Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sizin oldumu
Bizim daha ilk ayımız canim esim ilaç kullanalı 13 gün oldu..Doktor yumurtalıklarimi takip ediyor onun demesine göre bu ay kesin gebelik olur dedi..Benimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var iğne batar gibi oluyor bakalım cumartesi kan vericem yumurtaliklarimin çatlayip çatlamadıgına bakıcak zaten 3 ay içinde kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Eşimin değerlerini yükseltmeye çalışıyoruz

Bizim daha ilk ayımız canim esim ilaç kullanalı 13 gün oldu..Doktor yumurtalıklarimi takip ediyor onun demesine göre bu ay kesin gebelik olur dedi..Benimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var iğne batar gibi oluyor bakalım cumartesi kan vericem yumurtaliklarimin çatlayip çatlamadıgına bakıcak zaten 3 ay içinde kendiliğinden olmazsa aşılamaya geçecek..Eşimin değerlerini yükseltmeye çalışıyoruz
Hadi inşallah

Canim daha ilk ayinizmis hemen asilama yaptirmayin bence drlar en az 1 sene denenmesi gerektigini soyluyorlar ama insallah rabbim hemen nasip eder

Canım birley soracağım eşinin nesi düşük bizim hız lı hareketli yüzde 10 çıktı yavaş hareketli 35 sizinki kaç acaba

Canim daha ilk ayinizmis hemen asilama yaptirmayin bence drlar en az 1 sene denenmesi gerektigini soyluyorlar ama insallah rabbim hemen nasip eder
Biz 1 senedir normal deniyoruz olmadı. Bu ay eşime baktılar değerleri düşük çıktı ilaç verdiler 3 ay süre verdi doğal yoldan olması için bu ay verilen sürenin ilk ayi 😊

Canım birley soracağım eşinin nesi düşük bizim hız lı hareketli yüzde 10 çıktı yavaş hareketli 35 sizinki kaç acaba
Yüzde 18, yüzde 38 çıktı canım bizimkide.. Doktor gebelik için yüZde 40 hatta yüzde 50 olması lazım dedi.Sperm sayısinda sorun yok ama hızı yavaş oluyormuş..Antulus diye bi ilaç verdi. Mg bayağ yüksek, bana da letu verdi yumurtalıklarım için

Yüzde 18, yüzde 38 çıktı canım bizimkide.. Doktor gebelik için yüZde 40 hatta yüzde 50 olması lazım dedi.Sperm sayısinda sorun yok ama hızı yavaş oluyormuş..Antulus diye bi ilaç verdi. Mg bayağ yüksek, bana da letu verdi yumurtalıklarım için
İnşallah allah nasip eder bizim değerlere yakın bakalım bize ne verecek inşallah senin bu ay olur

benim de bugün 6. gün göğüslerim ağrıyor ve ara ara regl olacakmışım gibi bir ağrım var. hatta 2. ve 4. gece çok fena kasık ağrım oldu. ama tabi negatif mi pozitif mi iğneden mi belli değil. aşılaması tutanlarda ağrı olan da oluyormuş olmayan da
Benim ki aşılama fln değil normal femara ve iğne tedavisi

Selam. Kasım topiği açılmadı mı daha? :KK45:
Ben Ekim'i bitirdim kafada. Verimli zaman yaklaştı. Direk Kasım ayına giderim. Bat 3 Kasım çünkü.. :KK48:

Hala regl olmayanlar var tabi. İnşallah hayırlı haberler alırsınız bu ay.. :KK66:

X