- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.541
ben ilk cocuguma onunla hamile kaldim esimede surekli keci boynuzu yedirdmIncir prolaktin değerini yükseltiyor yapmayın
evet böyle çıkıyordu ve hiç de değişmedi bu şekilde hala sabah yine ovülasyon yaptım veeee yıkıldım ağladım tabi bayağı zor toparlandım işe geldim her ay hamile kalacağımı sanıp böyle perişan olup kendimi bir kısır döngünün içinde buluyorum.... kimseye de tavsiye etmiyorum o ayrı :)Ahh canım keşke öyle olsa ama bu ovulasyon testi yine de inşallah dediğin gibidir
Ovulasyon testiniz mi bu şekilde çıkıyordu bende olduğunu düşünmüyorum regle kadar bekleyeceğim zaten test yapmak için umitlerimin yıkılmasından bıktım
Siz bilirsiniz prolaktin değerini yükselttiği için tavsiye edilmiyor gebelik dusunenlere..Degeriniz cok düşükse yiyin tabiben ilk cocuguma onunla hamile kaldim esimede surekli keci boynuzu yedirdm
suan yapmiyorum doktorada gitmedim o zman degerlerim nasildi bilmem 8 sene once yapmistim kizimda yapmadim oyle bisey ama bu ugrastiricak beni bellikiSiz bilirsiniz prolaktin değerini yükselttiği için tavsiye edilmiyor gebelik dusunenlere..Degeriniz cok düşükse yiyin tabi
biliyorum sağlık problemim yok :)anlatılan gibi günde 10 incir değil ,bir iki incir yeyip vücuduma destek olmak amacım:)teşekkürler ilginizeIncir prolaktin değerini yükseltiyor yapmayın
Ben bilerek yapmayacagim bu ay test dedim eğer olacaksa da reglim gelsin öyle yıkılayım. Bir yandan böyle hamileymişim gibi düşünmek bile mutlu ediyor beni bilmiyorum artık bende Perşembe cuma gitmiyorum ise icim içimi yer artık regl olana kadarevet böyle çıkıyordu ve hiç de değişmedi bu şekilde hala sabah yine ovülasyon yaptım veeee yıkıldım ağladım tabi bayağı zor toparlandım işe geldim her ay hamile kalacağımı sanıp böyle perişan olup kendimi bir kısır döngünün içinde buluyorum.... kimseye de tavsiye etmiyorum o ayrı :)
kızlar ya bat 4 ekim dün elimde normal gebelik testi vardı yaptım aksam negatif cıktı . erken mi yoksa olsa cıkar mıydı
Yok öyle düşünmeyin.. Çoğu kişide sorun çıkmıyor çıkanlat zaten forumlarda yazarak bikgi alıyor. Genele etki ettiği gibi kesin ifade yok.. stres yapıp geciktirmeyin
bende gebelik testi yapmadım zaten ovulasyon testiyle anladım ovülasyon böyle silikken gebelik testine gerek bile yok zaten ama ben artık onda bile çok etkileniyorum sizler nasıl atlatıyorsunuz hayranım ben hemen darmadağın oluyorum :/Ben bilerek yapmayacagim bu ay test dedim eğer olacaksa da reglim gelsin öyle yıkılayım. Bir yandan böyle hamileymişim gibi düşünmek bile mutlu ediyor beni bilmiyorum artık bende Perşembe cuma gitmiyorum ise icim içimi yer artık regl olana kadar
ben kaç aydır ovulasyon ile takip ettim bir tek yazın edemedim sürekli gezdiğimiz için,hamiş olanlar varsa gün önerisi beklerim yıldım üst üste ilişki olmasından aralıksız 1 hafta olduğu ayda da kalamadım :) ovulasyonda öncesi mi sonrası mı
Atlatamiyorum ki annem kanser hastası ölmeden torun istiyorum diyor o da inadına olmuyor benden küçük erkek kardeşim var o zaten bekar. Üstümdeki baskıyı siz düşünün. Artık sadece hayırlısı diyorum başka bir şeye gücüm kalmadı. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsinbende gebelik testi yapmadım zaten ovulasyon testiyle anladım ovülasyon böyle silikken gebelik testine gerek bile yok zaten ama ben artık onda bile çok etkileniyorum sizler nasıl atlatıyorsunuz hayranım ben hemen darmadağın oluyorum :/
