Ekim 2022 Transfer olan Anne Adayları Hadi Buluşalım

Bana 15 gün sonraya kan tahlili günü verdikleri için korktum açıkçası yapmaya.
5. Gün daha çabuk sonuç veriyormuş ama
Evet daha erken sonuç veriyorda işde bilemiyorumda çokda tedirginim ama içimdende tahlil yapmak geliyor offff en zoruda beklemekkkkk

al benden de o kadar
Geçen sefer hareket et dendiği halde korkuyordum ve sonuç negatif bu defa resti çektim ağır iş dışında hareket ediyorum yemeğim kahvaltım hazırlıyorum mutfağımı toparlıyorum... Köpeklerim var onlardan uzak dur dendi durdum bu kez çok yakınlaşmasamda arada yanlarına gidiyorum...allahım rabbim yazmışsa olacak hep oraya odaklanmak istemiyorum bugune kadar rahatdım şimdi bu test tahlil kafamı kurcalıyor

Doğru diyorsun biz dilediğimizi yapalım o bize yazıldıysa elbet olcak yazılmadıysa cam fanusta kıpırdamadanda beklesek olmaz.İnsallah cok güzel haberleri alırızzz kucağımız bos kalmasın isteyen herkesin insallah

Milletde sigara alkol kilo desen var hamile kalıyorlar biz niçin kalmaylım yaniiiii ağır iş dışında ve fast food asitli içecekler dışında kendimi kasmamaya çalışıyorum geçen çok kasdım ailemde beni kastı sonuç negatifdi o yüzden az ama öz davranıyorum bakalım kısmet alnımızda kısmetimizde ne varsa o olsun...

18 ekimde transfer oldum 5. Gün embriyosu 5aa kalite ama alsam mı test emin değilim korkuyorum valla alacağım sonuçtan sizce alsammi çıkar mi sonuç ? Sizin tavsiyeniz nedir?

Günaydın kızlar ben progesteronn tahlili için labaratuvara geldim ve dayanamayıp bthcg içinde kan verdim daha erken biliyorum ama dayanamadım aklımda kalacaktı...

Merhaba 12 ekim dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evdeki idrar testlerim pozitif çıkıyor bugün 10. Günüm böyle olupda gebe olan varmı
Merhaba, 8 Ekim dondurulmuş embriyo transferi. 7.günden itibaren evde test yaptım hepsi pozitifti, 12.gün kan verdim kanda da çıktı. Çok heyecanlandım, sizin de pozitif çıkacak inşallah.

Merhaba, 8 Ekim dondurulmuş embriyo transferi. 7.günden itibaren evde test yaptım hepsi pozitifti, 12.gün kan verdim kanda da çıktı. Çok heyecanlandım, sizin de pozitif çıkacak inşallah.
İnşallah aminn Allah razı olsın şimdi kan verdim 11 de çıkcak sonucum Rabbim herkese nasb etsn hayırlısyla canım benm

İnşallah aminn Allah razı olsın şimdi kan verdim 11 de çıkcak sonucum Rabbim herkese nasb etsn hayırlısyla canım benm
Güzel hanerlerle inşallah hiç bı belirtin oldu mu ben 18 ekimden transfer oldum 5.gun embriyosu Perşembe günü kana gidicem ama evde yapsammi karar veremiyorum

Güzel hanerlerle inşallah hiç bı belirtin oldu mu ben 18 ekimden transfer oldum 5.gun embriyosu Perşembe günü kana gidicem ama evde yapsammi karar veremiyorum
Kızlarrr gebeyimm çok şkür allaha belirti kasık ağrısı bulantı gaz oldu kanda çıkdı evdeki testlerimde hep poztf çıkdı 8.günden itibaren

Kızlarrr gebeyimm çok şkür allaha belirti kasık ağrısı bulantı gaz oldu kanda çıkdı evdeki testlerimde hep poztf çıkdı 8.günden itibaren
Bı avazda kucağına da almak nasip olsun canım kaçıncı gün embriyosuydu bende çok sık idrara çıkma durumu var gebelik testi almalıyım emin değilim

Bı avazda kucağına da almak nasip olsun canım kaçıncı gün embriyosuydu bende çok sık idrara çıkma durumu var gebelik testi almalıyım emin değilim
Benim dördüncü gün embriyosu soydu 12 Ekim de transfer oldum bugün test günümdü sekizinci dokuzuncu günlerde hep pozitif gördüm evde idrar testi zaman geçsin az sabırlı ol inşallah güzel sonuçlar alacaksınız hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…