- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
Evet daha erken sonuç veriyorda işde bilemiyorumda çokda tedirginim ama içimdende tahlil yapmak geliyor offff en zoruda beklemekkkkkBana 15 gün sonraya kan tahlili günü verdikleri için korktum açıkçası yapmaya.
5. Gün daha çabuk sonuç veriyormuş ama
Bu sefer yine aklımdan geçiyor ama geçen sefer ne kadar yapdysam negatifdi kandada negatifdi ve son artık ciddiye almıştım son güne kadar ümidim vardı şimdide daha düşncedeyim harekete geçermiyim bilmiyorum
Geçen sefer hareket et dendiği halde korkuyordum ve sonuç negatif bu defa resti çektim ağır iş dışında hareket ediyorum yemeğim kahvaltım hazırlıyorum mutfağımı toparlıyorum... Köpeklerim var onlardan uzak dur dendi durdum bu kez çok yakınlaşmasamda arada yanlarına gidiyorum...allahım rabbim yazmışsa olacak hep oraya odaklanmak istemiyorum bugune kadar rahatdım şimdi bu test tahlil kafamı kurcalıyoral benden de o kadar
Kesinlikle öyle diğer her şey çok basitmiş diyorum şu bekleyiş çok yoruyorEvet daha erken sonuç veriyorda işde bilemiyorumda çokda tedirginim ama içimdende tahlil yapmak geliyor offff en zoruda beklemekkkkk
Doğru diyorsun biz dilediğimizi yapalım o bize yazıldıysa elbet olcak yazılmadıysa cam fanusta kıpırdamadanda beklesek olmaz.İnsallah cok güzel haberleri alırızzz kucağımız bos kalmasın isteyen herkesin insallahGeçen sefer hareket et dendiği halde korkuyordum ve sonuç negatif bu defa resti çektim ağır iş dışında hareket ediyorum yemeğim kahvaltım hazırlıyorum mutfağımı toparlıyorum... Köpeklerim var onlardan uzak dur dendi durdum bu kez çok yakınlaşmasamda arada yanlarına gidiyorum...allahım rabbim yazmışsa olacak hep oraya odaklanmak istemiyorum bugune kadar rahatdım şimdi bu test tahlil kafamı kurcalıyor
Milletde sigara alkol kilo desen var hamile kalıyorlar biz niçin kalmaylım yaniiiii ağır iş dışında ve fast food asitli içecekler dışında kendimi kasmamaya çalışıyorum geçen çok kasdım ailemde beni kastı sonuç negatifdi o yüzden az ama öz davranıyorum bakalım kısmet alnımızda kısmetimizde ne varsa o olsun...Doğru diyorsun biz dilediğimizi yapalım o bize yazıldıysa elbet olcak yazılmadıysa cam fanusta kıpırdamadanda beklesek olmaz.İnsallah cok güzel haberleri alırızzz kucağımız bos kalmasın isteyen herkesin insallah
Merhaba evde idrar testi yaptnzmı evdeki testiniz de poztf çıkdımı hayırlı ollsun
merhaba dilerim hamilesinizdir bende 29 Ekim i bekliyorum rabbim dileyen herkese nasip etsinEn güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim
Transferin kaçıncı günü bugün?Günaydın kızlar ben progesteronn tahlili için labaratuvara geldim ve dayanamayıp bthcg içinde kan verdimdaha erken biliyorum ama dayanamadım aklımda kalacaktı...
Merhaba, 8 Ekim dondurulmuş embriyo transferi. 7.günden itibaren evde test yaptım hepsi pozitifti, 12.gün kan verdim kanda da çıktı. Çok heyecanlandım, sizin de pozitif çıkacak inşallah.Merhaba 12 ekim dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evdeki idrar testlerim pozitif çıkıyor bugün 10. Günüm böyle olupda gebe olan varmı
Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun. Pozitif haberler almak bekleyenlere de iyi geliyor.Merhaba, 8 Ekim dondurulmuş embriyo transferi. 7.günden itibaren evde test yaptım hepsi pozitifti, 12.gün kan verdim kanda da çıktı. Çok heyecanlandım, sizin de pozitif çıkacak inşallah.
İnşallah aminn Allah razı olsın şimdi kan verdim 11 de çıkcak sonucum Rabbim herkese nasb etsn hayırlısyla canım benmMerhaba, 8 Ekim dondurulmuş embriyo transferi. 7.günden itibaren evde test yaptım hepsi pozitifti, 12.gün kan verdim kanda da çıktı. Çok heyecanlandım, sizin de pozitif çıkacak inşallah.
Güzel hanerlerle inşallah hiç bı belirtin oldu mu ben 18 ekimden transfer oldum 5.gun embriyosu Perşembe günü kana gidicem ama evde yapsammi karar veremiyorumİnşallah aminn Allah razı olsın şimdi kan verdim 11 de çıkcak sonucum Rabbim herkese nasb etsn hayırlısyla canım benm
Kızlarrr gebeyimm çok şkür allaha belirti kasık ağrısı bulantı gaz oldu kanda çıkdı evdeki testlerimde hep poztf çıkdı 8.günden itibarenGüzel hanerlerle inşallah hiç bı belirtin oldu mu ben 18 ekimden transfer oldum 5.gun embriyosu Perşembe günü kana gidicem ama evde yapsammi karar veremiyorum
Bı avazda kucağına da almak nasip olsun canım kaçıncı gün embriyosuydu bende çok sık idrara çıkma durumu var gebelik testi almalıyım emin değilimKızlarrr gebeyimm çok şkür allaha belirti kasık ağrısı bulantı gaz oldu kanda çıkdı evdeki testlerimde hep poztf çıkdı 8.günden itibaren
Benim dördüncü gün embriyosu soydu 12 Ekim de transfer oldum bugün test günümdü sekizinci dokuzuncu günlerde hep pozitif gördüm evde idrar testi zaman geçsin az sabırlı ol inşallah güzel sonuçlar alacaksınız hepinizBı avazda kucağına da almak nasip olsun canım kaçıncı gün embriyosuydu bende çok sık idrara çıkma durumu var gebelik testi almalıyım emin değilim
Ayy canım gozun aydın çok sevındm kat katlar ınsAllah gayet güzel bı değer 5. Gune göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?