Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaset test muhtemelen kuruma çizgisi olabilir bende geçen ay adet günüm 2 gün geçince yapmıştım ilk dklarda çıkmayınca bırakmıştım daha sonra baktığımda silik çizgi vardı ama adet oldum erken gebelik testlerine güven çok olmuyor dün bende bariz çizgi hemen çıkmıştı hiç beklemeden. Gece acile gidip kan verdim negatifti bir iki gün bekleyip kaset testi tekrarladım bence umarım vardır

Canım hepimiz aynı konuda mücadele ediyoruz isyan etme bol dua et şuan umudun kırılmış benimde böyle olduğu zamanlar oluyor ama toparlanıp onume bakıyorum inancimi yuksek tutuyorum ve bi gün güzel haber alacağıma inanıp allahıma güveniyorum

Ben değişik bir şişlik hissi vardı sonra gece aşırı derecede kasık ağrısıyla uyandım bat a 9 gün vardı test yaptım direkt çift çizgi çıktı
bat a 9 gün kala müthis, adetten sonra döllenme oldu sanırım :) inşallahhh allah kucağına aldırsın. bende tüp bbek yaptırıyorum transferim ertelendi. bu bir iaşret midir dedim doğal yolla olur belki :))

her şey insanlar için yorulmadan azimle ilerlemek çok zor Allah başka dert vermesin bu da olacak diye inanıyorum ama olmasa da hayırlısı böyleymiş belki de iyi bir anne olmazdı benden hayırlısı böyleymiş...

Peki siz öncesinde sperm testi yaptırdınız mı? Bu ilk testiniz mi?
10 sene oldu yaptırmaz olur muyuz defalarca yapıldı fakat morfoloji bakılmadı hiç herşey normal olduğu için sanırım biz de bilmiyorduk açıkçası başlar da sonra öğrendik ama herzman mi morfoloji böyleydi bilemiyoruz işte yeni öğrendik

İnşallah vardır bu kadar net ikinci çizgi çıkması şaşırttı yani beni. Arkadaşım kesin yok diyor ama ben Bi buraya sormak istedim açıkçası ben şuan ondan daha heyecanlıyım

İnşallah vardır bu kadar net ikinci çizgi çıkması şaşırttı yani beni. Arkadaşım kesin yok diyor ama ben Bi buraya sormak istedim açıkçası ben şuan ondan daha heyecanlıyım

Öyle düsünmeyin hepimize geliyordur bu dusunceler ama her şeyin bir çaresi var artik siz gerekli kontrolleri yaptırdınız mı yumurta gelistirici çatlama iğnesi vs?
Bazen doğal yollarla olmuyor bir şeyler ters gidiyor mesela ben kendimi çok paraladım olmuyor olmayacak mi diye hic bir rahatsızlığım yokken enfeksiyon çıktı tedavi gördüm gebe kaldım çok sevindim ama dış gebelik oldu bazen çok istediğimizle imtihan oluyoruz
o gün bu gündür en azından hamile kalabildim diyorum ama bak olmuyor yeniden yine de her ay güzel düşünmeye çalışıyorum regl olunca bir gün ağlıyorum sonra toparlıyorum çünkü biz sağlıklı olmazsak psikolojiyi bozarsak hamilelikte daha çok kaygı yaşarız 9 ay dusunsenize bi şey olacak mi tedirginliği yaşadığınızı
insanlar neler yaşıyorlar tam dogacakken kaybediyorlar ya da doğduktan sonra ya da hastalıklar oluyor çırpınıyorlar tedavi için lütfen insafsız anneleri değil de bunları düşünün hayırlısını ve sagliklisini dileyin allahtan hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik sağlıklı bebeklerimiz olsun

Hanımlar bügün adetimin 10 uncu günü. 28 gunde bir adet oluyorum.
Gece sabaha doğru hafif kasık ağrım vardı.
Erken değil mi yumurtlama için

