- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.641
Ben beklemedeyim bakalım inşallah... haber veririm yineEkimin ilk 5 günü batı olan kızlar durumlar ne alemde bize de bilgi verindiaymonds @Bulut347 @cenanes @Pambikpiremses cherry_baby @Hayirlisibegulum Petunya508 @Miskokulubebis @berrak ozdemir @Manoly34 @Ecemmert ELIF7007 @gumy
Aslında miratech beni hiç yanıltmadı yok dedi yoktuBerbaaaat miratechten uzak dur arya @A R Y A
Tebrikler canım benimcanım cok şükür gördüm bu ay cift çizgiyi ama keseyi görmeden paylaşmak istemedim
Aynen canım benim de 1yada2 ekim diye düşünüyordum ama gelen giden yok benim de. Beklemedeyim bende daha test yapmadım cumaya yapacağım nasipseBenim hala gelen giden yok bat 2 Ekim di bekliyorum ne doktora gittim ne test yaptım çünkü geçen ay 1 hafta geç geldi o yüzden acele etmek istemiyorum
Tebrikler canım benim senin bat ne zamandı?Ben de çok şükür çift çizgiyi yumurtlamanın 10. Günü gördümBugün de 5+2 yiz keseyi gördük çok şükür Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Benim yumurtlama 2 gün ileri atti bat 7/8 ekim oldu ama test yaptim negatif beni eleyebilirsin canim
regl gormeden elenme yokArkadaşlar ben regl oldum bugün itibariye beni ekim ayından eleyebiliriz bidahaki bat tarihi 30 ekim diyor bakalım
Merhabalar ben grubunuzu yeni fark ettim başlık ararken tüp bebekle ilgili bende inşallah Ekim de tüp bebek tedavisine başlıyorum ismim Tülay 33 yaşında 10 senelik evliyim beni de ekler misinz gruba bilgilerinizden faydalanmak isterim çok tşkler şimdiden rabbim hepimizin kucağını hayırlısından doldursun inşallah
Ben forumda çok denk geldim ya yalancı çizgilerine, bana da olmuştu 1 saat sonra ama olsun insan heves ediyoAslında miratech beni hiç yanıltmadı yok dedi yoktu
inşallah suan tek duam o,psikolojim bozuldu herkes hamileBelki doğal yolla olur diye dedim tüp bebek aşamalarını bilmiyorum canım hayırlısı inşallah
yumurtlama dönemindesindir canım, regle 9 gün kala pek mümkün değil belirti eğer hamilelik oluşuyorsa anca birleşmiş yeni dölleniyor ve tüplere doğru yolculuğu başlıyordur :)Kızlar alt karında davul gibi şişlikle gebeliğini anlayan var mıbu aya kadar tüm belirtilere her ay birine taktım yok akıntı yok sık idrar yok meme ucu meme rengi yok zıkkım olmadı bu son umudum xkdkdkkdkd ilk kez regle 9 gün olmasına rağmen 3-4 gündür korkunç bi şişliğim var kasıktan başlıyor nerdeyse göbek deliğinin altına kadar sertçe bu ne yaaa
Günaydın, bata 7 kala çıkma ihtimali yoktur ki :) aman neyse yapmışsın iyi etmişsin, inşallah 2 çizgi de görürsünKızlar sabah sabah bata 7 kala bembeyaz testle günaydın dkdkdkd
bizim Fatih hoca ünlü oldu evet canım ben biliyorum kendisini yakınen de tanıyorum cerrahpaşa ihtisasındayken kendisiyle tanışma fırsatım olmuştu bu yöntemi çoğu doktor uyguluyor diyebilirim doktorlar pek ovülasyon testlerine güvenmediği için :)Kızlar bir video aticam doç.dr farklı bir hamile kalma yöntemi var.kalanlarda olmuş.Bende bu ay denemeyi düşünüyorum. İnstagramda bayadır takip ediyorum kendisini. Ordan atayım dedim olmadı. Başka yerden indirdim. Sizde bir bakın isterseniz. @Sasa234 S skulentvera
@A R Y A
@Yusra30
ve diğer kızlar.
vallahi hiç iyi değilim dedim biraz uzaklaşayım belki biraz unuturum çok kötü üzülüyorum artık olmayacak galiba hiç aklıma gelmezdi benim çocuğumun olmayacağı kabullenmek beni çok yıprattı dedim göz görmeyince gönül katlanır... :/Kız bacım sen nerelerdesin asıl. Bakıyorum da bizi iyice boşladın. Bak varya kalp kalbe karşıymış bugün aklımdan da geçtin ha nereye kayboldu dedim. İyimisin.
aaaaa anomali mi fazlaymış ayyyy buna üzüldüm hareket hız falan olsa sıkıntı olmaz da baş boyun anomali problemiyse o başka tabi gelmiş geçmiş olsun masraflı olması dışında en iyisi kafan da rahat olur ama bu işler de hiç belli olmuyor bakarsın birden oluverir....Benim eşimin test sonuçları kötü çıktı. Doktor direk tüp bebek yapın sağlıklı sperm bulabiliriz dedi. O yöne evrildikBakalım bindik bi alamete nasıl olacak
Zaten teste ilk 5 dakika diyor sonrası yanıltabilir sonrasında ki umudu biz yaratıyoruz . Benim bir tek prodoctor yanılttıBen forumda çok denk geldim ya yalancı çizgilerine, bana da olmuştu 1 saat sonra ama olsun insan heves ediyo
Bebis bebiş hayırlı olsunGünaydın kızlar, aslında testi perşembe yapayım dedim ama bu sabah aklıma düştü. Ovitrelle kullandım 23 eylülde (11 gün önce) onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum. İnşallah bebiştir
Sabah sabah bu ne negatifliktir arkadaş ya. Ne biliyon bacım olmayacağını niye böyle düşünüyorsun ki. Biraz uğraş çaba ver yoruluncada tmm bıraktım zaten olmayacak diyip çekilelim köşemize bumudur yani. Biz savaşçı kadınlarız canımmm...Öyle hemen olmuyor diyip çekilmek bize göre değil. Her yokuşun bir inişi var unutma. Ve her zorluğun bir kolaylığı.. Belki bu da senin sınavın,bu hayatta ki. Hiiiç kendini üzme yıpratma. Hele ki kabullenme işte onu hiç yapma.vallahi hiç iyi değilim dedim biraz uzaklaşayım belki biraz unuturum çok kötü üzülüyorum artık olmayacak galiba hiç aklıma gelmezdi benim çocuğumun olmayacağı kabullenmek beni çok yıprattı dedim göz görmeyince gönül katlanır... :/
Kan sonucunuz ne olduuİnşallah yarım saat önce dayanamayıp gidip kan verdim yarın çalıştığım için meraktan ölürdüm bekliyorum heyecanla
Kan sonucunuz ne çıktı. İnşaAllah güzel haber almışsındır.İnşallah yarım saat önce dayanamayıp gidip kan verdim yarın çalıştığım için meraktan ölürdüm bekliyorum heyecanla