- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.981
Insallah ugurlu gelir bu ay sizeBugün de evlilik yıldönümüm
Tamamlayıcı sağlık sigortası sadece sgk ile anlasmalı kurumlarda geçerli kuzum. Benım yaptırdgım özel muayenesi olan doktora kadar hepsinde geçerli. İstersem amerikan hastanesinde bile doğururum suan yani.Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirsaydin ya doğum, muayenehane hepsi içinde oluyor böyle beklemek zorunda da kalmazdın sigorta onaylandığı andan itibaren kullanabiliyorsun
Kızz ne yaptın sen bakiyiiimAcaba gerçekten hamis kalınca sagliklica ilerleyince nasıl hissetccem bi kez salak erken gebelik testi pozitif çıkmıştı silikte olsa kan vermeye giderken dedim aha napcam nasıl bakacam bu çocuğa sanki oldu da derdime bak
bugün 3.günüm kullanıyorum klomeni. klomen de hemen kist oluyor mu ki ayrıca adetin 5.günü başladım bence onunla alakası olmayabilirKlomen kullandinmi kullandiysan kist olmuş olabilir.bende aynı şekil oldum
Gene negatif kadersiz ciktimKızz ne yaptın sen bakiyiiim
Arifoglunun saf ari sütü var onu tavsiye ederim hatta ayrı polen satılıyor propolis tiroit prolaktin galiba yükseltiyor şahsen kendim kullandigim zaman böyle sorunla karşılaştım şimdi ayrı ayrı kullanıyorumCanım hangi markayı aldın polen propolis arı sütü karışımında. Bi de nasıl kullandın. Hrr sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yencek diye gördüm formlarda. Bir de prolaktin değerin yükselmiş mi baktırdın mı
Allah rızkını da kolaylığını da veriyor çok şükür oraları hic dert etme kendine cnmmAcaba gerçekten hamis kalınca sagliklica ilerleyince nasıl hissetccem bi kez salak erken gebelik testi pozitif çıkmıştı silikte olsa kan vermeye giderken dedim aha napcam nasıl bakacam bu çocuğa sanki oldu da derdime bak
Benim2. Kist oluşu 1.tam bitmişti ki geçen ay kullandım klomeni bu ay oluştu bir ayda yani belki farklı birşey de olabilir en iyisi siz doktora görününbugün 3.günüm kullanıyorum klomeni. klomen de hemen kist oluyor mu ki ayrıca adetin 5.günü başladım bence onunla alakası olmayabilir
Haydii sen beni bekliyosun belliiiiiGene negatif kadersiz ciktim
Herşey gönlünce olsun canım, bu süreçte kolaylıklar diliyorumKuzular doktorumla görüstüm merak edenler icin biz değerlendirdik dünü
Doktorumda dedi ki keske hamile kalmıs olsan ben onu kılıfına uydururum. Zaten sigortada 16.10.2021 tarihinde herhangi bi gün adet görmemi bekliyo. İlk aylarda gerekirse 1 ay kücük göstetip sonra gelisimi cok iyi oldu deriz ne olcak dedihadi hayırlısı bakalım
Aynen doktorlar onu ayarliyorlar bizimkide ayarliyor herseydr kullandirmiyor bitmesin diyeKuzular doktorumla görüstüm merak edenler icin biz değerlendirdik dünü
Doktorumda dedi ki keske hamile kalmıs olsan ben onu kılıfına uydururum. Zaten sigortada 16.10.2021 tarihinde herhangi bi gün adet görmemi bekliyo. İlk aylarda gerekirse 1 ay kücük göstetip sonra gelisimi cok iyi oldu deriz ne olcak dedihadi hayırlısı bakalım
ebe kuzenim var ona sordum ağrılıa det olduğu için novalgin kullanmıştım o kesmiştir dedi yine hüsranBenim2. Kist oluşu 1.tam bitmişti ki geçen ay kullandım klomeni bu ay oluştu bir ayda yani belki farklı birşey de olabilir en iyisi siz doktora görünün
Dünde böyle silikmiydi.. kuruma çizgisi de oluşmuş olabilir. Değilse kimyasal olabilir..Eki Görüntüle 2937389 kizlar merhaba. üstteki dün yaptigim test, alttaki bu sabah. Sizce kimyasal gebelik mi? Tup bebek yaptik bu ay. Transferin 7. gunundeyim. 3 gun sonra kan testim var. Yorumlarinizi alabilir miyim? Tesekkur ederim
Ewt ayni hic degismedi.hemen cikti ikinci cizgiler ikisindede.silik ama var cizgi sonradan cikmadilarDünde böyle silikmiydi.. kuruma çizgisi de oluşmuş olabilir. Değilse kimyasal olabilir..