Öyle düsünmeyin hepimize geliyordur bu dusunceler ama her şeyin bir çaresi var artik siz gerekli kontrolleri yaptırdınız mı yumurta gelistirici çatlama iğnesi vs?
Bazen doğal yollarla olmuyor bir şeyler ters gidiyor mesela ben kendimi çok paraladım olmuyor olmayacak mi diye hic bir rahatsızlığım yokken enfeksiyon çıktı tedavi gördüm gebe kaldım çok sevindim ama dış gebelik oldu bazen çok istediğimizle imtihan oluyoruz
o gün bu gündür en azından hamile kalabildim diyorum ama bak olmuyor yeniden yine de her ay güzel düşünmeye çalışıyorum regl olunca bir gün ağlıyorum sonra toparlıyorum çünkü biz sağlıklı olmazsak psikolojiyi bozarsak hamilelikte daha çok kaygı yaşarız 9 ay dusunsenize bi şey olacak mi tedirginliği yaşadığınızı
insanlar neler yaşıyorlar tam dogacakken kaybediyorlar ya da doğduktan sonra ya da hastalıklar oluyor çırpınıyorlar tedavi için lütfen insafsız anneleri değil de bunları düşünün hayırlısını ve sagliklisini dileyin allahtan hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik sağlıklı bebeklerimiz olsun