- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 36
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.661
Tamam cnm yapacağımSen erken gebelik testi yap kesinleştir bnce
Yok normal 5 liralik testlerdenerken gebelik testi mi yaptin sen canim
tamam bende yapicam bugun peki belirtin felan oldu muYok normal 5 liralik testlerden
Kasıklarimda batma bide rahimde kramplar oluyodu eğilip kalkarken özellikletamam bende yapicam bugun peki belirtin felan oldu mu
bendede var bel agrisi ve akinti cok birde bakalim hayirlisi olsunKasıklarimda batma bide rahimde kramplar oluyodu eğilip kalkarken özellikle
Normalde bugun adet gunumdü dün akşamdan bu yana adet sancısı gibi ağrı var bide idrara daha fazla çıkmaya başladımtamam bende yapicam bugun peki belirtin felan oldu mu
Akıntın sulu beyazmıbendede var bel agrisi ve akinti cok birde bakalim hayirlisi olsun
evet sut rengi diyolar ya o sekildeAkıntın sulu beyazmı
Benimde aynı şekilde süt beyaz akıntım oluyor her seferinde regl oldum diye gidip bakıyorum bel ağrım da varevet sut rengi diyolar ya o sekilde
bende ayni ya hic olmuyodu boyle regl oncesiBenimde aynı şekilde süt beyaz akıntım oluyor her seferinde regl oldum diye gidip bakıyorum bel ağrım da var
Senin günün geçti mi?bende ayni ya hic olmuyodu boyle regl oncesi
4 gunum var daha reglyeSenin günün geçti mi?
Belirtiler arasında var evt bende arada oldu inşallah guzel haberini alırızevet sut rengi diyolar ya o sekilde
Merhaba benim sat 20 Eylül tahmini çatlama 2 yada 3 ekim iki gündür test yapıyorum kanda da bakıyorum negatif cokmu erken bakıyorum acaba sizin kaçıncı gün negatifti pozitife döndüCanım bi dene adetime 6 gun kala çıkti benim inşallah pozitiftir
Güncelliyorum kızlar, 3 gün sonra 115 çıktı hcg sevinmiştim 4. Gün 112 çıktı ve doktor işler yolunda gitmiyor dediAh çok teşekkür ederim, kan sonucum çıktı bugün beta hcg 56 yani pozitiiifama işte ilkinde de böyle heveslenip sonra boş gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm inşallah bu sefer sağlıklıdır
Merhaba biraz erken gibi 4 yada 5 gün sonra tekrarlaMerhaba benim sat 20 Eylül tahmini çatlama 2 yada 3 ekim iki gündür test yapıyorum kanda da bakıyorum negatif cokmu erken bakıyorum acaba sizin kaçıncı gün negatifti pozitife döndü
Canım muayene olmuşmuydun şuan bende tedirginim biraz doktorum rahim guzel gorunuyo vs dedi ama benimde en son kimyasal olmuştu beklemedeyim cuma tekrar gitcemGüncelliyorum kızlar, 3 gün sonra 115 çıktı hcg sevinmiştim 4. Gün 112 çıktı ve doktor işler yolunda gitmiyor dedivar mı böyle bhcgsi yükselip düşen ama sağlıklı gebelik yaşayan?
Canım 6 gun kala pozitifti bi kerede 4 gun oncesi yapmistim negatiftiMerhaba benim sat 20 Eylül tahmini çatlama 2 yada 3 ekim iki gündür test yapıyorum kanda da bakıyorum negatif cokmu erken bakıyorum acaba sizin kaçıncı gün negatifti pozitife döndü
Bende deneyeyim canım teşekkür ederim paylasimin icinKızlar olumlama yöntemini denediniz mi. Ben bu ay onu deniycem