Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
- Janna - kuzuş bak sigortalarda şöyle durum var mesela sigorta yenilencek 2 ay var hamile kalsan bu sürede 2 ay kadın doğum ve tahlillerden yararlanamıyosun ama yenilendiği an yararlanmaya devamm
bunu arkadaşım için 2-3 kere sordum teyit ettim o yüzden şimdi hamile kalsan kurtarıyo her türlüüü
allianz arkadaşımın sigortası da
nasılsınız kızlar bu aradaa

Kuzum bende söyle 16.05.2022 de bitcek policem o zamana kadar bana 5.750 tl küsür mü ne limit koymuşlar. Buda ilk 7 ayını geçirmene yeterli dedi sigortacı. Sonra policem bitiyor benım tekrar dogum paketi ekletmem gerekiyormuş. Bu sefer limitsiz olacak o da son 3 ayı ve dogumunu tamamen karsılayacak dedi

Çoook teşekkür valla kaldı arada dere de birisi tam bilgi vermeliydi janna devam canım kurtarırmış

Iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi ?

Çoook teşekkür valla kaldı arada dere de birisi tam bilgi vermeliydi janna devam canım kurtarırmış

Iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi ?
iyi teyzesi büyüyo galiba biz doktorların azizliğindeyiz biri diyo 17 cm 2 hafta sonra başka doktora gidiyoruz çocuğa 13cm diyo bende çekti mi bu çocuk içerde diyorum bir öyle bir böyle doktor araya araya takılıyoruz
gözüm üzerinizdee bu arada unutulmadınız dualarımdasınız <3

Tövbe la hiç gülesim yoktu çekmemiştir belki küçük o minnacık
Sen vefalı kadınsın eminim üstümüzdedir Allah razı olsun çok ihtiyacim var bol bol güzel dilli dualara ❤❤

Tövbe la hiç gülesim yoktu çekmemiştir belki küçük o minnacık
Sen vefalı kadınsın eminim üstümüzdedir Allah razı olsun çok ihtiyacim var bol bol güzel dilli dualara ❤❤
çocuk bidahakine yine kısalırsa sıcak suyla duşu bırakıyorum ahahhahah
o aşılar iğnelerrrr büyütsün büyüyen döllensiiin tez zamanda amiiiiiin

Canımsın iyi ki tanımışım teşekkür ederim canim nice mutluluklara şahit olmaya

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirsaydin ya doğum, muayenehane hepsi içinde oluyor böyle beklemek zorunda da kalmazdın sigorta onaylandığı andan itibaren kullanabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…