- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
En güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim18 Ekim’de transferim gerçekleşti. 5. gün tek embriyo. 2. gününde kasıklarda kasılma belimde ağrı hissettim.Bugün 4. gün pek belirti hissetmiyorum. Baş ağrım var ama farkında olmadan dişimi sıkmaktan olabilir. Gergin bir bekleyiş… 29 Ekim’de kan testiyle öğreneceğiz. Şans dileyin lütfen
Ah çok teşekkür ederimEn güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim
Rica ederimAh çok teşekkür ederim
Hayırlı olsu cnm inşallah değerlerin kat kat artar...Sonucum pozitif
Değerlerim arttı dub sonuncu kan testi mi verdim 2hafta sonra ultrasonHayırlı olsu cnm inşallah değerlerin kat kat artar...Darısı başıma
Insallah canım namazlarimda hep dualarımdasiniz rabbim bu sevinci sizede yaşatır inşallahHayırlı olsu cnm inşallah değerlerin kat kat artar...Darısı başıma
14 ekim oldu ben zor dayanıyorum eşim tutuyor o kadar uzun süre negatif gördümki yine oyle diye modumu düsürüyorum eşimde doktorun test tarihinde yapmam icin tutuyor beniBende baktım yan etkilerine ama depresyon falan diye yazıyor uyku hali hiçbirinde yok....ilk denemedede kullanıyordum böyle olmuyordum...bende öyleyimmmmm ve 6-7 günde testlere başlamayı düşünüyorum...off geçen seferde sabırsızdımm... Senin transferin ne gün oldu?
Kaç çıktı acaba kan testlerinizDeğerlerim arttı dub sonuncu kan testi mi verdim 2hafta sonra ultrason
Ben geçen sefer habersiz yapardım hep şimdi yaparsam yine habersiz yapacam14 ekim oldu ben zor dayanıyorum eşim tutuyor o kadar uzun süre negatif gördümki yine oyle diye modumu düsürüyorum eşimde doktorun test tarihinde yapmam icin tutuyor beniRüyalarımda bile hep regl oldugumu görüyorum
140Kaç çıktı acaba kan testleriniz
Kaçıncı gününüzde
10Kaçıncı gününüzde
Vallahi öyle bende yapıcam bu gidisleBen geçen sefer habersiz yapardım hep şimdi yaparsam yine habersiz yapacam
Bu sefer yine aklımdan geçiyor ama geçen sefer ne kadar yapdysam negatifdi kandada negatifdi ve son artık ciddiye almıştım son güne kadar ümidim vardı şimdide daha düşncedeyim harekete geçermiyim bilmiyorumVallahi öyle bende yapıcam bu gidisle
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallahRabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Benim 9. Günüm bende çatlıyorum meraktan ama benim 3. Gün embriyosuKızlaaaar bugun 4. Gün ve ben çok kafayı takmış durumdayım yine acaba benimle birlikteler mi yarından sonra testlere başlasammı diye
Sen iyi dayanmışsın canımBenim 9. Günüm bende çatlıyorum meraktan ama benim 3. Gün embriyosu
Bana 15 gün sonraya kan tahlili günü verdikleri için korktum açıkçası yapmaya.Sen iyi dayanmışsın canımbenim 5. Gün taze embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?