek tek okudum yorumlarınızı adınıza o kadar çok sevindim ki.. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi Ne olur bana da dua edin çok karmaşık duygular içerisindeyim. 28 ekimde 5. Gün 2 embriyo transferi oldum. Bu gün 5. Günüm. Çok korkuyorum olmayacak diye bu 2. Denemem. Sürekli olarak bel ağrım var. Göğüslerim transferden önce de şişti ama şuan daha da şiş. İdrar testi yapmak istiyorum ama çok korkuyorum cesaret edemiyorum

Aceba biraz daha mı bekleseniz. Doktor ne zaman test vermenizi istemişti. İnşallah hayırlısıyla Pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…