- 3 Nisan 2021
- 1.036
- 778
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.641
Yarin sabah ilk idrarla yap canım madem elinde yoksa, valla 10 güne kana geçiyor sonra idrara deniyor da ama burada öyle şeyler görüyoruz ki bir hafta öncesinden öğrenenler oluyor hic belli olmaz10. gunum bugun canim suan evde degilim gecerken alip yapicam 4 gun var daha cikar mi ki
Canım erken gebelik testi yap çıkar10. gunum bugun canim suan evde degilim gecerken alip yapicam 4 gun var daha cikar mi ki
ben cok huylandim ya bu ay onceki aylarda reglme yakin boyle seyler yasamadim bu ayda iyi degerlendirdim belki de var yoksada canimiz saolsun bu aksam gecerken alip yarin yapayim yada 2 tane alip aksam sabah yapayim bekleyemem kiYarin sabah ilk idrarla yap canım madem elinde yoksa, valla 10 güne kana geçiyor sonra idrara deniyor da ama burada öyle şeyler görüyoruz ki bir hafta öncesinden öğrenenler oluyor hic belli olmaz
Eğer femara kullandiysan bence doktora git yumurtanın catladigindan emin ol . Kiste dönüşebilirKızlar içimde biraz korku oldu ya benim femarayla ikinci ayım yalnız bu ay ne doktora gittim nede iğne vuruldum çünkü aşırı stres oluyorm neyse dedim ki testle takip ederim 12 gün pik oldu ertesi gün siliklesti ama daha da siliklesmiyor normalde aşırı silik olurdu korkum kiste dönüşmesi öyle bişey olabilir mi yoksa testlerim normal mi bu arada pcos değilim. Bir de yumurtlama günü gece göbek deligimin altında iğne batar gibi çok ağrı oldu bı sure aynı ağrı çatlamanin ertesi günu de oldu daha önce hiç olmamıştı yumurtlamanin etkisi mi sizce
Canım ağrı normal dedi bana doktor yumurtlama ve catlamada oluyormus ilişkiye devam et bence ben pikten sonra koyuluk gidince bırakıyordum yapmayı tamamen mi silinmesi gerekir bilmiyorum bu ay takip etmedim hatta ovulasyonla daha önceleri tutturamadigim icinKızlar içimde biraz korku oldu ya benim femarayla ikinci ayım yalnız bu ay ne doktora gittim nede iğne vuruldum çünkü aşırı stres oluyorm neyse dedim ki testle takip ederim 12 gün pik oldu ertesi gün siliklesti ama daha da siliklesmiyor normalde aşırı silik olurdu korkum kiste dönüşmesi öyle bişey olabilir mi yoksa testlerim normal mi bu arada pcos değilim. Bir de yumurtlama günü gece göbek deligimin altında iğne batar gibi çok ağrı oldu bı sure aynı ağrı çatlamanin ertesi günu de oldu daha önce hiç olmamıştı yumurtlamanin etkisi mi sizce
Dönüşürse testte böyle mi oluyor peki progesteron verip ordan baksam catlayip catlamadigina anlaşılır mıEğer femara kullandiysan bence doktora git yumurtanın catladigindan emin ol . Kiste dönüşebilir
İlk kez böyle olunca korktum normalde catladiktan sonra çok siliklesirdi ama çatlama günüm sağ yumurtalığımda çok ağrım oldu her çatlamada olan ağrı olunca catlamistir dedim inşallah kist falan olmazCanım ağrı normal dedi bana doktor yumurtlama ve catlamada oluyormus ilişkiye devam et bence ben pikten sonra koyuluk gidince bırakıyordum yapmayı tamamen mi silinmesi gerekir bilmiyorum bu ay takip etmedim hatta ovulasyonla daha önceleri tutturamadigim icin