Allah gecinden versin ne ölmesi uzun uzun ömürler versin inşallah şifa versin Rabbim her şeyin hayırlısını versin zamanı var demek ki başka da bir şey diyemiyorum o zamana kadar biz sınavdayız sadece bunu biliyorum....Atlatamiyorum ki annem kanser hastası ölmeden torun istiyorum diyor o da inadına olmuyor benden küçük erkek kardeşim var o zaten bekar. Üstümdeki baskıyı siz düşünün. Artık sadece hayırlısı diyorum başka bir şeye gücüm kalmadı. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
ama stres yaptıkca olmuyor. biliyorum zor ama biraz sytres yapamadan akışına bırakmamız lazımAtlatamiyorum ki annem kanser hastası ölmeden torun istiyorum diyor o da inadına olmuyor benden küçük erkek kardeşim var o zaten bekar. Üstümdeki baskıyı siz düşünün. Artık sadece hayırlısı diyorum başka bir şeye gücüm kalmadı. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin
Neden olmasin tam vaktini degerlendirmissiniz insallah olurbizde sadece yumurtlama gununu degerlendirdik sabahtan kasik agrim ve akintim baslayinca tutma ihtimali var midir ?
Bende öyle diyorum Allah gecinden versin imtihan dünyası ne yapalım her şeyin zamanı vardır elbetAllah gecinden versin ne ölmesi uzun uzun ömürler versin inşallah şifa versin Rabbim her şeyin hayırlısını versin zamanı var demek ki başka da bir şey diyemiyorum o zamana kadar biz sınavdayız sadece bunu biliyorum....
Evet kesinlikle öyle. Yani bir kısır döngü içerisindeyim. Hayırlısı ne diyelim bende akışına bırakmaya çalışıyorumama stres yaptıkca olmuyor. biliyorum zor ama biraz sytres yapamadan akışına bırakmamız lazım
gunumu degerlendirdim evet bugunude degerlendircem yok zaten her agriyi ona baglamicam artik cunku regl gunune kadar agri oluyor 3 aydir oyleyim degerlendirip susucamNeden olmasin tam vaktini degerlendirmissiniz insallah olurSadece yumurtlama sonrasi adete kadar olan surecte yasadigimiz kasik agrisi veya akintilar her zaman gebelik belirtisi olmayabilir bebek olmasada yumurtlama zamanini degerlendirdigimiz icinde olabiliyolar
Aynen benimde baya baskin agrilarim var bikac aydir ama usutmeye belkide enfeksiyona bagliyorum mevsimi zira caktirmadan usutuyoruzgunumu degerlendirdim evet bugunude degerlendircem yok zaten her agriyi ona baglamicam artik cunku regl gunune kadar agri oluyor 3 aydir oyleyim degerlendirip susucam
hayırlısını istiyoruz hayırlısı neyse o olsun veeeee ciddi bir karın ağrım var geliyor istemediğim misafir...... :/Bende öyle diyorum Allah gecinden versin imtihan dünyası ne yapalım her şeyin zamanı vardır elbet
Evet kesinlikle öyle. Yani bir kısır döngü içerisindeyim. Hayırlısı ne diyelim bende akışına bırakmaya çalışıyorum
gunumu degerlendirdim evet bugunude degerlendircem yok zaten her agriyi ona baglamicam artik cunku regl gunune kadar agri oluyor 3 aydir oyleyim degerlendirip susucam
Yaa zamanında mi geldi ne zaman yumurtlama olmuştuhayırlısını istiyoruz hayırlısı neyse o olsun veeeee ciddi bir karın ağrım var geliyor istemediğim misafir...... :/