- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.901
Kuzum geçen ay 43.günde oldum adet. Ondan önceki ayda 37.günde olmuştum. Ondan öncekinde 30.günde olmuştum. Hep ileri atmıs benım:))) polikistik varya bende belli olmuyor o yüzden. Bu arada klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmayacagı varsa olmuyor malesef. Kendi haline bırakacağım o yüzden. Ovulasyonla takip ederim eglenceli oluyor hemKuzu kaç günde bir adet oluyorsun ki? Bayağı geç yumurtlamışsın son 2 aydır. Korunma sürecin bitince, doktora gidip yumurta takibi yaptır bence. En azından vakit kazanırsın. Çünkü bu şekilde 30.gün yumurtlama 15 gün bekleme 45 günde bir adet görürsün. Yumurtlama takibinde yumurta erken büyüyüp çatladığı için süreç daha kısa sürüyor
.........KIZLAAARR BUGÜN DOKTORA GİTTİM 6 GÜN GECİKMELİ ADET OLDUM YUMURTALARIM DA HİÇ Bİ PROBLEM YOK GAYET İYİ DEDİ SOLDA ŞUAN 8 TANE SAĞDA 9 TANE YUMURTA VAR DEDİ AMA SORUN ŞUYMUŞ Kİ BENM İLK KÜRTAJDAN SONRA YUMURTALIK KANALLARIM DARALMIŞ O YÜZDEN SPERMLER YUMURTAYA ULAŞAMIYOR. KLOMEN VE İĞNE KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM 29EKİMDE AŞILAMA İÇİN KONTROLE GİDİCEM YUMURTALARIMA BAKILICAK VE AŞILAMA YAPILACAK
Kiz nerden görsün kese hemen gozukmez kanda ya da idrar degerinde çıkar ilk baştabence yoktur canım çünkü adetin 2. gün doktor rahmime baktı heralde olsaydı bişey gözükürdü
ay valla biliyom biliyom da işte heveslenmemek için bahane arıyorum artık hep negatifi gördüm bir kere daha hazır değilim şuanKiz nerden görsün kese hemen gozukmez kanda ya da idrar degerinde çıkar ilk başta
Benim 4 arkadasimda 3 ay adet gordu hamilelikte o yuzden hamile olduklarini bilmediler, biri doktora ilk gittiginde hem bebek olduğunu öğrendi hem cinsiyetini öğrendi..o yuzden belki uzerine görme olmuşturay valla biliyom biliyom da işte heveslenmemek için bahane arıyorum artık hep negatifi gördüm bir kere daha hazır değilim şuan
ahhh keşke öyle olsa benim halamda 6 ay boyunca adet olmuştuBenim 4 arkadasimda 3 ay adet gordu hamilelikte o yuzden hamile olduklarini bilmediler, biri doktora ilk gittiginde hem bebek olduğunu öğrendi hem cinsiyetini öğrendi..o yuzden belki uzerine görme olmuştur
11. Haftamdayım daha cinsiyet belli değilDönüyoruz yavas yavas siz bebelendiniz ben gelene kadar yahuuu yetismem lazımSenın nasıl geçiyor hamileliiik kaç aylık oldu minnak cinsiyet belli mi
Karsılamazz benım kasımda doluyor bekleme sürem.. yani aralıkta hamile kalabilirim ancak. Yanı kasımda korunmayı bırakabilirim.11. Haftamdayım daha cinsiyet belli değilbak zahradayı bildin bana da bi tahmin yap ne geçiyo içinden
Şimdi sen bu yumurtlamada hamile kalsan sigorta karşılıyo mu artıkk
Sen burda olsaydın halime gülerdinKarsılamazz benım kasımda doluyor bekleme sürem.. yani aralıkta hamile kalabilirim ancak. Yanı kasımda korunmayı bırakabilirim.
Senın yumurtlaman hangi gündü ve tam yumurtlama gününde mi oldu ilişki de bakim hele yoksa catlama günü müü yoksa hepsi mi
Senın kız gibi hissettim ben nedenseeSen burda olsaydın halime gülerdinhiç aralıksız 6 gün peşpeşe
16-17 yumurtlama olmuştu 18 akşam çatlamaya başlamıştı hiç riske girmeden
Evet ama ne zaman oldun en sonn aman 1 ayla kaçırma da bu kadar bekledin
Ayyy ne güzel dedinnnSenın kız gibi hissettim ben nedensee
Ben en son 20 eylülde oldum suanda muhtemelen 22-28 ekim arası bi tarihte olacağım. Ondan sonra hebele hubele başlasın ajdjdjskEvet ama ne zaman oldun en sonn aman 1 ayla kaçırma da bu kadar bekledin
Ayyy ne güzel dedinnnöncelik sağlıklı olması tabi de kalbimden hep ilki kız geçiyo bakalım ne olucak
Ya canım eşini nasıl ikna ettin üst üste ben çok sknti yasoom bu konudaSen burda olsaydın halime gülerdinhiç aralıksız 6 gün peşpeşe
16-17 yumurtlama olmuştu 18 akşam çatlamaya başlamıştı hiç riske girmeden
bu sene kız senesi 2021 de hamile kalanların cinsiyeti çoğu kız :)Evet ama ne zaman oldun en sonn aman 1 ayla kaçırma da bu kadar bekledin
Ayyy ne güzel dedinnnöncelik sağlıklı olması tabi de kalbimden hep ilki kız geçiyo bakalım ne olucak
Ben eşime 1 hafta üst üste dedim o da var mısın 1 ay dediYa canım eşini nasıl ikna ettin üst üste ben çok sknti yasoom bu konuda
Ayyy hadi inşallah diyimbu sene kız senesi 2021 de hamile kalanların cinsiyeti çoğu kız :)