Ay ben de bekleyemezdim heralde inşallah güzel haberler alırız yapınca yaz mutlaka canım inşallah çift çizgi olurben cok huylandim ya bu ay onceki aylarda reglme yakin boyle seyler yasamadim bu ayda iyi degerlendirdim belki de var yoksada canimiz saolsun bu aksam gecerken alip yarin yapayim yada 2 tane alip aksam sabah yapayim bekleyemem ki
Canım bi doktora git istersen için rahat etsin bakar yumurtanın durumuna çatlatma iğnesi falan verir belki geç olmadanİlk kez böyle olunca korktum normalde catladiktan sonra çok siliklesirdi ama çatlama günüm sağ yumurtalığımda çok ağrım oldu her çatlamada olan ağrı olunca catlamistir dedim inşallah kist falan olmaz
amin canim hepimiz goruruz insallahAy ben de bekleyemezdim heralde inşallah güzel haberler alırız yapınca yaz mutlaka canım inşallah çift çizgi olur
Çatlamamis olabilir mi diyosunuz yaniCanım bi doktora git istersen için rahat etsin bakar yumurtanın durumuna çatlatma iğnesi falan verir belki geç olmadan
Havuç ye bol bol bugün ay havuccuya çıkacak adimÇatlamamis olabilir mi diyosunuz yaniof ne çektik bu yumurtalardan ya gidim o zaman en iyisi doktora korktum şuan iyice
Canim teste nasıl olur bilemiyorum. Ama doktor sonuçta ultrason ile bakıyor çatlayıp catlamadigina. Yani bende Nisan ayından beri ovulasyon testini kullanıyorum. Doktoruma sordum. Bu testler bişi göstermez biz ultrasonla bakıyoruz dedi. Yani ovulasyon testi LH pikini yakalıyor.Dönüşürse testte böyle mi oluyor peki progesteron verip ordan baksam catlayip catlamadigina anlaşılır mı
Aynen cnm valla ben artık ovulasyon testi yapmıyorum. Psikolojimi bozdu iyice. Doktor kontrolüne gidiyorum yeter.Havuç ye bol bol bugün ay havuccuya çıkacak adimvalla çok çektik bu konularla ilgili hic bi şey bilmediğim günleri o kadar özlüyorum ki
Ben de öyle yaptım bu ay canım çok germişti beni yok su içme yok idrarını tut aman saati kaçmasın diye her ay saat gibi 10. Gün pik görüyordum çatlamayi görünce de degerlendirip bırakıyordum ve olmuyordu. bu ay doktorda takip ettim 15. Gün yumurtam duruyordu çatlamamıştı. Ovulasyon kullanıp hamile kalanlar da çok ama ben bir turlu tutturamadımAynen cnm valla ben artık ovulasyon testi yapmıyorum. Psikolojimi bozdu iyice. Doktor kontrolüne gidiyorum yeter.
Olacağı varsa her türlü oluyor benceBen de öyle yaptım bu ay canım çok germişti beni yok su içme yok idrarını tut aman saati kaçmasın diye her ay saat gibi 10. Gün pik görüyordum çatlamayi görünce de degerlendirip bırakıyordum ve olmuyordu. bu ay doktorda takip ettim 15. Gün yumurtam duruyordu çatlamamıştı. Ovulasyon kullanıp hamile kalanlar da çok ama ben bir turlu tutturamadım
Canım bi dene adetime 6 gun kala çıkti benim inşallah pozitiftirben cok huylandim ya bu ay onceki aylarda reglme yakin boyle seyler yasamadim bu ayda iyi degerlendirdim belki de var yoksada canimiz saolsun bu aksam gecerken alip yarin yapayim yada 2 tane alip aksam sabah yapayim bekleyemem ki
Bugün tam iki gün günüm geçti yarın tüm gün işteyim salı günü sabah test yapacağım bir kızım var ikinciyi istiyoruz ilk defa böyle gecikti çok heyecanlıyım ama kimseye de birşey söyleyemiyorum rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin inşaallahCanım bence gebelik testi yap... Ovulasyon testi fikir vermez...
erken gebelik testi mi yaptin sen canimCanım bi dene adetime 6 gun kala çıkti benim inşallah pozitiftir