- 26 Ağustos 2022
- 635
- 868
- 23
- 35
Teşekkür ederimmmm cnmmm aminnnnAyy canım gozun aydın çok sevındm kat katlar ınsAllah gayet güzel bı değer 5. Gune göre
Amin canım inşAllahTeşekkür ederimmmm cnmmm aminnnnhepsimizin pozitiflerini görelimmm
Selam cıktımı sonucunuzMerhaba 12 ekim dondurulmuş embriyo transferi oldum 8.9. Günler evdeki idrar testlerim pozitif çıkıyor bugün 10. Günüm böyle olupda gebe olan varmı
Merhaba evde idrar testi yaptnzmı evdeki testiniz de poztf çıkdımı hayırlı ollsun
Evde kan testine iki gun kala idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı ben ertesi gün de kan verdim hemen oda pozitif çıkmıştı şimdi 4hafta 2gunlük hamileyim 2hafta sonra ultrasonum var Rabbım isteyen herkese bu duyguyu yasatsın her namazımda duamdanszMerhaba evde idrar testi yaptnzmı evdeki testiniz de poztf çıkdımı hayırlı ollsun
Kafana takma idrara daha gelmeyebilir erken gebelik testi mi yaptın kaset testi miDayanamadım gebelik testi yaptım negatif perşembe kan vereceğim böyle çıkması normal mi sizce 18 ekimde transfer oldum deneyimlerinizi paylasirmisiniz ?
Kafana takma idrara daha gelmeyebilir erken gebelik testi mi yaptın kaset testi mi
Bilmiyorum ki bu normal gebelik testi basit olanlar kaset diye geçiyor sanırımKafana takma idrara daha gelmeyebilir erken gebelik testi mi yaptın kaset testi mi
Dayanamadım gebelik testi yaptım negatif perşembe kan vereceğim böyle çıkması normal mi sizce 18 ekimde transfer oldum deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Evet çıkdı canım 13.gün bugün 500 çıktı değerim haftaya ultsryn muayne olacağım idrarda hep pooztf gördüm çok şkür kanda poztf çıkdı darısı size inşallahSelam cıktımı sonucunuz
Benim 10. Gün bile idrar negatifken
Bugun kanda pozitifi gördüm
Çok şkürbenmde poztf rabbim hayrla kucağımıza almayı nasb etsnEvde kan teslime iki gün kala
Evde kan testine iki gun kala idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı ben ertesi gün de kan verdim hemen oda pozitif çıkmıştı şimdi 4hafta 2gunlük hamileyim 2hafta sonra ultrasonum var Rabbım isteyen herkese bu duyguyu yasatsın her namazımda duamdansz
İnşallah bnmde öyle olur daha 6.gunum perşembe kan vereceğim belirti oldu mu sende13 ekim transfer oldum
9.ve 10. Gün idrarda negatif gordum
Bugun test günümdü pozitif cıktı
Hiç bosuna sıkmayın canınızı
Meme ağrısı çok oldu. Arada kasık ağrısı ama çok çok hafif.. idrarda negatif gorunce ilaçların etkisidir bu şiddetli ağrı diye düşündüm ama değilmişİnşallah bnmde öyle olur daha 6.gunum perşembe kan vereceğim belirti oldu mu sende
Hayırlı olsun öncelikle bekleme sürecinde nelere dikkat ettinz yeöe içme yatma falan.yan yattınzmı öksürüp hapşırdınızmı bn ikş defa transfer oldum negatifle sonuçlandı kasımda tekrar transfer olacam çok korkuyorum yine olmayacak diye bu yüzden herşeye her detaya dikkat ediyorumIlk denemem 12 Ekim Çarşamba günü transfer oldum 5.gün embriyosu tek embriyo transferi edildi süreci heyecanlı geçirdim bugün 7.gunum kan testine 1gunum kaldı dayanamadin idrar testi yaptım bugün pozitif çıktı yarın kan vericem inşallah oda pozitif çıkar rabbim hepimizin kucağını doldursun miniklerimiz inşallah sımsıkı tutunmuştur bize
