Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hala gelen giden yok bat 2 Ekim di bekliyorum ne doktora gittim ne test yaptım çünkü geçen ay 1 hafta geç geldi o yüzden acele etmek istemiyorum
Aynen canım benim de 1yada2 ekim diye düşünüyordum ama gelen giden yok benim de. Beklemedeyim bende daha test yapmadım cumaya yapacağım nasipse

Benim yumurtlama 2 gün ileri atti bat 7/8 ekim oldu ama test yaptim negatif beni eleyebilirsin canim
Arkadaşlar ben regl oldum bugün itibariye beni ekim ayından eleyebiliriz bidahaki bat tarihi 30 ekim diyor bakalım
regl gormeden elenme yok Petunya508 cım :) @msh hala ekimdesin olsun birlikteyiz. olmadı hep beraber kasım oluruz :)

tabi ki hosgeldiniz bat tarihi belli olunca da soylersin güncelleriz

yumurtlama dönemindesindir canım, regle 9 gün kala pek mümkün değil belirti eğer hamilelik oluşuyorsa anca birleşmiş yeni dölleniyor ve tüplere doğru yolculuğu başlıyordur :)

bizim Fatih hoca ünlü oldu evet canım ben biliyorum kendisini yakınen de tanıyorum cerrahpaşa ihtisasındayken kendisiyle tanışma fırsatım olmuştu bu yöntemi çoğu doktor uyguluyor diyebilirim doktorlar pek ovülasyon testlerine güvenmediği için :)

Kız bacım sen nerelerdesin asıl. Bakıyorum da bizi iyice boşladın. Bak varya kalp kalbe karşıymış bugün aklımdan da geçtin ha nereye kayboldu dedim. İyimisin.
vallahi hiç iyi değilim dedim biraz uzaklaşayım belki biraz unuturum çok kötü üzülüyorum artık olmayacak galiba hiç aklıma gelmezdi benim çocuğumun olmayacağı kabullenmek beni çok yıprattı dedim göz görmeyince gönül katlanır... :/

Benim eşimin test sonuçları kötü çıktı. Doktor direk tüp bebek yapın sağlıklı sperm bulabiliriz dedi. O yöne evrildik Bakalım bindik bi alamete nasıl olacak
aaaaa anomali mi fazlaymış ayyyy buna üzüldüm hareket hız falan olsa sıkıntı olmaz da baş boyun anomali problemiyse o başka tabi gelmiş geçmiş olsun masraflı olması dışında en iyisi kafan da rahat olur ama bu işler de hiç belli olmuyor bakarsın birden oluverir....

Ben forumda çok denk geldim ya yalancı çizgilerine, bana da olmuştu 1 saat sonra ama olsun insan heves ediyo
Zaten teste ilk 5 dakika diyor sonrası yanıltabilir sonrasında ki umudu biz yaratıyoruz . Benim bir tek prodoctor yanılttı yoksa comfort days ve miratech iyidir ilk beş dakikayı baz alırsanız yanıltmaz

Sabah sabah bu ne negatifliktir arkadaş ya. Ne biliyon bacım olmayacağını niye böyle düşünüyorsun ki. Biraz uğraş çaba ver yoruluncada tmm bıraktım zaten olmayacak diyip çekilelim köşemize bumudur yani. Biz savaşçı kadınlarız canımmm...Öyle hemen olmuyor diyip çekilmek bize göre değil. Her yokuşun bir inişi var unutma. Ve her zorluğun bir kolaylığı.. Belki bu da senin sınavın,bu hayatta ki. Hiiiç kendini üzme yıpratma. Hele ki kabullenme işte onu hiç yapma.
Sen dua na,çabana,sabrına ve olacak inancına devam et lütfen.Allah yar ve yardımcımız olsun İnşaAllah. Rabbim gönlünün muradını nasip etsin sana.

Merhabalar arkadaslar yogun calıstığım için cok takip edemiyorum burayı ama, yukarıdaki listeye baktim simdi diaymonds byzberryworld Balkiz94 Masalimtamamlan cherry_baby Kubrasc newnew tebrik ediyorum, insallah sag saglım bebişlerini kucağınıza alırsınız, darısı diğer bekleyenlerin ve benim başıma inşallah, bu ay olmayanlar da pes etmek yok siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…