- 17 Temmuz 2011
- 174
- 125
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.621
Benim aslında yumurtlamada problem yok gorunuyor ama yine de diyorum acaba yumurta var da sağlıkli mi değil. Belki ona iyi gelir bakalim kür olarak uygulamicam zaten sifa niyetine içeyim dedimBende hiç etki etmedi inşallah sizde etki eder
Saģlıkla al kucağına inşallah canımOğlum olcak canıımm sağlıkla devam ederiz umarım hepimiz ya valla diğer arkadaşlarımız da umarım alırlar bu pozitif haberleri hepimizin içinde güller açar
Bence doktora git aynısını gecen hafta yasadım. Hafif bir idrar yolu enfeksiyonum varmış. Dogum doktorum monural diye tek şaselik bir ilac verdi antibiyotik. Hicbiseycik olmaz bu iç dedi. Hamilelerde kullanımında sakınca yok. Ben içtim dpguö doktorumun tavsiyesiyle. Zaten prospektusunde hamileler kullananilir yazıyorKızlar dünden beri idrarda yanma yaşıyorum bugün de sık idrara çıkma durumu var sanırım enfeksiyon oldum idrar bitişinde şiddetli yanma ve peceteye pembelik geliyor doktora gitmeye korkuyorum gebelik ihtimali olur ilaç verirler diye nedir bunun çaresi sirkeli su falan içtim ama yardımcı olabilecek biri var mi bana
Hayali değil biz de görüyoruz hadi inşallahKızlar bat 6 gün var, sanki hayali bir çizgi görüyorum ama siz de bir baksanız ? Onkomed marka normal kaset test
Eki Görüntüle 2930226
Canim moralini bozma bende bir buçuk yıldır evliyim. Bizim hic bir problemiz yok bekliyoruz olmuyor.ama arkadaşım var pcosu vardı hormon değerleri tepetaklakti ve prolaktini çok yüksek ti doktoru 2 yıl çocuğun olmaz diyordu.ama bebeği oldu. Yani bebeği veren Allah sonuçta umutsuz bir vaka değil.esin sağlıklı beslenerek ve gıda takviyeleri alarak o değerleri yükseltebilir umutsuz olma.Öncelikle heekese merhaba. 1 senedir denememize rağmen gebelik gelişmedi bir türlü. Uzun uğraşlar sonucu eşimi de doktora çıkardık. Sonuç bu şekilde. Aşılama için yeterli 1 kez aşılama deneriz olmazsa tüp bebek dedi doktorumuz. Ancak eşimin sonuçları çok mu kötü ben anlayamadım. O kadar kısıtlı açıklama yaptılar ki... Mental olarak bitmiş durumdayım. Artık eşimle de birbirimize yabancılaşmaya başladık. Bilemiyorum acaba aşılama işe yarar mı? Denesek mi yoksa olmayacağını kabul edip otursak mı? Anlayan birileri varsa Allah aşkına bir fikir versin. Kafam karman çorman. Artık ağlamaktan, üzülmekten yoruldum. Allaha isyan değil asla, her şeyde bir hayır vardır elbet. Ama acaba boşa mı uğraşıyorum. Olmaması mı hayırlı...
Daha koyu olması gerekli cnm. Ben iki ay böyle denedim aynı böyleydi regl oldum.malesefArkadaşlar merhaba reglim 2 gün gecikti çok düzenlidir normalde elimde 6aydir bebek denemeleri yapıyor ve istiyoruz bu ay ovulasyon testlerini kullandım reglim gecikince ovulasyon testi yaptım sonucu böyle çıktı yarın erken gebelik testi alıp bı deneyeceğim bugünkü ovulasyon sonucu nasıl sizce?
Bide ovulasyon testi yaparken çok idrar damlatma 2-3 damla yeterli. Yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını durdurArkadaşlar merhaba reglim 2 gün gecikti çok düzenlidir normalde elimde 6aydir bebek denemeleri yapıyor ve istiyoruz bu ay ovulasyon testlerini kullandım reglim gecikince ovulasyon testi yaptım sonucu böyle çıktı yarın erken gebelik testi alıp bı deneyeceğim bugünkü ovulasyon sonucu nasıl sizce?
