Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anladım inşallah herşey istediğiniz gibi olur yolunda gider biran önce hhayırlısıyla anne olmak nasipolur Allahın izniyle güzel haberini almak isterim

Ayyy ne güzel dua ikiz deyince içimden ılık ılık aktı o duygu

Bir pazartesi olsun yola gireyim de çok umudum olmasa da şansımı denicem bakalım ne olacak

Yolunda gider inşallah herşey Allah razı olsun canım çok sağolasın duaların için.

Cnm asilama yaptn mi ne oldu senin o is. Cok takip etmiyorm merak ettim naptin die

Cnm asilama yaptn mi ne oldu senin o is. Cok takip etmiyorm merak ettim naptin die

Pazartesi doktor gel dedi adet oldum bugün. Eğer herhangi olası sıkıntı olmazsa . Eşim filan test verdi tüm evrakları hazırladım ne olursun dua et canım ihtiyacım var alayım şunu hepimiz rahat edelim
Sen nasılsın napıyorsun? Iyi misin?

Valla hep aklimdasn su asilamayi yap da sonucunu hayrlisiyla gorelim insallh. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin iyiyim cok sukur. Okul acildi yogn zaten akisina biraktk arada iliski oluo cogunlkla sbaahlari uyandgm icin yorgn oluyorm. Kismettte varsa bir kreyle bile oluyor. Su an o moddayim canm. Tabi zaman gectikce insanin cani daha cok sklio ama dusnmememye calisiyorm takip etmiyorm. Senin kari koca doktorlar nobetlese baksinlar sana yahu

Bal tarçın corekotu kürü var ya ordan biliyorum iyi geldiğini ama ben tek balla karistirip iceyim dedim 1 tatli kasigi mi yemek kaşığı mi peki dikkatli kullanayim
Ben 1 yemek kasigi salataya katiyordum. Ama belki sizde oyle bir etki yapmaz. Hatta bende yeniden kullanmaya baslayayim.

Bu ay sankim öyle olacak gibi sana haber ederim durumumu canım.
Tabi ki olacaksa tek ilişkiyle olur da ona da denk gelmesi biryerde önemli sonumuz hayır olsun bu kadar istemenin hayrını yaşatsın güzel rabbim hepimiz için

Niçin? Ben adet oldum sende durumlar ney canım ?
Bende tek çizgiyi gördüm dün yaptım test yarın muhtamelen adet olurum . Kontrole tedavi için özelemi gidiyosunuz yoksa devletemi o yüzden sordum devlette sıra bulamıyorum özellerde çok pahalı napcam bilmiyorum

Amin canm ben takviye hic almiyorm folik asiti de iki aydr biraktm. Esim keci boynuzu pekmezi icio. Sen almiyorsan ben alayim takviye die

Devlete gidiyorum bende raporlu 2 aşılama alma şartım var onu alacağım nasipse pazartesi 1.başlayacak ona birtürlü başlayamadık .nasip bazen olmayınca olmuyor aksiliker üst üste geliyor.

Canım 24 ekim gösteriyor benim bakalim insallah guzel haber veririz kimbilir

Canım bende aynısını yaşadım, ilerlerse böbreklerde kanama yapar. Öncelikle bol sıvıyla geçirmeye çalış, su, sıcak içecekler, c vitamini içerikli içecekler, mandalina, limon vs bol bol ye. Ayaklarını ve genital bölgeni sıcak tut. Eminim geçecek, eğer geçmezse piyelosepty diye bir ilaç var, gebelerde de kullanılıyor. Eczaneden al, yada sağlık ocağından yazdır. İlerlerse kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…