- 24 Mart 2021
- 645
- 831
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.281
Valla bana 14 ay falan oluyo heralde bircok sey denedim. Artik doktor zamani geldi bendeAyy bacım hakikaten liste tutuyon mu senBen hiç öyle liste falan yapmadım. Bir defa soğan suyu deneyeyim dedim. Ben mi onu denedim yoksa soğan suyu mu benim üstümde deney yaptı anlayamadım sonra gözüm korktu kürlerden. Bacım gelsen biz bu ay kur ile değil aşk ile devam edelim
Yüzümüzü sen güldür Yüsracım ama senin gününe daha cok var sana cok cok dua ediyorum edicem. İnsallah bu ay bebegine kavusursunYusra-61
Hadi inşallah canım.Yusra-61 da bu ay güzel haber verirse İnşaAllah. Geri kalan arkaşlar ile bizde kasım'a gümbür gümbür girelim. Ekim olmadı bize, uyuşamadık ekim ile. Kasımdan yana umutluyum ama Kasım aşk ayı.
Pes etmek bize gore degil aslaBöyle deyince ne kadar istediğini benim içinde olsa hissetmemek elde değil, inşllah bende çok dua ediyorm ama kimbilir belki bende sizlerden birinin duasının kabul olduğu ana denk gelirimçok sağolasın olmazsa da gelirim arkandan olana kadar pest etmek yok hayat herkesin istediği herzaman istediği zamanda olmuyor Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. Bu kadar zor olmamalıydı diyorm bazen sonra da neyse diyerek geçiştiriyorum.
Günaydın kızlar tsh konusunda çok bilgim yok, bilgi sahibi olanlar yorum yapabilirse sevinirimYusra-61 sen biliyor musun kuzu?
Bende çizgi görüyorum cnmGünaydın kuzumben de yaptım negatif bugün çatlamanın 7.günü çok erken biliyorm ama çok testim var diye birde sana söz vermiştim diye yapmıştım olsa imkansızı zorlardım sanırsam, var olsa çıkar mıydı? diyerek saçma soru sormak istemiyorum bende bat 4 gün kala tekrarlarım benimde oldu sanmıyorum da umut işte.
Sanada gelince hakkında hayırlısı olsun adet olana kadar beklemeye devam az çok fikrin oldu rahatça beklersin bu test yapmada bir yerde insanın kendini rahatlatma şekli. Olmadıysa dediğin gibi Kasım güzel şeyler olsun inşlh. Ekim diğer bekleyen arkadaşlara uğur getirsin inşallah...
Pes etmek bize gore degil aslaRabbim hayirlisini versin o isterse hersey olur.
Ya soylemeden yapamayacagim ama dikkatli bakinca hafif bir cizgi daha var mi bana mi oyle geliyor?
Eki Görüntüle 2926651
Hadi ya insallah yalanci degildirEvet canım çook çook hafif birşeydi, o çizgi daha öncede çıkmıştı bende rengi yoko sebeble hiç takmadım en güzeli günümde gelen renkli çizgiler olursa takılırım.onlar yalancı çizgiler kanmayalım o çizgilere.
Daha öncede bir testimde böyle olmuştu adetim gelmişti ben onun oyun olduğunu düşünüyorm testin bazen hep çıkıyor kuzum yaBende çizgi görüyorum cnm
Birde cuma günü yaparımHadi ya insallah yalanci degildir
Canım ben bu yüzden bıraktım ovulasyonu yumurtlama çatlama görüyorum değerlendiriyorum sonra hamile kaldım sanıyorum tabiEvet yumurta büyümüş ama catlamamis ever doktorda onu dedi testler yanıltıyor bazen dedi
Sevinç çıglikları atmaya hazirliyorum o zaman kendimiBirde cuma günü yaparımyalan mı doğru mu görürüz. Sizi haberdar ederim canım.
Cizgi baya belli insallah güzel haber getir bize
Kuzum az önce adet oldumxi, tam gecikmenin 10.günündeA R Y A Ne durumdasın canım.
Onlar normal diyor buna tsh biraz fazla ve prolaktin 38 geldi ama gene de problem değil diyorlar..Canım tsh çok değil referans aralığı içinde ama doktorlar 2 nin altında olursa iyi olur diyor, her doktor ilaç vermiyor senin gibi değerlere. Bana çok doktor vermezdi 2.80 değerime birtane infertilite doktoru verdi düştü. Genelde düşük ondan sonra 1.80 filan çıkardı hep. Benim düşüncem böyle böyle doktora sor ne derse öyle yaparsın artık.
İnşallah çok istiyorumCizgi baya belli insallah güzel haber getir bize
Ayy amin canım ya. Ekimi söyle bir düşündüm de bende bir anlamı yok demekki ondan boş geçtiEkim 18 'de eşimle tanışmıştımher aya anlam yüklerim, kasımda aşk başkadır diyerek ekliyorum Kasım ayını çok seviyorm yeni bir aşk nasip olacaksa evlad aşkı nasip olsun dilerim Bana da nasip değilse gelirim sizi bulurum. Sağlık olsun canım.