- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.961
Kuzum bende söyle 16.05.2022 de bitcek policem o zamana kadar bana 5.750 tl küsür mü ne limit koymuşlar. Buda ilk 7 ayını geçirmene yeterli dedi sigortacı. Sonra policem bitiyor benım tekrar dogum paketi ekletmem gerekiyormuş. Bu sefer limitsiz olacak o da son 3 ayı ve dogumunu tamamen karsılayacak dedi- Janna - kuzuş bak sigortalarda şöyle durum var mesela sigorta yenilencek 2 ay var hamile kalsan bu sürede 2 ay kadın doğum ve tahlillerden yararlanamıyosun ama yenilendiği an yararlanmaya devamm
bunu arkadaşım için 2-3 kere sordum teyit ettim o yüzden şimdi hamile kalsan kurtarıyo her türlüüü
allianz arkadaşımın sigortası da
nasılsınız kızlar bu aradaa
- Janna - kuzuş bak sigortalarda şöyle durum var mesela sigorta yenilencek 2 ay var hamile kalsan bu sürede 2 ay kadın doğum ve tahlillerden yararlanamıyosun ama yenilendiği an yararlanmaya devamm
bunu arkadaşım için 2-3 kere sordum teyit ettim o yüzden şimdi hamile kalsan kurtarıyo her türlüüü
allianz arkadaşımın sigortası da
nasılsınız kızlar bu aradaa
Aaaaa cok mantıklı kız ben yarın kan testi vereyim direk ahhahaja bunu niye düsünemedm
iyi teyzesi büyüyo galiba biz doktorların azizliğindeyiz biri diyo 17 cm 2 hafta sonra başka doktora gidiyoruz çocuğa 13cm diyo bende çekti mi bu çocuk içerde diyorum bir öyle bir böyle doktor araya araya takılıyoruzÇoook teşekkür valla kaldı arada dere de birisi tam bilgi vermeliydijanna devam canım kurtarırmış
Iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi ?
iyi teyzesi büyüyo galiba biz doktorların azizliğindeyiz biri diyo 17 cm 2 hafta sonra başka doktora gidiyoruz çocuğa 13cm diyo bende çekti mi bu çocuk içerde diyorum bir öyle bir böyle doktor araya araya takılıyoruz
gözüm üzerinizdee bu arada unutulmadınız dualarımdasınız <3
çocuk bidahakine yine kısalırsa sıcak suyla duşu bırakıyorum ahahhahahTövbe la hiç gülesim yoktu çekmemiştir belki küçük o minnacık
Sen vefalı kadınsın eminim üstümüzdedir Allah razı olsun çok ihtiyacim var bol bol güzel dilli dualara❤❤
Kacinci gününde yaptın canimBeta 3.75 çikti yani negatif testler hassas az yukselince bile gözüküyor
Şey merak ettim de özel değil se bunu kim neden söylediYa kadın bana dediki 16.10.2021 den sonra 1 adet dönemi gecirmen lazım. Bu suan denemem lazım anlamına mı geliyor ?
Canımsın iyi ki tanımışım teşekkür ederim canimKalbinin güzelliğiyle alakalı işte o yüzden burası iyi ki varburası bana çok şey kattı. Çok güzel kişilerde tanıdım. Mutluluk da sıkıntı da paylaştıkça iyi geliyor. Ayrıca çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤
Sigortacım canım dogm paketi yapmıstım allianz modüler.Şey merak ettim de özel değil se bunu kim neden söyledi
Hee o mesele tesekkurler canim aydınlattığın içinSigortacım canım dogm paketi yapmıstım allianz modüler.
Kasık ağrım var ama adet öncesi zaten oluyor baska d yok sizde var mıSizinle aynı sayiliriz bi belirtiniz var mı ? Bende 2 yıldir istiyorum 29 yasindayim bat 26
İnşallah olur bu aySizinle aynı sayiliriz bi belirtiniz var mı ? Bende 2 yıldir istiyorum 29 yasindayim bat 26
Benimde kasiklarda ağrı birazda şişkinlik her ay olan şeyler bakalımKasık ağrım var ama adet öncesi zaten oluyor baska d yok sizde var mı
Ah ya inşallah olur sonucu merakla bekliyorumBenimde kasiklarda ağrı birazda şişkinlik her ay olan şeyler bakalım
Bugün de evlilik yıldönümümBenimde kasiklarda ağrı birazda şişkinlik her ay olan şeyler bakalım
Bir d aşırı uyku halindeyim 12 saat uyuyorum ama normalde de uyurum o yüzden bunu pek saymıyorumBenimde kasiklarda ağrı birazda şişkinlik her ay olan şeyler bakalım
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirsaydin ya doğum, muayenehane hepsi içinde oluyor böyle beklemek zorunda da kalmazdın sigorta onaylandığı andan itibaren kullanabiliyorsunKuzum bende söyle 16.05.2022 de bitcek policem o zamana kadar bana 5.750 tl küsür mü ne limit koymuşlar. Buda ilk 7 ayını geçirmene yeterli dedi sigortacı. Sonra policem bitiyor benım tekrar dogum paketi ekletmem gerekiyormuş. Bu sefer limitsiz olacak o da son 3 ayı ve dogumunu tamamen karsılayacak dedi