- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.661
nasıl umudum kırılmasın nasııııııııııııl her açtığım program da birisi estetik ameliyat için çocuklarını vermiş birisi sosyal medyada tanıdığı adam için çocuklarını sokağa bırakıp kaçmış birisi toprağa gömmüş..... yani bu kadar basit kolay olabilecek bir şeyi bile yapamıyorum ben milletin attığı şey benim için nimet ya ben hiç aklıma getirmezdim bu zamana kadar ya bu gerçekten çok zor çok acı bir şeymiş ne yapacağımı bilemiyorum hiçSabah sabah bu ne negatifliktir arkadaş ya. Ne biliyon bacım olmayacağını niye böyle düşünüyorsun ki. Biraz uğraş çaba ver yoruluncada tmm bıraktım zaten olmayacak diyip çekilelim köşemize bumudur yani. Biz savaşçı kadınlarız canımmm...Öyle hemen olmuyor diyip çekilmek bize göre değil. Her yokuşun bir inişi var unutma. Ve her zorluğun bir kolaylığı.. Belki bu da senin sınavın,bu hayatta ki. Hiiiç kendini üzme yıpratma. Hele ki kabullenme işte onu hiç yapma.
Sen dua na,çabana,sabrına ve olacak inancına devam et lütfen.Allah yar ve yardımcımız olsun İnşaAllah. Rabbim gönlünün muradını nasip etsin sana.
Sağol canım rabbim hepimizin kucaģını doldursun bebişleHayırlı olsun bebişş geliyor darısı bizlereeee
Kan sonucunuz ne olduu
Malesef 0.100 çıktı beta değeri idrar testi sıkıntılı sanırımKan sonucunuz ne çıktı. İnşaAllah güzel haber almışsındır.
Negatif malesefCiddi mi? Sonuç çıkınca etiketler misin çok merak ettim
Bak canım. Biz kulların farklı farklı dertleri sınavları vardır. Sen böyle şeyleri görüpte kendini daha cok strese sokmaktan ve olmayan birseyi daha da olmaması için zorlamaktan başka birseye yaramaz. Öncelikle bu düşünceleri kafandan sil at. İsyana sakin yönelme yaptığın isyan çünkü. Vardır rabbimin bildiği belki geciktiryordur ve senin için daha güzelini hazirliyordur. Dünya dua üzerine kuzum bunu unutma. Duayı bırakıp isyana düşersek olmaz. Sana tavsiyem evinde 3 gün üst üste BAKARA süresini aç ve dinle biraz uzun 1.30 saat kadar sürüyortv den aç sen işine devam et o açık dursun. Emin ol iyi gelecek ve kendini daha iyi hissedeceksin. Çünkü şu an senin bu ümitsizlik içinden çıkman lazım canım. Buda senin sınavın unutma.nasıl umudum kırılmasın nasııııııııııııl her açtığım program da birisi estetik ameliyat için çocuklarını vermiş birisi sosyal medyada tanıdığı adam için çocuklarını sokağa bırakıp kaçmış birisi toprağa gömmüş..... yani bu kadar basit kolay olabilecek bir şeyi bile yapamıyorum ben milletin attığı şey benim için nimet ya ben hiç aklıma getirmezdim bu zamana kadar ya bu gerçekten çok zor çok acı bir şeymiş ne yapacağımı bilemiyorum hiç
Hakkımızda hayırlısı olsun. Olur İnşaAllah.Malesef 0.100 çıktı beta değeri idrar testi sıkıntılı sanırım
akşamları eve gidince bana iyi gelen tek şey o zaten içime ferahlık gelsin diye açıp inşirah suresi dinliyorum... Onu da dinlerim her gün her namazda elimi açıp dua ediyorum ama çok zayıf birisiymişim ben bunu anladım isyan etmiyorum asla ama sınavımın bu olacağı hiç aklıma gelmezdi boşluğa düştüm doktorlar da beni daha da boşluğa çekti artık yapacak bir şey yok sadece bekleyeceğim her ay boşu boşuna umut etme olayını bitirdim...Bak canım. Biz kulların farklı farklı dertleri sınavları vardır. Sen böyle şeyleri görüpte kendini daha cok strese sokmaktan ve olmayan birseyi daha da olmaması için zorlamaktan başka birseye yaramaz. Öncelikle bu düşünceleri kafandan sil at. İsyana sakin yönelme yaptığın isyan çünkü. Vardır rabbimin bildiği belki geciktiryordur ve senin için daha güzelini hazirliyordur. Dünya dua üzerine kuzum bunu unutma. Duayı bırakıp isyana düşersek olmaz. Sana tavsiyem evinde 3 gün üst üste BAKARA süresini aç ve dinle biraz uzun 1.30 saat kadar sürüyortv den aç sen işine devam et o açık dursun. Emin ol iyi gelecek ve kendini daha iyi hissedeceksin. Çünkü şu an senin bu ümitsizlik içinden çıkman lazım canım. Buda senin sınavın unutma.
