- 4 Şubat 2011
- 4.505
- 665
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.601
Bende 33 yaşındayım 2 aydır deneme sürem bat 21 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Femera İlacı yarın başlıcam bugünkü nöbetçi eczanede kalmamış yarın 2 nöbetçi eczane var onlara da sorcam sabah akşam zaten muayene ücreti 300 ama aşılama ne kadar olcak ayın 19 da konuşcaz bakacak bi ilaçtan sonra yumurtalık 18 mm olunca aşılama günü kararlaştıracak umarım bu sefer olur belki ayın 19 da bile yapabilirim yumurtanın gelişimine bağlı dedi ailemden kimseye anlatmadım anlatırsam bi ablama sonra üzülüyorlar
Esra az dur bi çekme hemen olumsuzu ya belki erken olacaksın ya da geç . Hiç şimdiden kendini bunaltma ben onu bir kere yaptım daha yapmam herşey olacağına varır önce sağlık olsunPazar ay streslendim yaaa 1. Gün aradın dediler pof cumartesi öğlene kadar acıkmış ama üniversite
Amin inşallah hepimizin başına versinAnladım inşallah herşey istediğiniz gibi olur yolunda gider biran önce hhayırlısıyla anne olmak nasipolur Allahın izniyle güzel haberini almak isterim
Canim o kadar çok dua ediyorum ki Rabbım sana ve isteyen herkese o güzel günleri göstersin tez xaman da insallah bi arkadaşım vardı aşılama yaptırdı ilk aydan hamile kaldı hemde ikiz bebelere insallah moral olur sana ve insallah seninde o arkadaşım gibi ikizlerin olsun kuzucum çok aminnn
Cnm asilama yaptn mi ne oldu senin o is. Cok takip etmiyorm merak ettim naptin dieBunda da vardır hikmet diyorum çok düşünüp kafayı yememek adına hiç bozamicam artik bir rahatlama geldi bana bizim bi amca vardı koyde çok fakirdi çok iyi adamdı bana derdi ki şans meselesi değil nasip meselesidir bu hayat varsa nasibinde yaşarsın yoksa ne yaparsan yap.çok şükür bu hallerimize yinede
Cnm asilama yaptn mi ne oldu senin o is. Cok takip etmiyorm merak ettim naptin die
Valla hep aklimdasn su asilamayi yap da sonucunu hayrlisiyla gorelim insallh. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin iyiyim cok sukur. Okul acildi yogn zaten akisina biraktk arada iliski oluo cogunlkla sbaahlari uyandgm icin yorgn oluyorm. Kismettte varsa bir kreyle bile oluyor. Su an o moddayim canm. Tabi zaman gectikce insanin cani daha cok sklio ama dusnmememye calisiyorm takip etmiyorm. Senin kari koca doktorlar nobetlese baksinlar sana yahuPazartesi doktor gel dedi adet oldum bugün. Eğer herhangi olası sıkıntı olmazsa . Eşim filan test verdi tüm evrakları hazırladım ne olursun dua et canım ihtiyacım var alayım şunu hepimiz rahat edelim
Sen nasılsın napıyorsun? Iyi misin?
Ben 1 yemek kasigi salataya katiyordum. Ama belki sizde oyle bir etki yapmaz. Hatta bende yeniden kullanmaya baslayayim.Bal tarçın corekotu kürü var ya ordan biliyorum iyi geldiğini ama ben tek balla karistirip iceyim dedim 1 tatli kasigi mi yemek kaşığı mi peki dikkatli kullanayim
Valla hep aklimdasn su asilamayi yap da sonucunu hayrlisiyla gorelim insallh. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin iyiyim cok sukur. Okul acildi yogn zaten akisina biraktk arada iliski oluo cogunlkla sbaahlari uyandgm icin yorgn oluyorm. Kismettte varsa bir kreyle bile oluyor. Su an o moddayim canm. Tabi zaman gectikce insanin cani daha cok sklio ama dusnmememye calisiyorm takip etmiyorm. Senin kari koca doktorlar nobetlese baksinlar sana
Bende tek çizgiyi gördüm dün yaptım test yarın muhtamelen adet olurum . Kontrole tedavi için özelemi gidiyosunuz yoksa devletemi o yüzden sordum devlette sıra bulamıyorum özellerde çok pahalı napcam bilmiyorumNiçin? Ben adet oldum sende durumlar ney canım ?
