Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız dur daha bizim regl'e 14 gün var ay bitmedi ne kasımı

Günaydın kızlar
Benim bat bugün, pek regl olacak hissim yok yumurtlama sonrası 1 haftaya yakın süren şişliğim geçti sanki göğüslerimde de hassasiyet yok denecek kadar az. Dün sabah test yaptım negatif, zaten 21. Gün yani bi hafta önce kanda beta da negatifti.
Yalnız şöyle bi durum var dün gece günlük pedimde kahverengi leke vardı ve yoğundu yani pedin tamamı yer yer lekelenmişti sonrasında yatarken biraz kasığımda tek tarafta batma oldu geçti. Benim regl öncesi hiç böyle gelmez bunun pembe versiyonu olmuştu yine ilk kez ağustos ayında ama o ay da gebe değildim sabah uyandığımda regl olmuştum o yüzden umut etmiyorum asla. Ama çok aklıma takıldı regl bitimimde son günlerimde olur benim böyle kahverengi lekelerim onların aynısı. Sabah uyandım devamı da yok sadece peçeteye silince açık kahve akıntı geldi pek anlamadım acaba bu ay başında 3-4 gün soğan suyu içmiştim onun etkisi olabilir mi? Veya başka bi vajinal sağlık sıkıntısının habercisi mi?

Kız dur daha bizim regl'e 14 gün var ay bitmedi ne kasımı

Hanım hanım Ekim'den umudu ilk haftadan bitenler yumurta takibi yapacak ne erkeni?
Aktarmalı seferler başlar yeni topiğe yakında. Hayırlısı olsun
Benim önümüzdeki hafta program yoğun. Aksi gibi haftasonu için de arkadaşlarla tur ayarlamıştık. Eşim burada ben orada iki gün..

acaba bir şeyler mi var diye düşünmekten kendimi alamadım açıkçası henüz yerleşme olmadığı için kanda negatif çıkmış olabilir mi senin adına çok heyecanlandım inşallah güzel haberler alırsın

Sabırlı ol test yapmadan bekle derim ben. İnşallah hamilesindir..

Ben bat günü test yaptım negatifti. Galiba mevsim değişiminden geç söküldü. Hatta şimdiye bitmesi gerekirken bitemedi. Senede bir kaç defa olur bana böyle 2-3 günlük gecikmeler.
Neden bu ay acele edip erken regl belirtisi aradım bilmem? Hareket olmayınca hemen umutlandım.
Gebelik diye diye çok dinliyoruz kendimizi. Vücut dengesi bozuluyor..

Merhaba benim her ay böyle olur adetten önce 3 4 gün kahverengi leke gelir sonra adet olurum.korkma bişey yoktur

Canım benim de regl den bir gün önce olmuştu aynı şekilde ve yerleşme kanamasıydı ertesi günü 45 beta ile öğrenmiştim. Devamı gelmeyene kadar umut var inşAllah gebesindir

Büyük ihtimal geç geliceksin geçen ay benimde böyle oldu soğan suyundan kaynakli..sağlik ocağı yakınsa şüphen varsa test yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…