Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar
Aranızda dusukten sonra hamilelik planlayan bekleyen var mi acaba ..
Dusuk yaptım 15 gun önce 11 haftalık bebegimi kaybettim..
Geçmiş olsun çok üzüldüm Allah bir daha yasatmasin benim de bir sağlıksız gebeligim oldu ben de deniyorum ama baya bi korundum kurtajdan sonra 6 7 ay kadar, 3 ay zaten yasaktı kalanında da kendimi toparlamak için korundum

Selammm benimde bu ay 20 bat, 2 sinde hsg cekildi :), 5 inde yumurtalamam oldu ilişki oldu tabiki. şuanda bat a 9 gün var. bende akıntı ve kasıklarda sanki içten yanma ağrı gibi bişey var karışık yyaaa. ama meme falan hassasiyeti yok. sadece kasık bel ağrısı adet olacağım gibi ama 9 gün var daha

Kızlarrrrrrrrrrrrr benimde bu ay 20 bat, 2 sinde hsg cekildi :), 5 inde yumurtalamam oldu ilişki oldu tabi ki. şuanda bat a 9 gün var. bende akıntı ve kasıklarda sanki içten yanma ağrı gibi bi şey var karışık yaa. ama meme falan hassasiyeti yok. sadece kasık bel ağrısı adet olacağım gibi ama 9 gün var daha. yani olduysa yeni tutunuyordur.. cumaya kadar beklicem sabırlaaaa kendimi dinleyip duruyorum

valla ilk baktım çok hafif bir aaa dedim :) kuzum inşallah vardır hayırlısı ile inşallah. bat a kaç gün var ve belirti var mıı?
5 gün var 16 si olmam lazım ilk idrarla yapılması ne gerekiyor falan demişler başka bi sayfada bn ilk idrarla yapmadım ondan dolayı mi silik yada erken yaptm zaten gecikmeli okuyorm 16. 17. Gün yumurtluyorm belirtim varla yok arası ara ara belim de batma sol tarafımda batma hissediyorm değişik bisey böyle uyuşma gibi mi diyim ama her an adet olacakmis gibide hissediyorm tek tutundugum akintim var normalde adete yakın akinti olmazdi kirli beyaz gibi bi akinti

yok yok kuzum, şimdi bebiş tutunduğunda beta denen hormon kana karışıyorya, şuan tutunalı 1,2 gün olduysa 5.gün döllenmeden sonra o yüzden silik çıkmıştır. mesela yarın yapsan beta daha çok kana karışacağı için biraz daha belirgin çıkar :)

Çok teşekkür ederim motiven için gercekten

belirti neydi, lütfen bize de umut ol
Catlatma iğnesinden sonra bir hafta kahverengi lekelenmem oldu. Sonra 3 4 gün kesildi. Sonrasında kasıklarımda hafif sancı ile geri geldi hala ara ara kahverengi lekelenmem var cok ayakta kaldıgımda kasıklarım agrıyor, gögüs hassasiyeti ve sabahları mide bulantısı oldu,

yaptın mı kuzummm, benimde bat a 8 gün var karnım ağrıyor inş pozitif görürürm hayırlısıyla. yoksa tüp bebek
Canım cuma ve cumartesi yaptım test negatifti. Haftasonu tekrar yapmadım. 12 yani yarın veya 13 ü bat günüm, en azından 13 ünü beklemek istiyorum çünkğ negatiflerden çok sıkıldım. Ama karın ağrısı tek belirti değil bence boşuna umutlanıp üzülüyoruz artık düşünmemek istiyorum ben…

Kızlar rahim filmini hsg mi neyse işte onu muayene sırasındamı çekildi yoksa sonradan mı gün filan verdi

Kızlar rahim filmini hsg mi neyse işte onu muayene sırasındamı çekildi yoksa sonradan mı gün filan verdi
Adet bitiminden 1 gun sonra genelde çekiliyor canım planlanmış olması gerekir anestezili yaptrdım onun içinde önceden kan filan alındı anestezi alacagım için

Adet bitiminden 1 gun sonra genelde çekiliyor canım planlanmış olması gerekir anestezili yaptrdım onun içinde önceden kan filan alındı anestezi alacagım için
Bugüm doktora gittim muayne sırasında hsg çekicez adetin bitsin gel dedide anestesisiz olmuyomu muayene odasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…