Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlama 2 gün ileri atti bat 7/8 ekim oldu ama test yaptim negatif beni eleyebilirsin canim😊
Arkadaşlar ben regl oldum bugün itibariye beni ekim ayından eleyebiliriz bidahaki bat tarihi 30 ekim diyor bakalım 😂
regl gormeden elenme yok Petunya508 Petunya508 cım :) @msh hala ekimdesin olsun birlikteyiz. olmadı hep beraber kasım oluruz :)
Merhabalar ben grubunuzu yeni fark ettim başlık ararken tüp bebekle ilgili bende inşallah Ekim de tüp bebek tedavisine başlıyorum ismim Tülay 33 yaşında 10 senelik evliyim beni de ekler misinz gruba bilgilerinizden faydalanmak isterim çok tşkler şimdiden rabbim hepimizin kucağını hayırlısından doldursun inşallah

tabi ki hosgeldiniz bat tarihi belli olunca da soylersin güncelleriz

Kızlar sabah sabah bata 7 kala bembeyaz testle günaydın dkdkdkd

Eklentiler

• 0620D700-9036-4677-9D62-4FFC6752594D.jpeg
    0620D700-9036-4677-9D62-4FFC6752594D.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar alt karında davul gibi şişlikle gebeliğini anlayan var mı🤣🤣 bu aya kadar tüm belirtilere her ay birine taktım yok akıntı yok sık idrar yok meme ucu meme rengi yok zıkkım olmadı bu son umudum xkdkdkkdkd ilk kez regle 9 gün olmasına rağmen 3-4 gündür korkunç bi şişliğim var kasıktan başlıyor nerdeyse göbek deliğinin altına kadar sertçe bu ne yaaa
yumurtlama dönemindesindir canım, regle 9 gün kala pek mümkün değil belirti eğer hamilelik oluşuyorsa anca birleşmiş yeni dölleniyor ve tüplere doğru yolculuğu başlıyordur :)

Kızlar bir video aticam doç.dr farklı bir hamile kalma yöntemi var.kalanlarda olmuş.Bende bu ay denemeyi düşünüyorum. İnstagramda bayadır takip ediyorum kendisini. Ordan atayım dedim olmadı. Başka yerden indirdim. Sizde bir bakın isterseniz. @Sasa234 S skulentvera
@A R Y A
@Yusra30
ve diğer kızlar.
bizim Fatih hoca ünlü oldu evet canım ben biliyorum kendisini yakınen de tanıyorum cerrahpaşa ihtisasındayken kendisiyle tanışma fırsatım olmuştu bu yöntemi çoğu doktor uyguluyor diyebilirim doktorlar pek ovülasyon testlerine güvenmediği için :)

Kız bacım sen nerelerdesin asıl. Bakıyorum da bizi iyice boşladın. Bak varya kalp kalbe karşıymış bugün aklımdan da geçtin ha nereye kayboldu dedim. İyimisin.😊
vallahi hiç iyi değilim dedim biraz uzaklaşayım belki biraz unuturum çok kötü üzülüyorum artık olmayacak galiba hiç aklıma gelmezdi benim çocuğumun olmayacağı kabullenmek beni çok yıprattı dedim göz görmeyince gönül katlanır... :/

Benim eşimin test sonuçları kötü çıktı. Doktor direk tüp bebek yapın sağlıklı sperm bulabiliriz dedi. O yöne evrildik☺️ Bakalım bindik bi alamete nasıl olacak😊
aaaaa anomali mi fazlaymış ayyyy buna üzüldüm hareket hız falan olsa sıkıntı olmaz da baş boyun anomali problemiyse o başka tabi gelmiş geçmiş olsun masraflı olması dışında en iyisi kafan da rahat olur ama bu işler de hiç belli olmuyor bakarsın birden oluverir....

Ben forumda çok denk geldim ya yalancı çizgilerine, bana da olmuştu 1 saat sonra ama olsun insan heves ediyo
🤣
🤣
Zaten teste ilk 5 dakika diyor sonrası yanıltabilir sonrasında ki umudu biz yaratıyoruz . Benim bir tek prodoctor yanılttı 🤣 yoksa comfort days ve miratech iyidir ilk beş dakikayı baz alırsanız yanıltmaz

vallahi hiç iyi değilim dedim biraz uzaklaşayım belki biraz unuturum çok kötü üzülüyorum artık olmayacak galiba hiç aklıma gelmezdi benim çocuğumun olmayacağı kabullenmek beni çok yıprattı dedim göz görmeyince gönül katlanır... :/
Sabah sabah bu ne negatifliktir arkadaş ya. Ne biliyon bacım olmayacağını niye böyle düşünüyorsun ki. Biraz uğraş çaba ver yoruluncada tmm bıraktım zaten olmayacak diyip çekilelim köşemize bumudur yani. Biz savaşçı kadınlarız canımmm...Öyle hemen olmuyor diyip çekilmek bize göre değil. Her yokuşun bir inişi var unutma. Ve her zorluğun bir kolaylığı.. Belki bu da senin sınavın,bu hayatta ki. Hiiiç kendini üzme yıpratma. Hele ki kabullenme işte onu hiç yapma.
Sen dua na,çabana,sabrına ve olacak inancına devam et lütfen.Allah yar ve yardımcımız olsun İnşaAllah. Rabbim gönlünün muradını nasip etsin sana.🤲

Merhabalar arkadaslar yogun calıstığım için cok takip edemiyorum burayı ama, yukarıdaki listeye baktim simdi diaymonds diaymonds byzberryworld byzberryworld Balkiz94 Balkiz94 Masalimtamamlan Masalimtamamlan cherry_baby cherry_baby Kubrasc Kubrasc newnew newnew tebrik ediyorum, insallah sag saglım bebişlerini kucağınıza alırsınız🧿🧿🧿, darısı diğer bekleyenlerin ve benim başıma inşallah, bu ay olmayanlar da pes etmek yok siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım💞💞

X