Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm bende aynı durum dayım senin sonucun ne acaba
Canım ben 5 gün femara kullandım ve yaklaşık 15 ve 10 mm iki yumurtam oldu, 5 gün sonra tekrar gel dedi o arada ilaç kullanmadım gittiğimde 22 ve 18 mm olmuştu yumurtalar. O akşam ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum. 2 gün sonra progesteron başla ve 6 gün sonra tekrar gel dedi ve dün gittiğimde yumurtalar çatlamış kabukları görünüyordu ve progesteron değerime baktı 33 çıktı. Artık bekleyeceğiz dedi. Hala günde 2 kere progesteron hap kullanıyorum.

Merhaba canım. Ben de 3. Günü başladım femaraya adetimin 8. Günü benim de 15 ve 10 mm iki yumurtam vardı. 5 gün sonra kendiliğinden 22 ve 18 mm oldu. Bence senin de yolunda gidiyor, cumartesi boyutu 20 mm ulaşırsa iğneni yaparsın ya da duruma göre bir kaç gün daha bekleyip yaparsın. Şans diliyorum

Kızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim MaviSasa234 L Larissa Z zahrada Selizay Maviesra DenizKoKuLuMm ve hatırlayamadığım diğer kızlar

Eklentiler

• 20210930_152513-01.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 134
  • 20210930_152457-01.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 133
Ayyy kuzu inanılmazzz elinde başka hangi test var bir tane daha yapsana yavru

Ayyy kuzu inanılmazzz elinde başka hangi test var bir tane daha yapsana yavru
Sadece laboquick var canım, efekt yaptığım için gri gibi görünebilir çizgi ama bildiğin kırmızı çizgi ya heveslenmeli miyim bilmiyorum. Elimde son bir tane Ovulasyon kalmıştı, onu yapıcam şimdi

Sadece laboquick var canım, efekt yaptığım için gri gibi görünebilir çizgi ama bildiğin kırmızı çizgi ya heveslenmeli miyim bilmiyorum. Elimde son bir tane Ovulasyon kalmıştı, onu yapıcam şimdi
Yap yap at onu da heyecanla bekliyorum ve pikimsi çıkarsa yarın kan ver lütfenn

Var gibi gibi inşallah vardır bekle ilaç kullanma ovu testi yazmışsın bide ona bak ona göre yarın kan ver belki geç döllenme olmuştur

Maşallah rabbim inşallah pozitifi göstersin gayet iyi gidiyorsun peki femara günde kaç tane içtin
Darısı başıma

Ayyyyy kız var mı yaaaaaaaaaaaa gördüm ben, yarına tekrar yap hemen, sakın söktürücü masaj falan yapmaaaaa

Kizlar selam ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ne demek daha varmi yumurtalamaya

Ben de görüyorum canım çizgi. Bi de sen bu ay çok üzülmüştün dimi, lh pik gördüğün halde dr yumurtlama yok falan demişti. Sabahı bekleyebilecek misin kan vermek için

Ben de görüyorum canım çizgi. Bi de sen bu ay çok üzülmüştün dimi, lh pik gördüğün halde dr yumurtlama yok falan demişti. Sabahı bekleyebilecek misin kan vermek için
Aynen öyle olmuştu canım. Yarın sabah sağlık ocağında yada hastanede test vericem. Bakalım neyse çıksın ortaya artık, böyle var mı yok mu falan çok yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…