Daha koyu olması gerekli cnm. Ben iki ay böyle denedim aynı böyleydi regl oldum.malesef
Sen erken gebelik testi yap kesinleştir bnceArkadaşlar merhaba reglim 2 gün gecikti çok düzenlidir normalde elimde 6aydir bebek denemeleri yapıyor ve istiyoruz bu ay ovulasyon testlerini kullandım reglim gecikince ovulasyon testi yaptım sonucu böyle çıktı yarın erken gebelik testi alıp bı deneyeceğim bugünkü ovulasyon sonucu nasıl sizce?
Cnm özelden yazdım.Öncelikle heekese merhaba. 1 senedir denememize rağmen gebelik gelişmedi bir türlü. Uzun uğraşlar sonucu eşimi de doktora çıkardık. Sonuç bu şekilde. Aşılama için yeterli 1 kez aşılama deneriz olmazsa tüp bebek dedi doktorumuz. Ancak eşimin sonuçları çok mu kötü ben anlayamadım. O kadar kısıtlı açıklama yaptılar ki... Mental olarak bitmiş durumdayım. Artık eşimle de birbirimize yabancılaşmaya başladık. Bilemiyorum acaba aşılama işe yarar mı? Denesek mi yoksa olmayacağını kabul edip otursak mı? Anlayan birileri varsa Allah aşkına bir fikir versin. Kafam karman çorman. Artık ağlamaktan, üzülmekten yoruldum. Allaha isyan değil asla, her şeyde bir hayır vardır elbet. Ama acaba boşa mı uğraşıyorum. Olmaması mı hayırlı...
İnşallah şifa bulursun canımmBenim aslında yumurtlamada problem yok gorunuyor ama yine de diyorum acaba yumurta var da sağlıkli mi değil. Belki ona iyi gelir bakalim kür olarak uygulamicam zaten sifa niyetine içeyim dedim
Canım bence gebelik testi yap... Ovulasyon testi fikir vermez...Arkadaşlar merhaba reglim 2 gün gecikti çok düzenlidir normalde elimde 6aydir bebek denemeleri yapıyor ve istiyoruz bu ay ovulasyon testlerini kullandım reglim gecikince ovulasyon testi yaptım sonucu böyle çıktı yarın erken gebelik testi alıp bı deneyeceğim bugünkü ovulasyon sonucu nasıl sizce?
Bendede bazen böyle oluyordu. 2 gün.bnce normal yarın yine bak.Kızlar sırayla 10,11ve 12.gün ovulasyon testlerimin resmini ekliyorum. İki gün üst üste pik normal mi. Dün de midem bulandı hep anlıyamadığım şekilde
Ay boyle olunca havuç yiyin diyorlar canım kolaylastiriyormus çatlamayı valla ben de yumurtayı gördüm kaç gündür havuç yiyorum kocam diyor ki çocuk olursa turuncu olacak artik yeterKızlar sırayla 10,11ve 12.gün ovulasyon testlerimin resmini ekliyorum. İki gün üst üste pik normal mi. Dün de midem bulandı hep anlıyamadığım şekilde
Canim test varsa yapsana kaç gün geçti yumurtlamanin üstünden erken öğrenenler çok oluyor senin de az kalmis regline bahsettiklerin gebelik belirtisi olabilirkizlar benide gorun benide bi cevaplayin artikyumurtlamadan 4 gun sonra bel agrisi basladi suan reglye 4 gun var dunden beri yogun beyaz ve sut renginde akintim oluyo beni bi aydinlatin lutfen
10. gunum bugun canim suan evde degilim gecerken alip yapicam 4 gun var daha cikar mi kiCanim test varsa yapsana kaç gün geçti yumurtlamanin üstünden erken öğrenenler çok oluyor senin de az kalmis regline bahsettiklerin gebelik belirtisi olabilir