- 22 Aralık 2020
- 354
- 421
- 36
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.601
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah benim daha 2 var olmamak için dualar ediyorumAdet oldum yine olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah benim daha 2 var olmamak için dualar ediyorumAdet oldum yine olmadı
Canım ben 5 gün femara kullandım ve yaklaşık 15 ve 10 mm iki yumurtam oldu, 5 gün sonra tekrar gel dedi o arada ilaç kullanmadım gittiğimde 22 ve 18 mm olmuştu yumurtalar. O akşam ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum. 2 gün sonra progesteron başla ve 6 gün sonra tekrar gel dedi ve dün gittiğimde yumurtalar çatlamış kabukları görünüyordu ve progesteron değerime baktı 33 çıktı. Artık bekleyeceğiz dedi. Hala günde 2 kere progesteron hap kullanıyorum.canm bende aynı durum dayım senin sonucun ne acaba
Merhaba canım. Ben de 3. Günü başladım femaraya adetimin 8. Günü benim de 15 ve 10 mm iki yumurtam vardı. 5 gün sonra kendiliğinden 22 ve 18 mm oldu. Bence senin de yolunda gidiyor, cumartesi boyutu 20 mm ulaşırsa iğneni yaparsın ya da duruma göre bir kaç gün daha bekleyip yaparsın. Şans diliyorumKızlar merhaba adetimin 8. Günü bugün. Femaraya 3. Günü başlamıştım. Doktor kontrolüm vardı öğlen. Ultrosonda sağda 14,5 yumurta büyümüş. Bu tarih için iyi bir büyüklük mü? Cumartesi sabah randevu verdi tekrar çatlatma iğnesini yaparız dedi. Büyür mü ki o güne kadar?
Ayyy kuzu inanılmazzz elinde başka hangi test var bir tane daha yapsana yavruKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim MaviSasa234 L Larissa Z zahrada Selizay Maviesra DenizKoKuLuMm ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Sadece laboquick var canım, efekt yaptığım için gri gibi görünebilir çizgi ama bildiğin kırmızı çizgi ya heveslenmeli miyim bilmiyorum. Elimde son bir tane Ovulasyon kalmıştı, onu yapıcam şimdiAyyy kuzu inanılmazzz elinde başka hangi test var bir tane daha yapsana yavru
Yap yap at onu da heyecanla bekliyorum ve pikimsi çıkarsa yarın kan ver lütfennSadece laboquick var canım, efekt yaptığım için gri gibi görünebilir çizgi ama bildiğin kırmızı çizgi ya heveslenmeli miyim bilmiyorum. Elimde son bir tane Ovulasyon kalmıştı, onu yapıcam şimdi
Bu da OvulasyonYap yap at onu da heyecanla bekliyorum ve pikimsi çıkarsa yarın kan ver lütfenn
üstüme iyilik sağlık kız hemen mi gitsen kan vermeye heyecanlandım şu an iyiceeBu da Ovulasyon
hayırlı olsun bence var ovülasyon da da çıkmış.....Bu da Ovulasyon
Var gibi gibi inşallah vardır bekle ilaç kullanma ovu testi yazmışsın bide ona bak ona göre yarın kan ver belki geç döllenme olmuşturKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim MaviSasa234 L Larissa Z zahrada Selizay Maviesra DenizKoKuLuMm ve hatırlayamadığım diğer kızlar
koş acile biyerim ağrıyo de ama adetim geçti beta bakıp öyle ilaç uygulayın deee başım çatlıyo de meselaBu da Ovulasyon
Maşallah rabbim inşallah pozitifi göstersin gayet iyi gidiyorsun peki femara günde kaç tane içtinCanım ben 5 gün femara kullandım ve yaklaşık 15 ve 10 mm iki yumurtam oldu, 5 gün sonra tekrar gel dedi o arada ilaç kullanmadım gittiğimde 22 ve 18 mm olmuştu yumurtalar. O akşam ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum. 2 gün sonra progesteron başla ve 6 gün sonra tekrar gel dedi ve dün gittiğimde yumurtalar çatlamış kabukları görünüyordu ve progesteron değerime baktı 33 çıktı. Artık bekleyeceğiz dedi. Hala günde 2 kere progesteron hap kullanıyorum.
Yaa bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumkoş acile biyerim ağrıyo de ama adetim geçti beta bakıp öyle ilaç uygulayın deee başım çatlıyo de mesela
Ayyyyy kız var mı yaaaaaaaaaaaa gördüm ben, yarına tekrar yap hemen, sakın söktürücü masaj falan yapmaaaaaKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim MaviSasa234 L Larissa Z zahrada Selizay Maviesra DenizKoKuLuMm ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Ya 3-4 kez yaptım, inşallah varsa da birşey olmaz ofAyyyyy kız var mı yaaaaaaaaaaaa gördüm ben, yarına tekrar yap hemen, sakın söktürücü masaj falan yapmaaaaa
2.5 mg Günde 1. AminMaşallah rabbim inşallah pozitifi göstersin gayet iyi gidiyorsun peki femara günde kaç tane içtin
Darısı başıma
Ben de görüyorum canım çizgi. Bi de sen bu ay çok üzülmüştün dimi, lh pik gördüğün halde dr yumurtlama yok falan demişti. Sabahı bekleyebilecek misin kan vermek içinKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim MaviSasa234 L Larissa Z zahrada Selizay Maviesra DenizKoKuLuMm ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Aynen öyle olmuştu canım. Yarın sabah sağlık ocağında yada hastanede test vericem. Bakalım neyse çıksın ortaya artık, böyle var mı yok mu falan çok yoruyor insanıBen de görüyorum canım çizgi. Bi de sen bu ay çok üzülmüştün dimi, lh pik gördüğün halde dr yumurtlama yok falan demişti. Sabahı bekleyebilecek misin kan vermek için