Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrrrrrr
Bugün iğneden sonra 15. Günüm
İğne gününü sayarsam 16
Şuanlık regl gelmedi
Ama ağrılarımm var
Diğer 2 iğnedede 17. Gün olmustum regl
Test yapsam çıkar aslında ama yapmıcam
Eğer su hafta sonunu atlatırsam o zaman hemen kan vericemm=)))
Dua edelim birbirimize

adetimde hic gununu sasmiyor saolsun usutmemeye dikkat etmeliyiz aynen bi dogursakta kurtuksak

ben de sanırım bugun yumurtluyorum dayanamayıp ust uste değerlendircem
belirtilerin neler ya anlamiyorum ki yumurtlama gununde mi hemen birlesiyor sperm ve yumurta ardindan 1 2 gun sonra mi oluyor aklim basmiyor pek bu ise ilk cocugumda hic bilmiyordum kizimdada takvmim uygulamasi var onunla yaptik 6 sene gecti aradan uzun sure korunma sonrasi mi zor olcak bilmiyorum ki uufff sıkıldım iyice ..

benim de 5 sene geçti oğlum 5 yaşında. o zamandan beri takvimim uygulamasını kullanıyorum o zaman da onunla denemiştik ama eşim şehir dışında oldugundan sadece tek gün yumurtlama günüyle hamile kalmıştım. şimdi bu ay da o uygulamaya göre bakıyorum ama yumurtlamamı ayın 1 i gösteriyor. ama bence bugun yumurtlama günüm çünkü sol kasığımda agrı var. bir de dün akıntı geldi. geçen ay da uygulamaya göre yumurtlama gününü değerlendirdik ama olmadı

bence uzun süre korunmamın da etkisi var diye düşünüyorum. bir de o zamanlar gençtik yaşın da etkisi vardir artık diyorum.

aynen ya uzun sure korunduk onun cok etkisi var benim takvimde sasirdi dun agrilarima gore degerlendirdim ondan yana sansiliyim ama bugunde devam ediyor kasik agrim ve akintim gelecek saat 1 de gonlumun efendisi hemen degerlendirmem lazim

Ayy benimde bu ay ilk denemem bat 6 ekim senin gibi kendimi dinliyorum resmen bende garip bir his

Benim kahverengi lekelenmem oldu yerleşme kanamam oldu ben adet olacağım sandım olmadım test yaptımkanda da gebelik çıktı. Sonrasında açık renkli kanamam geldi betam da düşmüştü 2 gün sonra adet oldum kimyasaldı umarım sizin değildir
Kızlar dün akşam ve bu sabah testim boyledi ama sabah açık renkli kanamam oldu sizce yerleşme olabilir mi yoksa kimyasalmi yaşıyorum çok üzgünüm öğle arası kan testi yapacam

Düşük betalarda ovulasyon pik yapmıyor ovaya bakılarak şuan gebe veya değil yorumu doğru olmaz gebelik testiyle daha net olue

bugün yumurtlamdan sonraki 13. gün az evvel bir ağrı bir sancı geldi dedim oldu kesin geldi ama geçti büyük ihtimal ya bu akşam ya da yarın gelecek büyük ihtimalle 12. gün yumurtlama gördüm
Anladim hayırlısı olsun umarım gelmez de hamilesinizdir
Düşük betalarda ovulasyon pik yapmıyor ovaya bakılarak şuan gebe veya değil yorumu doğru olmaz gebelik testiyle daha net olue
Reglim gecikirse yapacağım çok teşekkür ederim cevap için

İnşallah olmaz ama benimkide kimyasal gibi

Evet 3 yıl oldu neredeyse hemşire aradı şimdi, değeriniz güzel yumurtlama olmuş dedi. Umarım gebelik olur Senin de sürecin meşakkatli takip ettiğim kadarıyla, sana da nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…