Bende hiç etki etmedi inşallah sizde etki ederBal tarçın corekotu kürü var ya ordan biliyorum iyi geldiğini ama ben tek balla karistirip iceyim dedim 1 tatli kasigi mi yemek kaşığı mi peki dikkatli kullanayim
Amin canm ben takviye hic almiyorm folik asiti de iki aydr biraktm. Esim keci boynuzu pekmezi icio. Sen almiyorsan ben alayim takviye dieBu ay sankim öyle olacak gibi sana haber ederim durumumu canım.
Tabi ki olacaksa tek ilişkiyle olur da ona da denk gelmesi biryerde önemli sonumuz hayır olsun bu kadar istemenin hayrını yaşatsın güzel rabbim hepimiz için
Bende tek çizgiyi gördüm dün yaptım test yarın muhtamelen adet olurum . Kontrole tedavi için özelemi gidiyosunuz yoksa devletemi o yüzden sordum devlette sıra bulamıyorum özellerde çok pahalı napcam bilmiyorum
Amin canm ben takviye hic almiyorm folik asiti de iki aydr biraktm. Esim keci boynuzu pekmezi icio. Sen almiyorsan ben alayim takviye die
Hadi inşallah pozitifi görürsün bu ayDevlete gidiyorum bende raporlu 2 aşılama alma şartım var onu alacağım nasipse pazartesi 1.başlayacak ona birtürlü başlayamadık .nasip bazen olmayınca olmuyor aksiliker üst üste geliyor.
Canım 24 ekim gösteriyor benim bakalim insallah guzel haber veririz kimbilirSizinle aynı gün yumurtlama ve değerlendirme günlerimiz bat tarihin neydi kuzu beraber gün sayalım insallah tutmustur
Canim o kadar çok dua ediyorum ki Rabbım sana ve isteyen herkese o güzel günleri göstersin tez xaman da insallah bi arkadaşım vardı aşılama yaptırdı ilk aydan hamile kaldı hemde ikiz bebelere insallah moral olur sana ve insallah seninde o arkadaşım gibi ikizlerin olsun kuzucum çok aminnn
Bakalim canim genelde bazen erken yada 1 2 gün gecikiyor nolcak bende bilmiyorum heyecanla bekliyorumEsra az dur bi çekme hemen olumsuzu ya belki erken olacaksın ya da geç . Hiç şimdiden kendini bunaltma ben onu bir kere yaptım daha yapmam herşey olacağına varır önce sağlık olsun
Canım bende aynısını yaşadım, ilerlerse böbreklerde kanama yapar. Öncelikle bol sıvıyla geçirmeye çalış, su, sıcak içecekler, c vitamini içerikli içecekler, mandalina, limon vs bol bol ye. Ayaklarını ve genital bölgeni sıcak tut. Eminim geçecek, eğer geçmezse piyelosepty diye bir ilaç var, gebelerde de kullanılıyor. Eczaneden al, yada sağlık ocağından yazdır. İlerlerse kötü olurKızlar dünden beri idrarda yanma yaşıyorum bugün de sık idrara çıkma durumu var sanırım enfeksiyon oldum idrar bitişinde şiddetli yanma ve peceteye pembelik geliyor doktora gitmeye korkuyorum gebelik ihtimali olur ilaç verirler diye nedir bunun çaresi sirkeli su falan içtim ama yardımcı olabilecek biri var mi bana