Amin inşallah desteğiniz için teşekkür ederim heyecanımı paylaştınız kısa da sürse
Neyse çalışmalara devam
Tabi ki çalışmalara devam. Durmak olurmu hic yakışmaz bizim gibi savaşçı spartalılar'a Biz kadınlar nezaman pes ettik ki şimdi edelim. 🗡🗡🗡

Belki deiyi bir anne olmazdı benden demek ne demek. Ben eminimki sen çok güzel merhametli ve ilgili bir anne olursun. Senden çokta güzel anne olurdu. Bak şimdi çok kızdım sana. Ben benden küçüksün papıcı yin ağzına şimdi. Niye kendini böyle negatiflestiriyorsun kuzum. Şu süreçte yapman gereken en son şey bile değil bu.
Olacak Allah'ın izni ile buna inan ve inancını hiç yitirme lütfen.

haklısınız tabi ki de o kadar çok araştırma yaptım ki gördüm ki olmayınca da olmuyor bazen başımıza gelenleri de kabul etmek gerekirmiş hem bir çok kimsesiz yardıma muhtaç çocuklar var onlara destek olmayı düşünüyorum ilerde tabi önce benim de iyice iyileşmem gerekiyor...

Hayır bugün doktora gittim testlerime baktı tekrar hormon değerlerin normal yumurta oluşuyor da çatlıyor da ilaç vermek kist oluşturur sadece rahim filmine bakalım onda da yoksa yapacak bir şey yok tüp bebek yaptır dedi sağlıklıysam neden tüp bebek onu en son çare olarak düşünüyorum dedim o da acele etme o zaman zaten sen çocuksun daha artık insanlar 40 dan önce ilk çocuğu doğurmuyor bekle acele etme dedi :/

haklısın ama ne yapayım insanlar acımıyor bana daha bu sabah eşimin bir arkadaşının eşi (bizden 1 ay sonra evlendi) sabah 5 aylık kızını aşıya götürürken gördü beni sen daha bekle yok okul yok iş de dur çocuğun olmadığında bu para kazanacağım diye kendini yırtman boşa gidecek dedi bende mal gibi önce geleceğini sağlama alalım diyoruz falan dedim durdum olmayan çocuğun geleceğimi olur dedi ve güldü..... ne diyim ne yapayım olmuyor desem teselli edecekti onu hiç istemedim insanlar bile acımıyor bana ben kendime acıyım bari.....

Kaç yasindasin canım ne kadardır deniyorsun?
önce sperm testi sonra hsg yapıyorlar uzun sure olmayınca bekli çözülebilir bir şeydir mutlaka yaptır ikisini de evet masraflı bir süreç hepimiz istiyoruz doğal olsun ugrasmayalim diye ama bunun için de ugrasmak gerekiyor bazen
Sen kendini çok yipratmissin bence bir an önce yaptır kafan rahat etsin ayrıca gönlün ne kadar güzelliklerle dolu inşallah en kısa zamanda hem kendi bebeğine hem kimsesiz masumlara verirsin güzel sevgini dilediğince

İnsanlar hadsiz insanlar kötü niyetli ben sırf bu yüzden isi bıraktım eve kapattım kendimi çocuk doğuran çocuğu olmayan herkesi hor görüyor kısır muamelesi yapıyor tek becerebidigi çocuk doğurmak olan bu hasta ruhlu insanlardan uzak durmak lazim

Şu etrafımızdaki saçma sapan yorum yapan insanları keşke çıkarabilsek ama olmuyor işte. Bosbogazlik etmekten başka birseye yaramıyorlar. Sanane yani yada millete ne hamile yada değil. Dusunuyorum yada dusunmuyorum kime ne. allah'ım ya. Sen en kısa zaman da hsg çektir canım. Bak onu çektirip kendiliğinden 3 ay içinde hamile olanlar oluyor. Çünkü kanalları temizliyor içeriye verdikleri sıvı. Belki hamile kalabilmene vesile olur. Testlerde birşey yok diyorsun temizmis çok şükür. Birde bunu yap bakalım. Kafandasoru işareti kalmasın. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…