Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen 14.gunu ver istersen canim

Evet ya ama 9 gün önceden de kaşık ağrır mı bilemedim, hakkımızda hayırlısı, bekle bakalım kuzum

Kızlar muhtemelen yarın veya öbür gün regl olurum bat 12/13 bu ay regl ile beraber bi vitamin başlamak istiyorum 14. Gün ultrasona da gidicem ilk kez gebelik için bi muayene olucam 6. Ayın sonunda bakalım. Sizlerin memnun kaldığı veya doktorunuzun tavsiye ettiği takviyeler var mı önereceğiniz? Arı sütü polen bal karışımı yapayım diyorum eşime de keçiboynuzu pekmezi devam edicem folik alıyorum zaten başka tavsiyeniz varsa alabilirimmm

Bi de keçiboynuzu pekmezini mi kür olarak uyguluyorsunuz eşinize veya kendiniz de yoksa direk keçiboynuzunu alıp kaynatıp mı tüketiyosunuz hangisi daha etkili bilen var mı bi de nasıl kullanımı olduğunuu?

Hali canım sen kaç yaşındaydın?
Kaç aydır denediğini unuttum , eşim sperm testi vermişti sanırım di mi?
Aralikta 32 olcam=)
10.aya girdim evet verdi sorun yok .yumurtam catlamis bugün doktora gittim.dusphoton mu neydi bu progesteron ilacını verdi az lekelenmemi görünce bakalm nolcak

Bi de keçiboynuzu pekmezini mi kür olarak uyguluyorsunuz eşinize veya kendiniz de yoksa direk keçiboynuzunu alıp kaynatıp mı tüketiyosunuz hangisi daha etkili bilen var mı bi de nasıl kullanımı olduğunuu?
Keçiboynuzu ozu ve keçiboynuzu kürü aynı anda kullanılabilir ben öyle yaptım eşiniz e saracoglunun keçiboynuzu kurunu netten bakım uygulayın sperm kalitesi artiriyo

Soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi öneririm mutlaka
Şu an sizin folik asit içmeniz yeterli d vitamini alabilirsiniz, bal polen de destekleyici ben kullanıyorum örneğin.
Tahlillerden sonra karar verebilirsiniz aslında

Keçiboynuzu ozu ve keçiboynuzu kürü aynı anda kullanılabilir ben öyle yaptım eşiniz e saracoglunun keçiboynuzu kurunu netten bakım uygulayın sperm kalitesi artiriyo
Kürün kullanımını bilmiyorum hemen bakayım canım teşekkür ederimmm
Soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi öneririm mutlaka
Şu an sizin folik asit içmeniz yeterli d vitamini alabilirsiniz, bal polen de destekleyici ben kullanıyorum örneğin.
Tahlillerden sonra karar verebilirsiniz aslında
Tahlillerimi yaptırdık aslında d vitaminim her zamanki gibi düşük çıktı onu aldık kullanmadım daha valla iyi hatırlattın kuzu şimdi yoğurda karıştırıp tüketeyim soğuk sıkım pekmezi de kullanıyor eşim 1 ay olcak günde bi kaşık anca alıyo bazı günler nöbetçi olunca alamıyor acaba günde iki keze mi çıkarsak artı keçiboynuzu kürüyle fazla mı olur bilemedm arı sütü bal polen bikaç ay önce kullanmıştık düzenli olmasa da onun da yenisini hazırlatıp tekrar başlayayım bencee
Bu ay hepimiz bomba gibi olalıımmm

Açıkçası eşim keçiboynuzu içmiyor ben içiyorum Demir eksikliğim var diye
Eşim sadece Q10 ve l arjinin içeren bir takviye kullanıyor (ve natura markası ) ve arı süt bal polen alıyor.
Ben de arı sütü bal polen karşımı içiyorum birde d vit. Ama çinkom az çıktığı için çinko past kullanıyorum Omega 3 de içiyorum 3 aydır
Böyle sayınca ne çokmuş

Bugüm doktora gittim muayne sırasında hsg çekicez adetin bitsin gel dedide anestesisiz olmuyomu muayene odasında
Bilgim yok canım benim ki o şekılde olmadı her doktorun ki farklıdır sen doktorunu dinle inşallah gönlünce olsun

Son düzenleme:
Adet olacakmış sin gibi hissettinmi yoksa farklı biseymi

Kuzu Allah verecekse her türlü oluyor.. Bebek macerasına beraber başladıgım lab arkadaşım bugün haberini verdi.. O kadar sevindim ki onun yolculuğu bitti Ama benim gibi yapmamış kendi halinde olursa olur tez bitsin falan kafasında takmamış..
Kese görmeye gidecek yarın
Geçen ay başka arkadaş kimyasal geçirmiş..
Biz boşuna çabaliyoruz bence.. Olacak olan ne olursa olsun oluyor.. Kullandıklarımız da bize ekstra stres yapıyor..

Kızlar sistit beni o kadar zorluyor ki kabusa döndü hayatım ilaç kullanıyorum korka korka ya hamile kaldiysam fikri gitmiyor kafamdan inşallah varsa bir şey bir zararı olmaz 10 dkda bir tuvaletteyim nasıl geçer bu ilaç da etki etmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…