- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.901
Sen 14.gunu ver istersen canimEvet canim belli olmaz dedigin gbi bende cok kaptirmadim kendimi oyuzden ama kan testi veresimbi gecenki asilamama gore bunda daha cok belirti yasiyorum bariz belirtiler degil ama beni sasirtti ginede ben adet olcagim zman bile belirtisiz pat olurum cok nadir kasiklarim agrir
Sen 14.gunu ver istersen canim
Evet ya ama 9 gün önceden de kaşık ağrır mı bilemedim, hakkımızda hayırlısı, bekle bakalım kuzumCanım cuma ve cumartesi yaptım test negatifti. Haftasonu tekrar yapmadım. 12 yani yarın veya 13 ü bat günüm, en azından 13 ünü beklemek istiyorum çünkğ negatiflerden çok sıkıldım. Ama karın ağrısı tek belirti değil bence boşuna umutlanıp üzülüyoruz artık düşünmemek istiyorum ben…
Aralikta 32 olcam=)Hali canım sen kaç yaşındaydın?
Kaç aydır denediğini unuttum , eşim sperm testi vermişti sanırım di mi?
Keçiboynuzu ozu ve keçiboynuzu kürü aynı anda kullanılabilir ben öyle yaptımBi de keçiboynuzu pekmezini mi kür olarak uyguluyorsunuz eşinize veya kendiniz de yoksa direk keçiboynuzunu alıp kaynatıp mı tüketiyosunuz hangisi daha etkili bilen var mı bi de nasıl kullanımı olduğunuu?
O iyi bir ilaç aslında, yaşlarımız baya yakınmışAralikta 32 olcam=)
10.aya girdim evet verdi sorun yok .yumurtam catlamis bugün doktora gittim.dusphoton mu neydi bu progesteron ilacını verdi az lekelenmemi görünce bakalm nolcak
Soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi öneririm mutlakaBi de keçiboynuzu pekmezini mi kür olarak uyguluyorsunuz eşinize veya kendiniz de yoksa direk keçiboynuzunu alıp kaynatıp mı tüketiyosunuz hangisi daha etkili bilen var mı bi de nasıl kullanımı olduğunuu?
Evet ben de hep bana niye vermiyor diyordum şimdi nasip oldu inşallah ise yararO iyi bir ilaç aslında, yaşlarımız baya yakınmış
Kürün kullanımını bilmiyorum hemen bakayım canım teşekkür ederimmmKeçiboynuzu ozu ve keçiboynuzu kürü aynı anda kullanılabilir ben öyle yaptımeşiniz e saracoglunun keçiboynuzu kurunu netten bakım uygulayın sperm kalitesi artiriyo
Tahlillerimi yaptırdık aslında d vitaminim her zamanki gibi düşük çıktı onu aldık kullanmadım daha valla iyi hatırlattın kuzu şimdi yoğurda karıştırıp tüketeyimSoğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi öneririm mutlaka
Şu an sizin folik asit içmeniz yeterli d vitamini alabilirsiniz, bal polen de destekleyici ben kullanıyorum örneğin.
Tahlillerden sonra karar verebilirsiniz aslında
Açıkçası eşim keçiboynuzu içmiyor ben içiyorum Demir eksikliğim var diyeKürün kullanımını bilmiyorum hemen bakayım canım teşekkür ederimmm
Tahlillerimi yaptırdık aslında d vitaminim her zamanki gibi düşük çıktı onu aldık kullanmadım daha valla iyi hatırlattın kuzu şimdi yoğurda karıştırıp tüketeyimsoğuk sıkım pekmezi de kullanıyor eşim 1 ay olcak günde bi kaşık anca alıyo bazı günler nöbetçi olunca alamıyor acaba günde iki keze mi çıkarsak artı keçiboynuzu kürüyle fazla mı olur bilemedm arı sütü bal polen bikaç ay önce kullanmıştık düzenli olmasa da onun da yenisini hazırlatıp tekrar başlayayım bencee
Bu ay hepimiz bomba gibi olalıımmm
Progesteron değerin için destek yapacak bu ilaç. Sanırı gelecek ay ben de kullanacağımEvet ben de hep bana niye vermiyor diyordum şimdi nasip oldu inşallah ise yarar
Bilgim yok canım benim ki o şekılde olmadı her doktorun ki farklıdır sen doktorunu dinle inşallah gönlünce olsunBugüm doktora gittim muayne sırasında hsg çekicez adetin bitsin gel dedide anestesisiz olmuyomu muayene odasında
Adet olacakmış sin gibi hissettinmi yoksa farklı biseymiCatlatma iğnesinden sonra bir hafta kahverengi lekelenmem oldu. Sonra 3 4 gün kesildi. Sonrasında kasıklarımda hafif sancı ile geri geldi hala ara ara kahverengi lekelenmem var cok ayakta kaldıgımda kasıklarım agrıyor, gögüs hassasiyeti ve sabahları mide bulantısı oldu,
Kuzu Allah verecekse her türlü oluyor.. Bebek macerasına beraber başladıgım lab arkadaşım bugün haberini verdi.. O kadar sevindim ki onun yolculuğu bittiAçıkçası eşim keçiboynuzu içmiyor ben içiyorum Demir eksikliğim var diye
Eşim sadece Q10 ve l arjinin içeren bir takviye kullanıyor (ve natura markası ) ve arı süt bal polen alıyor.
Ben de arı sütü bal polen karşımı içiyorum birde d vit. Ama çinkom az çıktığı için çinko past kullanıyorum Omega 3 de içiyorum 3 aydır
Böyle sayınca ne çokmuş
Biliyorum inşallah ise yarar ikimize de=)Progesteron değerin için destek yapacak bu ilaç. Sanırı gelecek ay ben de kullanacağım