- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.941
Guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum insallah ilk aşılama ile mutlu haberi alırız senden burda şunu iyi anladım belki bu ay da umudu kesiyoruz ama gebe kalanların mutluluğu bile yetiyor insana olmadığının üzüntüsünü unutuyor başkasının mutlu haberiyle ❤Öncelik sağlıklı sıhhatli evlâd olması ayı gününü asla düşünme nasip ne zamansa olacaktir.Hersey normal ise çok takılmadan beklemek en güzeli. Bunu problem gibi düşünmemek aylara senelere takilmamak lazım herşeyin bir vakti vardır Allah herkese çabalarının karşılığını versin
Hayır kuzum, zaten bu ay aşının ikinci dozunu yaptırmışım. Kesin gecikir. İlk dozu yaptırınca da gecikmişti.Regl oldun mu peki?
Hakkında hayırlısı kuzumHayır kuzum, zaten bu ay aşının ikinci dozunu yaptırmışım. Kesin gecikir. İlk dozu yaptırınca da gecikmişti.
Canim ben bu ay kullandım polen propolis arı sütü takviyesi aldim. Klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oluştu. Bence işe yarıyor. Önceki 2 ay 2 şer yumurta oluşmuştuBen yine dayanamadım 4 gün kala test yspıp negatifi görüp oturdum yerimde.bu aydan da umudum kalmadı.
Kızlar bal polen propolis karışımı işe yarıyor mu kullandınız mı hiç. Prolaktini arttrıyor mu incir gibi
Canım hangi markayı aldın polen propolis arı sütü karışımında. Bi de nasıl kullandın. Hrr sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek diye gördüm formlarda. Bir de prolaktin değerin yükselmiş mi baktırdın mıCanim ben bu ay kullandım polen propolis arı sütü takviyesi aldim. Klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oluştu. Bence işe yarıyor. Önceki 2 ay 2 şer yumurta oluşmuştu
Prolaktine bakmadum cnm. Onu bilemiyorum.beeo up arı sütü polen propolis takviyesi aldim. Günde 2 kez kullanıyorum.Canım hangi markayı aldın polen propolis arı sütü karışımında. Bi de nasıl kullandın. Hrr sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek diye gördüm formlarda. Bir de prolaktin değerin yükselmiş mi baktırdın mı
Guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz kuzum insallah ilk aşılama ile mutlu haberi alırız senden burda şunu iyi anladım belki bu ay da umudu kesiyoruz ama gebe kalanların mutluluğu bile yetiyor insana olmadığının üzüntüsünü unutuyor başkasının mutlu haberiyle ❤
Kızlar galiba bugün yumurtluyorum
Kasık ağrım ve akıntımdan süphelenip yaptım pik olmuş. Şeytan dürtüyor dene dene diye
Ya kadın bana dediki 16.10.2021 den sonra 1 adet dönemi gecirmen lazım. Bu suan denemem lazım anlamına mı geliyor ?Akıntı ayri durum ama kasık ağrısı varsa kesin yumurtluyorsun ondan emin ol çünkü deneyimledim
Senin yine denememen mı lazım canım?
Sağ ol canım yardımcı olduğun için. Ben de bu sy deniyeyim o zaman. Günde iki deda derken aç karna sabah ve yatmadan önce miProlaktine bakmadum cnm. Onu bilemiyorum.beeo up arı sütü polen propolis takviyesi aldim. Günde 2 kez kullanıyorum.
Klomen kullandinmi kullandiysan kist olmuş olabilir.bende aynı şekil oldumkızlar günaydın bu ayki adetim biraz tuhaf oldu ilk gün iyi di fakat 2.3. gün yok denecek kadar azdı ve 3 gündür lekelenme halinde geliyor stres kaynaklı olabilir mi
Ya kadın bana dediki 16.10.2021 den sonra 1 adet dönemi gecirmen lazım. Bu suan denemem lazım anlamına mı geliyor ?
Ama bi yandan da dedi ki 16.10 tarihinden sonra olabilir kasımı beklemene gerek yok bak konusmayı attım sana özelden16.10.2021 den sonra bir adet dönemi dediyse ekimden sonraki ay yani kasım adetini görmen demek canım.Bu yumurtlamayı deneme demek
Ama bi yandan da dedi ki 16.10 tarihinden sonra olabilir kasımı beklemene gerek yok bak konusmayı attım sana özeldenkadın kafamı karıstırdı
Ben desem ki ben 18 ekimde adet oldum 5.günde yumurtlamısım nerden bilecekler kü ajdjdjsjjsEvet gördüm ıstersen ekimin içinde ol fark etmez adeti ne zaman olduğun önemli değil 16.10 dan sonra olda diyorkasımı ben hesap ettim yumurtlama gördün ya adetin kasımı bulacak diye kasım dedim.yani ister ekim ol ister kasım ama 1 kere ol diyor
Rica ederim canım . Benim midem hassas olduğu için tok karnına içiyorum. Nasıl daha faydalı olur bilemiyorum. Ama Bir sağlık problemin varsa doktoruna danış bnce. Çünkü alerjik bünyesi olanlara zararlı olabilir.Sağ ol canım yardımcı olduğun için. Ben de bu sy deniyeyim o zaman. Günde iki deda derken aç karna sabah ve yatmadan önce mi
Ben desem ki ben 18 ekimde adet oldum 5.günde yumurtlamısım nerden bilecekler kü ajdjdjsjjs