- 6 Şubat 2021
- 5.866
- 5.331
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.581
Em em içten dileklerimle evlat sahibi olmak isteyen tüm anne adaylarına nasip et ya rabbievet biraz böyle düşünmeyip kafayı da rahatlatmak lazım gebelik de sancılı bir süreç sonuçta sağlıkla hayırla gelsin çok amin
Senin aşılama olmadi gitti valla millet tup bebeğe başladı devlette kuzu bi arkadaşın yumurtaları toplaniyomus haftaiçi bi bize kısmet olmuyoInşallah güzel şeyler olur sizin için. Aşılamayı özelde mı oluyorsunuz? Bende pazartesi gidecem herşey yolunda giderse aşılama olacağım?
Sor bakalım ama stres yapma bi de yumurtlamada avakado ve havuç ye mutlaka pik daha çabuk çıkarSelam kızlar dün benim yumurtlamaymis ama değerlendiremedik çok yorgundum 1 gün öncesini degerlendirmistim bugun de degerlendiricem bide ebru ablaya sorayim bakalim yumurtlama olmusmu bu ay hic akintim olmadi hala yok sadece sogan kurunden dolayı kahverengi akıntı oluyor günlük pede bakalim ilerleyen günlerde nolcak
Canım sana birşey soracağım benim eşimdede yavaş hareketli 35 çıkmıştı hızlı hareketli 10 size doktor aşılama filanmı önerdiKuzu ileri hız 0 değilse umut vardır. Ama bende ona çözüm bulmaya çalışıyorum. %70 yavaş doğrusal hız bizde, doktor bana yumurtaya ulaşamıyorlar takatleri yemiyor ki dedi. Bank pozisyonu, yüz üstü yatma gibi durumlarda sperm mesafesi kısaldığı için ihtimal artıyormuş. Bana faydası olmaz da sana faydası olur inşallah :)
Avakoda yiyom da havuç salatada yiyorduk onu yerim olmadi saol canimSor bakalım ama stres yapma bi de yumurtlamada avakado ve havuç ye mutlaka pik daha çabuk çıkar
Rica ederimAvakoda yiyom da havuç salatada yiyorduk onu yerim olmadi saol canim
Senin aşılama olmadi gitti valla millet tup bebeğe başladı devlette kuzu bi arkadaşın yumurtaları toplaniyomus haftaiçi bi bize kısmet olmuyo
Evet özel bizim buradaki devlet doktorları 1 yılımı çaldılar o yüzden özele gidiyorum
Kızlar birde şey soracağım özele mi gidiyorsunuz devletemi
Kuzu yumurtlama önemli değil sonraki gün çatlamayı değerlendirmek önemli.. Aslında çok iyi olmuş bu akşamı muhakak değerlendir.. Geçen ay da öyle olmuştu..Selam kızlar dün benim yumurtlamaymis ama değerlendiremedik çok yorgundum 1 gün öncesini degerlendirmistim bugun de degerlendiricem bide ebru ablaya sorayim bakalim yumurtlama olmusmu bu ay hic akintim olmadi hala yok sadece sogan kurunden dolayı kahverengi akıntı oluyor günlük pede bakalim ilerleyen günlerde nolcak
Dualarimdasin canim benim sakin relaks ol gerisi kolay herşey çok güzel olucak Allahım ilk aşılamasa bebeği nasip eylesin aşılama da tez zamanda olsum inşallahMaviesra şartları o kadar zorluyorum ki anlatamam doktora mesaj attım benim adetin 2.günü yarın napacagim 3.gün gelsem pazartesi dedim görüldü attı hemencecik dedi ki benim derslerim var pazartesi için eşime gidin başlasin takipler için bana tekrar msj atın dedi artik o lanet prolaktinim ve diğerleri iyi çıkmasına kaldı olay . Çok dua et olur mu bana ihtiyacım var buna çoook
Eşim isten geldi hemen değerlendirdimKuzu yumurtlama önemli değil sonraki gün çatlamayı değerlendirmek önemli.. Aslında çok iyi olmuş bu akşamı muhakak değerlendir.. Geçen ay da öyle olmuştu..
Dualarimdasin canim benim sakin relaks ol gerisi kolay herşey çok güzel olucak Allahım ilk aşılamasa bebeği nasip eylesin aşılama da tez zamanda olsum inşallahbende regl için 14 sayıcam belki soğan geciktirir mi bilmem sonra hastaneyi aricam umarım haftasonuna denk gelmez hormonlarda düzelir inşallah
PazarHafta sonlarından soğudum resmen aman gelmesininşallah güzel şeyler yazarım pazartesi saydin mı hangi güne geliyor canım?
Femera İlacı yarın başlıcam bugünkü nöbetçi eczanede kalmamış yarın 2 nöbetçi eczane var onlara da sorcam sabah akşam zaten muayene ücreti 300 ama aşılama ne kadar olcak ayın 19 da konuşcaz bakacak bi ilaçtan sonra yumurtalık 18 mm olunca aşılama günü kararlaştıracak umarım bu sefer olur belki ayın 19 da bile yapabilirim yumurtanın gelişimine bağlı dedi ailemden kimseye anlatmadım anlatırsam bi ablama sonra üzülüyorlarAhhh ahh al benden de o kadar raporlu olsun sonra tüpü devletten alırım dedim abartısız 5 aydir sürünüyorum bende çok iyi anlıyorum sizi.Adetim geliyor doktor yok, doktor olur adet hafta sonuna denk geliyor bezdirdiler iyice. Özelde ne kadara yatırıyorsunuz merak ettim ? Inşallah aşılamayla nasip olur ne zaman başlıyorsun ilaca?
Sizinle aynı gün yumurtlama ve değerlendirme günlerimiz bat tarihin neydi kuzu beraber gün sayalım insallah tutmusturSelam kızlar dün benim yumurtlamaymis ama değerlendiremedik çok yorgundum 1 gün öncesini degerlendirmistim bugun de degerlendiricem bide ebru ablaya sorayim bakalim yumurtlama olmusmu bu ay hic akintim olmadi hala yok sadece sogan kurunden dolayı kahverengi akıntı oluyor günlük pede bakalim ilerleyen günlerde nolcak
Canim o kadar çok dua ediyorum ki Rabbım sana ve isteyen herkese o güzel günleri göstersin tez xaman da insallah bi arkadaşım vardı aşılama yaptırdı ilk aydan hamile kaldı hemde ikiz bebelere insallah moral olur sana ve insallah seninde o arkadaşım gibi ikizlerin olsun kuzucum çok aminnnMaviesra şartları o kadar zorluyorum ki anlatamam doktora mesaj attım benim adetin 2.günü yarın napacagim 3.gün gelsem pazartesi dedim görüldü attı hemencecik dedi ki benim derslerim var pazartesi için eşime gidin başlasin takipler için bana tekrar msj atın dedi artik o lanet prolaktinim ve diğerleri iyi çıkmasına kaldı olay . Çok dua et olur mu bana ihtiyacım var buna çoook