- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.581
Evet 3 yıl oldu neredeysehemşire aradı şimdi, değeriniz güzel yumurtlama olmuş dedi. Umarım gebelik olur Senin de sürecin meşakkatli takip ettiğim kadarıyla, sana da nasip olsun inşallah
İnşallah:) 13. günden sonra değişmez de artık önümüzdeki ay olur inşallah....
Ovulasyon öncesi 1 gün aralıklarla, ovulasyon gununu ve ertesi 2 gunu değerlendiriyorsunuz. 3 ay ust üste olmazsa eşinle birlikte doktora gidin. Biz dün gittik sperm hızı düşükmüş, bende de enfeksiyon varmışben kaç aydır ovulasyon ile takip ettim bir tek yazın edemedim sürekli gezdiğimiz için,hamiş olanlar varsa gün önerisi beklerim yıldım üst üste ilişki olmasından aralıksız 1 hafta olduğu ayda da kalamadım :) ovulasyonda öncesi mi sonrası mı
tam düzeldim dedim bu seferde öksürük burun akıntısı başladı. Aklıma şey geldi biz ilk evlendiğimizde bizim nikahta stresten flan karnım şişmişti elbisede dar ve eşim askerden geleli 1 hafta olmuştu millet diyomuş ki melike 3 aylık hamile ondan hemen nikah yaptılar dün akşamda eşim diyoki doğur artık bak okula başlayacak yaşa gelecek çocukgecmis olsun dikkat et kendine hadi hakkinda hayirlisi olsun ins
aynen ya uzun sure korunduk onun cok etkisi var benim takvimde sasirdi dun agrilarima gore degerlendirdim ondan yana sansiliyim ama bugunde devam ediyor kasik agrim ve akintim gelecek saat 1 de gonlumun efendisi hemen degerlendirmem lazim
Inşallah yaa hamiş haberimizi paylasirizİnşallah uygundur ve ikimize de bebek olarak geri döner yumurtalarimiz
tam düzeldim dedim bu seferde öksürük burun akıntısı başladı. Aklıma şey geldi biz ilk evlendiğimizde bizim nikahta stresten flan karnım şişmişti elbisede dar ve eşim askerden geleli 1 hafta olmuştu millet diyomuş ki melike 3 aylık hamile ondan hemen nikah yaptılar dün akşamda eşim diyoki doğur artık bak okula başlayacak yaşa gelecek çocukaklımızı çıldırdık artık
tam düzeldim dedim bu seferde öksürük burun akıntısı başladı. Aklıma şey geldi biz ilk evlendiğimizde bizim nikahta stresten flan karnım şişmişti elbisede dar ve eşim askerden geleli 1 hafta olmuştu millet diyomuş ki melike 3 aylık hamile ondan hemen nikah yaptılar dün akşamda eşim diyoki doğur artık bak okula başlayacak yaşa gelecek çocukaklımızı çıldırdık artık
eşim o zaman şey demişti kargoylamı gönderdim spermi sendede hemen olduay bu millet nasil olcak banada 1 haftalikken bebegi var mi diye sormuslardi olsa bile nasil bilcektim 1 haftada babamin evinden getirmedim bisey yoktur heralde dedim
verdim negatif çıktı evden çıkmayan bi insanım ama eşim sağlık personelini olsaydı önce onda belirti olurdu zatenaa covid test verdin mi canım çok geçmiş olsunn
Günde 10 tane kimse yiyemez canım zaten günde 1 tane yemek bile etkiliyor..2 gün once burda bi arkadaşında değerleri normaldi incir nedeniyle yükselmişti..Bendede aynısı olmuştu..Ben vucuduma destek olmasi amaçlı imom omega3 içerikli multivitamin kullanıyorum çokta iyi geliyor doktorlarda onayladı..Bunun bide gebelik öncesi var onu bulmak biraz sıkıntılı oluyor..Faydalı sandığimiz bazı yiyecekler, bitki çayları malesef bu süreçte zarar verebiliyor dikkat etmek gebiliyorum sağlık problemim yok :)anlatılan gibi günde 10 incir değil ,bir iki incir yeyip vücuduma destek olmak amacım:)teşekkürler ilginize
verdim negatif çıktı evden çıkmayan bi insanım ama eşim sağlık personelini olsaydı önce onda belirti olurdu zatenTeşekkür ederiim benimki faranjit olduğu için çabuk atlatamıyorum en ufak üşütsem bile
Ay inşallah inşallahInşallah yaa hamiş haberimizi paylasiriz
zaten bu ayda tuttuğunu sanmıyorum pazartesi günü de doktor randevum var bakalım o neler söyleyecek bu doktorda oldu oldu olmazsa gitmicem doktora falanaman sevindim o halde bi de o araya girmesin bu süreçte
ben gittim sıkıntı yok eşimde de bir sıkıntı yok ama bu ayda olmazsa bir gideyim dedi .1 oğlum var onda çabuk kalmıştımOvulasyon öncesi 1 gün aralıklarla, ovulasyon gununu ve ertesi 2 gunu değerlendiriyorsunuz. 3 ay ust üste olmazsa eşinle birlikte doktora gidin. Biz dün gittik sperm hızı düşükmüş, bende de enfeksiyon varmış
Biz devlet hastanesine gittik ürolojiye eşim için bi sorun var mıdır diye bizi özele yönlendirdi sizi de mi özele gonderdiler acabaOvulasyon öncesi 1 gün aralıklarla, ovulasyon gununu ve ertesi 2 gunu değerlendiriyorsunuz. 3 ay ust üste olmazsa eşinle birlikte doktora gidin. Biz dün gittik sperm hızı düşükmüş, bende de enfeksiyon varmış
canm bende aynı durum dayım senin sonucun ne acabaBen de bu ay ilk defa femara kullanıyorum. Günde 1 tane içiyorum dr 5 gün kullan cts gel dedi, yumurtaların durumunu merak ediyorum. Siz de bu şekilde mi ilerliyorsunuz?
Karın bölgemde kramp gibi bacaklarımda sızı gibi daha çok. Sürekli bi karın ağrım var. AnlayamadımBacak ağrısı nasıl mesela kramp ağrısı gibi mi ? Benimde iki gecedir kramp giriyor alt bacağıma
Aaa ne güzel denk gelmişAyy benimde bu ay ilk denemem bat 6 ekim senin gibi kendimi dinliyorum resmen bende garip bir his