Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet böyle çıkıyordu ve hiç de değişmedi bu şekilde hala sabah yine ovülasyon yaptım veeee yıkıldım ağladım tabi bayağı zor toparlandım işe geldim her ay hamile kalacağımı sanıp böyle perişan olup kendimi bir kısır döngünün içinde buluyorum.... kimseye de tavsiye etmiyorum o ayrı :)

Ben bilerek yapmayacagim bu ay test dedim eğer olacaksa da reglim gelsin öyle yıkılayım. Bir yandan böyle hamileymişim gibi düşünmek bile mutlu ediyor beni bilmiyorum artık bende Perşembe cuma gitmiyorum ise icim içimi yer artık regl olana kadar

ben kaç aydır ovulasyon ile takip ettim bir tek yazın edemedim sürekli gezdiğimiz için,hamiş olanlar varsa gün önerisi beklerim yıldım üst üste ilişki olmasından aralıksız 1 hafta olduğu ayda da kalamadım :) ovulasyonda öncesi mi sonrası mı

kızlar ya bat 4 ekim dün elimde normal gebelik testi vardı yaptım aksam negatif cıktı . erken mi yoksa olsa cıkar mıydı

daha erken belki geç döllenme olmuştur bence bekle biraz

Yok öyle düşünmeyin.. Çoğu kişide sorun çıkmıyor çıkanlat zaten forumlarda yazarak bikgi alıyor. Genele etki ettiği gibi kesin ifade yok.. stres yapıp geciktirmeyin

2 sinovac 1 biontechim :) bi de eşim geç sinovac olmustu aşıdan sonra bir kaç ay gecsin dedik. şimdi aynı anda 3. doz olduk ama bekle bekle nereye kadar deyip korunmayı bıraktık

bende gebelik testi yapmadım zaten ovulasyon testiyle anladım ovülasyon böyle silikken gebelik testine gerek bile yok zaten ama ben artık onda bile çok etkileniyorum sizler nasıl atlatıyorsunuz hayranım ben hemen darmadağın oluyorum :/

ilk hamileliğim tam ovulasyon günü olustu çünkü başka gün hiçbirşey yapmamıstık. ama bence ovulasyon öncesi ideal. gununde de devam edip 2 gun sonra noktalamak

Atlatamiyorum ki annem kanser hastası ölmeden torun istiyorum diyor o da inadına olmuyor benden küçük erkek kardeşim var o zaten bekar. Üstümdeki baskıyı siz düşünün. Artık sadece hayırlısı diyorum başka bir şeye gücüm kalmadı. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Allah gecinden versin ne ölmesi uzun uzun ömürler versin inşallah şifa versin Rabbim her şeyin hayırlısını versin zamanı var demek ki başka da bir şey diyemiyorum o zamana kadar biz sınavdayız sadece bunu biliyorum....

ama stres yaptıkca olmuyor. biliyorum zor ama biraz sytres yapamadan akışına bırakmamız lazım

bizde sadece yumurtlama gununu degerlendirdik sabahtan kasik agrim ve akintim baslayinca tutma ihtimali var midir ?
Neden olmasin tam vaktini degerlendirmissiniz insallah olur Sadece yumurtlama sonrasi adete kadar olan surecte yasadigimiz kasik agrisi veya akintilar her zaman gebelik belirtisi olmayabilir bebek olmasada yumurtlama zamanini degerlendirdigimiz icinde olabiliyolar

Bende öyle diyorum Allah gecinden versin imtihan dünyası ne yapalım her şeyin zamanı vardır elbet
ama stres yaptıkca olmuyor. biliyorum zor ama biraz sytres yapamadan akışına bırakmamız lazım
Evet kesinlikle öyle. Yani bir kısır döngü içerisindeyim. Hayırlısı ne diyelim bende akışına bırakmaya çalışıyorum

gunumu degerlendirdim evet bugunude degerlendircem yok zaten her agriyi ona baglamicam artik cunku regl gunune kadar agri oluyor 3 aydir oyleyim degerlendirip susucam

gunumu degerlendirdim evet bugunude degerlendircem yok zaten her agriyi ona baglamicam artik cunku regl gunune kadar agri oluyor 3 aydir oyleyim degerlendirip susucam
Aynen benimde baya baskin agrilarim var bikac aydir ama usutmeye belkide enfeksiyona bagliyorum mevsimi zira caktirmadan usutuyoruz Dikkat edin kendinize dogal antibiyotikler alin limonlu su veya sirkeli su gibi hem bogaza falanda iyi gelir ben ceviz kabugu suyu yaptim bikac gundur onu iciyorum mis gibi odem attiriyo birde antiseptik tavsiye ederim adet duzeninede yardimci

hayırlısını istiyoruz hayırlısı neyse o olsun veeeee ciddi bir karın ağrım var geliyor istemediğim misafir...... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…