-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.921
Haklsijn canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin cnmBen eşime 1 hafta üst üste dedim o da var mısın 1 ay dedieşimden yana sıkıntı yok o yüzden bi şey diyemicem ama görev olarak değilde daha romantikleştirerek başlarsanız daha sağlıklı olur. Zaten görev gibi olunca tutmuyor gerçekten de. Bir gün güzel bir akşam yemeği hazırlayıp, 1-2 gün başka bi yere minik tatil ayarlayıp falan böyle çeşitlendirilebilir
Al benden de o kadar . gerçi 3 günden fazla peş peşe yapınca ikimizde de isteksizlik oluyor . herkeste aynı mı bilmiyorum ama st üste ilişki olunca ıslanma olmadığı için bende zevk suyu yani . olmuyor yapamıyoruzYa canım eşini nasıl ikna ettin üst üste ben çok sknti yasoom bu konuda
Ayyy buna çok amin diyelim o zaman ❤❤ hayırlı olsun Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben ilk gebelikte 13.haftamda cinsiyet öğrenmiştim az kalmış sizindrAyyy hadi inşallah diyim
Bir gün durup bir gün değerlendirilse olur mu acaba ben bu ay oylr düşünüyorum bütün yolları deniyoruz qrtik hayirlisi Allah tan❤Al benden de o kadar . gerçi 3 günden fazla peş peşe yapınca ikimizde de isteksizlik oluyor . herkeste aynı mı bilmiyorum ama st üste ilişki olunca ıslanma olmadığı için bende zevk suyu yani . olmuyor yapamıyoruz
genelde sperm sorunu varsa eşte o şekilde tavsiye ediyorlar bende öyle yapıyordum ama bu ay yumurtlamadan 1 gün öncesi yumurtlaam günü ve çatlama günü peş peşe denedim bekliyorum .rahim filmi sonrası ilk ayım. adete 1 hafta kala yumurtlaam gördüğüm için bişey olursa üstüne görme olur her haldeBir gün durup bir gün değerlendirilse olur mu acaba ben bu ay oylr düşünüyorum bütün yolları deniyoruz qrtik hayirlisi Allah tan❤
Amin inşallahHaklsijn canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin cnm
Aynen son zamanlar ya iyice merak artıyorAyyy buna çok amin diyelim o zaman ❤❤ hayırlı olsun Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben ilk gebelikte 13.haftamda cinsiyet öğrenmiştim az kalmış sizindr
Ben oraya uçayım teşekkür ederim canımm
Sağ salim kvuşun inşallah cnm istagramda cinsiyet tahmini sayfası var neredeyse hepsini doğru tahmin ediyor bir ona sorsana seni de bilir inşallah11. Haftamdayım daha cinsiyet belli değilbak zahradayı bildin bana da bi tahmin yap ne geçiyo içinden
Şimdi sen bu yumurtlamada hamile kalsan sigorta karşılıyo mu artıkk
Regl oldun mu peki?Yaptım canım ama negatiftikeşke pozitife dönse Ama belirtiler de gitti
İşin zormuş kuzum, bi silkelensin kendine gelsin yumuşlarAy bende bilmiyorum geçen ayda 29.günde yumurtlamıştımbakalım bugünde bi yapcam
Sizinle aynı sayiliriz bi belirtiniz var mı ? Bende 2 yıldir istiyorum 29 yasindayim bat 26Beni de ekler misin bat 29 Ekim yaşım 29 3 yıl oldugolgelericinde
Valla ya sorma yumurtlama sıkıntı ama napalım Allahtanİşin zormuş kuzum, bi silkelensin kendine gelsin yumuşlar
Ben de seni meraktayım
Nasıl var mı bir belirti acaba?
Yusra-61 sen nasılsın canım?
Ben bugün regl oldum ve 6. Ayı da bitirdim..
Dua ediyorumSağlık olsun canım bitsin o birgün olacaksa aylar önemsiz kalacaktırBende bugün gittim yumurtalarım büyümüş bu gece çatlatma iğnesi vurulacagim cuma günü aşılama günüm Rabbim güzel günde nasip etti inşallah sonucum guzel olur
Yani bugün o aklımdan geçti şimdi benim bebeğim gelecekse ayların bir önemi de yok aslında sağlık olsun daSağlık olsun canım bitsin o birgün olacaksa aylar önemsiz kalacaktırBende bugün gittim yumurtalarım büyümüş bu gece çatlatma iğnesi vurulacagim cuma günü aşılama günüm Rabbim güzel günde nasip etti inşallah sonucum guzel olur
Yani bugün o aklımdan geçti şimdi benim bebeğim gelecekse ayların bir önemi de yok aslında sağlık olsun da