Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum geçen ay 43.günde oldum adet. Ondan önceki ayda 37.günde olmuştum. Ondan öncekinde 30.günde olmuştum. Hep ileri atmıs benım:))) polikistik varya bende belli olmuyor o yüzden. Bu arada klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmayacagı varsa olmuyor malesef. Kendi haline bırakacağım o yüzden. Ovulasyonla takip ederim eglenceli oluyor hem

.........

ay valla biliyom biliyom da işte heveslenmemek için bahane arıyorum artık hep negatifi gördüm bir kere daha hazır değilim şuan
Benim 4 arkadasimda 3 ay adet gordu hamilelikte o yuzden hamile olduklarini bilmediler, biri doktora ilk gittiginde hem bebek olduğunu öğrendi hem cinsiyetini öğrendi..o yuzden belki uzerine görme olmuştur

Arkadaşlar merhaba, reglim bi kaç gün geçti, alında 5 gün geçti ama yumurtlama geç olduğu için öyle söylüyorum, dün sabah kaset test yapmıştım negatifti, ama henüz ne gelen var ne giden. biraz önce aniden yerimden kalktığımda sol tarafımda şiddetli bi kasık ağrısı hissettim. öyle ki geri yerime oturdum. Sizce bu hamilelik belirtisi mi

Dönüyoruz yavas yavas siz bebelendiniz ben gelene kadar yahuuu yetismem lazım Senın nasıl geçiyor hamileliiik kaç aylık oldu minnak cinsiyet belli mi
11. Haftamdayım daha cinsiyet belli değil bak zahradayı bildin bana da bi tahmin yap ne geçiyo içinden
Şimdi sen bu yumurtlamada hamile kalsan sigorta karşılıyo mu artıkk

11. Haftamdayım daha cinsiyet belli değil bak zahradayı bildin bana da bi tahmin yap ne geçiyo içinden
Şimdi sen bu yumurtlamada hamile kalsan sigorta karşılıyo mu artıkk
Karsılamazz benım kasımda doluyor bekleme sürem.. yani aralıkta hamile kalabilirim ancak. Yanı kasımda korunmayı bırakabilirim.

Senın yumurtlaman hangi gündü ve tam yumurtlama gününde mi oldu ilişki de bakim hele yoksa catlama günü müü yoksa hepsi mi

Sen burda olsaydın halime gülerdin hiç aralıksız 6 gün peşpeşe
16-17 yumurtlama olmuştu 18 akşam çatlamaya başlamıştı hiç riske girmeden

Eklentiler

• 7E8AD7BB-6D63-4706-9E49-BF9F4D127EB4.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 53
L Larissa ay kız sen sorunca gittim allianzla konuştum 16.10.2021 tarihinden sonra bi adet görmem gerekiyomus. Yanı aslında hakkım baslamıs diyebiliriz
Evet ama ne zaman oldun en sonn aman 1 ayla kaçırma da bu kadar bekledin
Senın kız gibi hissettim ben nedensee
Ayyy ne güzel dedinnn öncelik sağlıklı olması tabi de kalbimden hep ilki kız geçiyo bakalım ne olucak

Evet ama ne zaman oldun en sonn aman 1 ayla kaçırma da bu kadar bekledin

Ayyy ne güzel dedinnn öncelik sağlıklı olması tabi de kalbimden hep ilki kız geçiyo bakalım ne olucak
Ben en son 20 eylülde oldum suanda muhtemelen 22-28 ekim arası bi tarihte olacağım. Ondan sonra hebele hubele başlasın ajdjdjsk

Kızlar pazar günü sabah ve akşam yumurta akı gibi akıntı vardı. Ve kasık ağrısı oldu. Pazartesi günü ağrı hiç kalmadi ve o akıntı şeklide bitti. Şimdi yumurtlama pazar mi pazartesi mi ? Salı sabah doktora gittim yumurtalar kendiliğinden çatlamış dedi

Ya canım eşini nasıl ikna ettin üst üste ben çok sknti yasoom bu konuda
Ben eşime 1 hafta üst üste dedim o da var mısın 1 ay dedi eşimden yana sıkıntı yok o yüzden bi şey diyemicem ama görev olarak değilde daha romantikleştirerek başlarsanız daha sağlıklı olur. Zaten görev gibi olunca tutmuyor gerçekten de. Bir gün güzel bir akşam yemeği hazırlayıp, 1-2 gün başka bi yere minik tatil ayarlayıp falan böyle çeşitlendirilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…