Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bana 14 ay falan oluyo heralde bircok sey denedim. Artik doktor zamani geldi bende o zaman bu ay ask ile devam edelim

Yüzümüzü sen güldür Yüsracım ama senin gününe daha cok var sana cok cok dua ediyorum edicem. İnsallah bu ay bebegine kavusursun Yusra-61

Böyle deyince ne kadar istediğini benim içinde olsa hissetmemek elde değil, inşllah bende çok dua ediyorm ama kimbilir belki bende sizlerden birinin duasının kabul olduğu ana denk gelirim çok sağolasın olmazsa da gelirim arkandan olana kadar pest etmek yok hayat herkesin istediği herzaman istediği zamanda olmuyor Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. Bu kadar zor olmamalıydı diyorm bazen sonra da neyse diyerek geçiştiriyorum.

Ekim 18 'de eşimle tanışmıştım her aya anlam yüklerim, kasımda aşk başkadır diyerek ekliyorum Kasım ayını çok seviyorm yeni bir aşk nasip olacaksa evlad aşkı nasip olsun dilerim Bana da nasip değilse gelirim sizi bulurum. Sağlık olsun canım.

Pes etmek bize gore degil asla Rabbim hayirlisini versin o isterse hersey olur.
Ya soylemeden yapamayacagim ama dikkatli bakinca hafif bir cizgi daha var mi bana mi oyle geliyor?

Günaydın kızlar tsh konusunda çok bilgim yok, bilgi sahibi olanlar yorum yapabilirse sevinirim Yusra-61 sen biliyor musun kuzu?

Canım tsh çok değil referans aralığı içinde ama doktorlar 2 nin altında olursa iyi olur diyor, her doktor ilaç vermiyor senin gibi değerlere. Bana çok doktor vermezdi 2.80 değerime birtane infertilite doktoru verdi düştü. Genelde düşük ondan sonra 1.80 filan çıkardı hep. Benim düşüncem böyle böyle doktora sor ne derse öyle yaparsın artık.

Bende çizgi görüyorum cnm

Pes etmek bize gore degil asla Rabbim hayirlisini versin o isterse hersey olur.
Ya soylemeden yapamayacagim ama dikkatli bakinca hafif bir cizgi daha var mi bana mi oyle geliyor?
Eki Görüntüle 2926651

Evet canım çook çook hafif birşeydi, o çizgi daha öncede çıkmıştı bende rengi yok o sebeble hiç takmadım en güzeli günümde gelen renkli çizgiler olursa takılırım.onlar yalancı çizgiler kanmayalım o çizgilere.

Hadi ya insallah yalanci degildir

Evet yumurta büyümüş ama catlamamis ever doktorda onu dedi testler yanıltıyor bazen dedi
Canım ben bu yüzden bıraktım ovulasyonu yumurtlama çatlama görüyorum değerlendiriyorum sonra hamile kaldım sanıyorum tabi ilişkiden kaçınıyorum yerlesiyordur sorun olmasın falan diye rahatsız etmeyin diye çocuğumu hahahhahah sonra olmuyor tabi geliyor kırmızılar yanilttigini düşünüyorum beni bunca zaman güvenim kalmadı yani tabi her test öyle değildir strppler varmış daha hassas ama bilemiyorum kullanmadim onlardan

Onlar normal diyor buna tsh biraz fazla ve prolaktin 38 geldi ama gene de problem değil diyorlar..

Ayy amin canım ya. Ekimi söyle bir düşündüm de bende bir anlamı yok demekki ondan boş geçti Aslinda kasımda da bir anlam yok ama Kasımda aşk kokusu var diyip umutlanıyorum kendimceDilerim yeni ayda bu aydan kalanlar güzel haberler veririz peş peşe. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…