Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunun içinde ben burada okumuştum 18 ekimde beta baktırmak lazım diyorlardı filanlar falanlar 🙈 onun hakkında çok bilgim yok onu sana Z zahrada söylesin 🤣ben onu hatırlıyorum temmuzdan inşallah yanlış hatırlamam.
- Janna - - Janna - kuzuş bak sigortalarda şöyle durum var mesela sigorta yenilencek 2 ay var hamile kalsan bu sürede 2 ay kadın doğum ve tahlillerden yararlanamıyosun ama yenilendiği an yararlanmaya devamm
bunu arkadaşım için 2-3 kere sordum teyit ettim o yüzden şimdi hamile kalsan kurtarıyo her türlüüü
allianz arkadaşımın sigortası da :KK70:
nasılsınız kızlar bu aradaa

- Janna - - Janna - kuzuş bak sigortalarda şöyle durum var mesela sigorta yenilencek 2 ay var hamile kalsan bu sürede 2 ay kadın doğum ve tahlillerden yararlanamıyosun ama yenilendiği an yararlanmaya devamm
bunu arkadaşım için 2-3 kere sordum teyit ettim o yüzden şimdi hamile kalsan kurtarıyo her türlüüü
Kuzum bende söyle 16.05.2022 de bitcek policem o zamana kadar bana 5.750 tl küsür mü ne limit koymuşlar. Buda ilk 7 ayını geçirmene yeterli dedi sigortacı. Sonra policem bitiyor benım tekrar dogum paketi ekletmem gerekiyormuş. Bu sefer limitsiz olacak o da son 3 ayı ve dogumunu tamamen karsılayacak dedi

Çoook teşekkür valla kaldı arada dere de birisi tam bilgi vermeliydi 🤩janna devam canım kurtarırmış 😁

Iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi ?

Çoook teşekkür valla kaldı arada dere de birisi tam bilgi vermeliydi 🤩janna devam canım kurtarırmış 😁

Iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl iyi mi ?
iyi teyzesi büyüyo galiba biz doktorların azizliğindeyiz biri diyo 17 cm 2 hafta sonra başka doktora gidiyoruz çocuğa 13cm diyo bende çekti mi bu çocuk içerde diyorum bir öyle bir böyle doktor araya araya takılıyoruz :KK70: :KK70:
gözüm üzerinizdee bu arada unutulmadınız dualarımdasınız <3

iyi teyzesi büyüyo galiba biz doktorların azizliğindeyiz biri diyo 17 cm 2 hafta sonra başka doktora gidiyoruz çocuğa 13cm diyo bende çekti mi bu çocuk içerde diyorum bir öyle bir böyle doktor araya araya takılıyoruz :KK70: :KK70:
gözüm üzerinizdee bu arada unutulmadınız dualarımdasınız <3

Tövbe la hiç gülesim yoktu çekmemiştir belki küçük o minnacık 🤣🤣
Sen vefalı kadınsın eminim üstümüzdedir Allah razı olsun çok ihtiyacim var bol bol güzel dilli dualara 🤩🤩❤❤

Tövbe la hiç gülesim yoktu çekmemiştir belki küçük o minnacık 🤣🤣
Sen vefalı kadınsın eminim üstümüzdedir Allah razı olsun çok ihtiyacim var bol bol güzel dilli dualara 🤩🤩❤❤
çocuk bidahakine yine kısalırsa sıcak suyla duşu bırakıyorum ahahhahah
o aşılar iğnelerrrr büyütsün büyüyen döllensiiin tez zamanda amiiiiiin

Kalbinin güzelliğiyle alakalı işte o yüzden burası iyi ki var 🤩burası bana çok şey kattı. Çok güzel kişilerde tanıdım. Mutluluk da sıkıntı da paylaştıkça iyi geliyor. Ayrıca çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤🤲
Canımsın iyi ki tanımışım teşekkür ederim canim🥰 nice mutluluklara şahit olmaya

Kuzum bende söyle 16.05.2022 de bitcek policem o zamana kadar bana 5.750 tl küsür mü ne limit koymuşlar. Buda ilk 7 ayını geçirmene yeterli dedi sigortacı. Sonra policem bitiyor benım tekrar dogum paketi ekletmem gerekiyormuş. Bu sefer limitsiz olacak o da son 3 ayı ve dogumunu tamamen karsılayacak dedi
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirsaydin ya doğum, muayenehane hepsi içinde oluyor böyle beklemek zorunda da kalmazdın sigorta onaylandığı andan itibaren kullanabiliyorsun

X