Benim de ilk transferim çok şükür pozitif oldu, işyerinden 10 günlük rapor almıştım, evde de ilk iki gün çok daha fazla dikkat ettim hareketlerime ama sürekli yatmadım, bol su içtim, ara ara kısa yürüyüşler de yaptım, inşallah iyi sonuçlar alırsınızHayırlı olsun öncelikle bekleme sürecinde nelere dikkat ettinz yeöe içme yatma falan.yan yattınzmı öksürüp hapşırdınızmı bn ikş defa transfer oldum negatifle sonuçlandı kasımda tekrar transfer olacam çok korkuyorum yine olmayacak diye bu yüzden herşeye her detaya dikkat ediyorum
Öncelikle içini ferah tut ben inanıyorum bu transferinde pozitif sonuç alacaksın duanı eksik etme çok tahıllı ekmek tükettim kan sonucunu alana kadar içinde lif yüksek olduğu için çiğ kuru yemiş tüketmeni öneririm badem ceviz fındık kaju kabak çekirdeği.. Hazır abur cubur yeme kola kahve bitki çaylarımdan tüketme meyve olarak muz avakado mandalina havuç daha bir sürü meyve tüketebilirsin ananas hariç maydanoz yememeni tavsiye ederim ben hiç yemedim zeytinyağlı yemekler tüket hapşırma öksürme gülmek bunların zararı yok ama kabız olmamaya dikkat et ıkınma tuvalete gitmek ten korkma.. Hergün Meryem suresı dinle ben hiç eksik etmedim.. Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun öncelikle bekleme sürecinde nelere dikkat ettinz yeöe içme yatma falan.yan yattınzmı öksürüp hapşırdınızmı bn ikş defa transfer oldum negatifle sonuçlandı kasımda tekrar transfer olacam çok korkuyorum yine olmayacak diye bu yüzden herşeye her detaya dikkat ediyorum
Kaset testte adet gecikmeden gebelik varsada çıkmıyor söyleyeyim canım. Prediktor marka erken gebelik testi alırsan kesin sonuç çıkıyor ben yüzlerce kullanmışımdır ondan yani. Adete 6 gün varken bile doğru sonuç çıkıyor. Ama 8. Gününden önceysen transferinin dikkate alma çünkü benim 9.gün değerim 38 çıktı çok düşük sonradan arttı hiç belli olmuyo. Donmuş transferse 10.gün kesin kanda çıkıyo tazeyse 15 güne kadar bekletiyo doktorlarBilmiyorum ki bu normal gebelik testi basit olanlar kaset diye geçiyor sanırım
Benim ilk transferim mayıstaydı 4ab kalite tutmadı. O süreçte genelde dinlendim annemler yemek yaptı eve topladı filan ben hiçbişey yapmadım evde yürüyüşler yaptım ama hareketsiz kalmadım neler yedim ama ona tağmen tutmadı. Eylülün sonunda transfer oldum evin işini yaptım yemek yaptım unutup yüzüstü uyudum kabız oldum bunlara rağmen sonucum pozitif yani sen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa her türlü oluyo. Tabi ki dikkat et ama o kadar kasma yani öksürüp hapşırmayla çocuk düşmez merak etme sadece ağır kaldırma mesela çamaşır sepeti kaldırma eşim kaldırıyordu ben asıyordum yemek tabakları yukarıdaydı uzanmadım birden bire eğilmedim yavaş yavaş hareketlerle hayatıma devam ettim yüzüstü uyurum normalde yan yatmaya alışıyorum yavaş yavaş ayaklarını üşütmeHayırlı olsun öncelikle bekleme sürecinde nelere dikkat ettinz yeöe içme yatma falan.yan yattınzmı öksürüp hapşırdınızmı bn ikş defa transfer oldum negatifle sonuçlandı kasımda tekrar transfer olacam çok korkuyorum yine olmayacak diye bu yüzden herşeye her detaya dikkat ediyorum
4. Günde belirti olmaması çok normal daha çok yeni 7. 8. Günlerde ancak olur belirti olmayadabilir sıkma canını hepimizin vücudu farklıKızlar benimde 4. Günüm bugün. Hiç belirti yok. Sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?