Bu sogan suyu benim mideyi mafettigünde 1 e düşürdum Yusra-61 içerken kusucam 4 gün oldu ama 15 güne 1 kere bile olsa tamamlasam ise yararmı acaba yoksa 2 çok çok zor
Çok teşekkürler Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahTebrikler canım benim senin bat ne zamandı?
Ayy inşallah tutar ya tüplerin açık çıksın hsg sana uğurlu gelsin inşallah.
Valla sadece cuma ve pazartesi oldu eşimin işlerini ayarlayamadi bende izin alamadım hayırlısı bakalım ayın 20sinde gorucezCuma gecesi normal zamanı sanırım. 36 saat veriyor doktorlar. Nasıl gidiyor?
Ben ovülasyon testi kullanmadım canım takvime göre yaptım akıntı durumuna göre öyle kasık ağrısı oluyordu birde o zamanlar bakalım :) senin kaçıncı günün
ayy bayıldım çok tatlı anlatıyor yaa:) :)Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Neyse kızlar burdan bakın video gelmiyor sanırım.
amin inşAllah canım hayırlısı ile 9 ayıda tamamlamayı da nasip eder Rabbim. Hepiniz icin dua edicem Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerde tez vakitte güzel haberler alın inşallah. Bu arada kızlar deneyrn varmı bilmiyorum ama ilk hamileligimde de ilişki sonrası bacaklarımı hep yukarı kaldırdım 10-15dk felan sonrasında da hep yattım ve işe yaradı bendeMerhabalar arkadaslar yogun calıstığım için cok takip edemiyorum burayı ama, yukarıdaki listeye baktim simdidiaymonds @byzberryworld @Balkiz94 @Gobekadimyokbenim cherry_baby Kubrasc @newnew tebrik ediyorum, insallah sag saglım bebişlerini kucağınıza alırsınız , darısı diğer bekleyenlerin ve benim başıma inşallah, bu ay olmayanlar da pes etmek yok siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım
Çok teşekkür ederim canım benimMerhabalar arkadaslar yogun calıstığım için cok takip edemiyorum burayı ama, yukarıdaki listeye baktim simdidiaymonds @byzberryworld @Balkiz94 @Gobekadimyokbenim cherry_baby Kubrasc @newnew tebrik ediyorum, insallah sag saglım bebişlerini kucağınıza alırsınız , darısı diğer bekleyenlerin ve benim başıma inşallah, bu ay olmayanlar da pes etmek yok siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım
Amin inşallah desteğiniz için teşekkür ederim heyecanımı paylaştınız kısa da sürseHakkımızda hayırlısı olsun. Olur İnşaAllah.
Bende bi Ara reflu vardı ama çok şükür geçti mesela ac karna pekmez yiyince bile sanki mideme taş oturmuş hissi veriyorCanım mideni de ağrıtır ederse bırak ama öyle birşey yoksa 1 içmeye çalış. Olmuyorsa oldurmaya zorlama rahatsız ettiyse geç aslan pençesine onu iç adetine kadar.Ben o kadar rahatsız olmamıştım herkesi bünyesi bir değil demek ki.
Yarim bidaha kaset test denesin zaten bat günü oluyor bazen kuruma çizgisi olabiliyor ne marka test acaba miratech falansa o yalancı çizgi çıkartıyor geneldeKızlar arkadaşım test yaptı reglinden bir gün önce kaset testte bakmış 2 3 dk içinde negatif görünce bırakmış gitmiş testi sonra 1 saat sonra baktı bariz belirgin bir ikinci çizgi vardı. Sonra erken gebelik testi yaptı o direkt negatif çıktı kuruma çizgisi bile yok yani ama ilk idrarla yapmamış erken gebelik testini başına böyle Bi şey gelen var mı acaba