- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.621
Daha var canım yumurtlamana. Sıvı alımını kısıtlayıp yaptın dimi testi. Bi de ovulasyon testi başlıklarından daha fazla bilgi edinebilirsin.Eki Görüntüle 2924728
Kizlar selam ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ne demek daha varmi yumurtalamaya
Ya 3-4 kez yaptım, inşallah varsa da birşey olmaz of
yaşamazsın inşallah ayetel kürsi oku öyle çık evden dua et bol bol inşallah gördüğün gibi çıkar kan sonucunda bizi de habersiz bırakmaYaa bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Aynen öyle olmuştu canım. Yarın sabah sağlık ocağında yada hastanede test vericem. Bakalım neyse çıksın ortaya artık, böyle var mı yok mu falan çok yoruyor insanı
Belirsizlik yaşama bence git kan ver insallah vardır canim var gibi zatenYaa bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
En son bir saat önce falan şu içmiştim oylr mi yapmam gerekiyor tamamen koyu mu olması lazim yumurtlama için teşekkürler canimDaha var canım yumurtlamana. Sıvı alımını kısıtlayıp yaptın dimi testi. Bi de ovulasyon testi başlıklarından daha fazla bilgi edinebilirsin.
Ya aryaaaaKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim@Sasa234 @larissa123 @zahrada @Selizay @Esrakcshn @Dogayikoru ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Kızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim@Sasa234 @larissa123 @zahrada @Selizay @Esrakcshn @Dogayikoru ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Yaa benim ovulasyonum da bu şekilde çıktı umarım hamilesindir bana da umut olur canımBu da Ovulasyon
Ya forumda biraz araştırma yaptım. 10 dakika sonra çıkan çizgilerde hamile olanlarda varmış, negatif olanlar da. Oyüzden şuan sakin kalıp beklemek istiyorum.yaaa bence var kesinn olmazsa hiç çıkmıyor çünkü :)
Bana umut oldunuz valla şu mesajınızla... Benimde adetim 2 gün gecikti testlerim hep negatif çıktı... 6. Güne kadar bekleyeceğim bende..İnşallah bunu görmemKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim@Sasa234 @larissa123 @zahrada @Selizay @Esrakcshn @Dogayikoru ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Canım ben de var mı yok mu bilmiyorum ki, sadece bu kadar net çizgiyi daha önce hiç görmedim. Öncekilerde telefon feneriyle çizgi ararken gözlerim şaş oluyorduBana umut oldunuz valla şu mesajınızla... Benimde adetim 2 gün gecikti testlerim hep negatif çıktı... 6. Güne kadar bekleyeceğim bende..İnşallah bunu görmem
Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah2.5 mg Günde 1. Amin
3-4 saat sıvı almazsan iyi olur, her gün aynı saatte yapmaya çalış. T çizgisi Control çizgisi ile aynı ya da daha koyu olduğunda lh hormonu pik oluyor ve yumurtlama başlamış demek. Silikleşmesi de çatlama oluyor. Yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirmek önemliEn son bir saat önce falan şu içmiştim oylr mi yapmam gerekiyor tamamen koyu mu olması lazim yumurtlama için teşekkürler canim
evet doğru geçen ay da benim de laboquick de pozitif çıkmıştı meğersem test hava aldığı zaman da bu çizgi çıkıyormuş ama senin ovülasyon testin de bayağı belirgin sen de var bence....Ya forumda biraz araştırma yaptım. 10 dakika sonra çıkan çizgilerde hamile olanlarda varmış, negatif olanlar da. Oyüzden şuan sakin kalıp beklemek istiyorum.Rabbim nasip eder inşallah
Bir test daha yapsana elinde varsa?Kızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim@Sasa234 @larissa123 @zahrada @Selizay @Esrakcshn @Dogayikoru ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Yalnız değilsin ordan burdan ışık tutuyorum bende sanki olsa görünmeyecekmiş gibi... Tertemiz delirdik resmenCanım ben de var mı yok mu bilmiyorum ki, sadece bu kadar net çizgiyi daha önce hiç görmedim. Öncekilerde telefon feneriyle çizgi ararken gözlerim şaş oluyordu
Çatlatma iğnesi kullandınız mı acabaKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim@Sasa234 @larissa123 @zahrada @Selizay @Esrakcshn @Dogayikoru ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Gittin mi kontrole yumurtalar nasıl mış canımBende yarın yapacam tabi yumurta mm si uygunsa
Son 1 tane kaldı, onu da sabah yapayımBir test daha yapsana elinde varsa?