Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende sessiz bir grup takipçisiyim :) 27 yaşındayım 1 yıldır demiyoruz 1 düştüğüm var. Lupus hastasıyım bugün doktora gittim sağ tarafta 19 luk bir yumurtam varmış inşallah tutar dua edelin Allah herkesin gönlünden geçen minik kalpleri kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah

İlk kez rahim batması yaşıyorum nöbetteyim sabah olsun test yapim negatifse bu belirtiyi bile hayali yaşamış olurum artık 4 5 kez batma oldu canım yandı ha inşallah bebistir ama umut sıfır tabi

Acaba gerçekten hamis kalınca sagliklica ilerleyince nasıl hissetccem bi kez salak erken gebelik testi pozitif çıkmıştı silikte olsa kan vermeye giderken dedim aha napcam nasıl bakacam bu çocuğa sanki oldu da derdime bak

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirsaydin ya doğum, muayenehane hepsi içinde oluyor böyle beklemek zorunda da kalmazdın sigorta onaylandığı andan itibaren kullanabiliyorsun
Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece sgk ile anlasmalı kurumlarda geçerli kuzum. Benım yaptırdgım özel muayenesi olan doktora kadar hepsinde geçerli. İstersem amerikan hastanesinde bile doğururum suan yani.
Cok fazla beklemedim ben 5 aycık beklettiler:) normalde allianz daha önceden müsterisi değilsen 12 ay bekletiyor

Kızz ne yaptın sen bakiyiiim

Arifoglunun saf ari sütü var onu tavsiye ederim hatta ayrı polen satılıyor propolis tiroit prolaktin galiba yükseltiyor şahsen kendim kullandigim zaman böyle sorunla karşılaştım şimdi ayrı ayrı kullanıyorum

Allah rızkını da kolaylığını da veriyor çok şükür oraları hic dert etme kendine cnmm

bugün 3.günüm kullanıyorum klomeni. klomen de hemen kist oluyor mu ki ayrıca adetin 5.günü başladım bence onunla alakası olmayabilir
Benim2. Kist oluşu 1.tam bitmişti ki geçen ay kullandım klomeni bu ay oluştu bir ayda yani belki farklı birşey de olabilir en iyisi siz doktora görünün

Kuzular doktorumla görüstüm merak edenler icin biz değerlendirdik dünü
Doktorumda dedi ki keske hamile kalmıs olsan ben onu kılıfına uydururum. Zaten sigortada 16.10.2021 tarihinde herhangi bi gün adet görmemi bekliyo. İlk aylarda gerekirse 1 ay kücük göstetip sonra gelisimi cok iyi oldu deriz ne olcak dedi hadi hayırlısı bakalım

Herşey gönlünce olsun canım, bu süreçte kolaylıklar diliyorum

kizlar merhaba. üstteki dün yaptigim test, alttaki bu sabah. Sizce kimyasal gebelik mi? Tup bebek yaptik bu ay. Transferin 7. gunundeyim. 3 gun sonra kan testim var. Yorumlarinizi alabilir miyim? Tesekkur ederim

Aynen doktorlar onu ayarliyorlar bizimkide ayarliyor herseydr kullandirmiyor bitmesin diye

Bugünde pik gibi cıktı ovu testim. Akşam bidaha yapcam gene pik cıkarsa denemicem bu aksam yarın aksam denicem

Eklentiler

• C3057E76-F03C-44EC-ABEC-F6E0AF7E1C11.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 108
Eki Görüntüle 2937389 kizlar merhaba. üstteki dün yaptigim test, alttaki bu sabah. Sizce kimyasal gebelik mi? Tup bebek yaptik bu ay. Transferin 7. gunundeyim. 3 gun sonra kan testim var. Yorumlarinizi alabilir miyim? Tesekkur ederim
Dünde böyle silikmiydi.. kuruma çizgisi de oluşmuş olabilir. Değilse kimyasal olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…