- 24 Mart 2021
- 645
- 831
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.261
Hakkında hayırlısı olsun canım. Yapicak birşey yok mecbur bekliycez. Mümkün olduğunca stresten uzak bir ay yasamaya calisalimda İnşaAllah kasım uğurlu gelsin bizlere.Yüzümüzü sen güldür Yüsracım ama senin gününe daha cok var sana cok cok dua ediyorum edicem. İnsallah bu ay bebegine kavusursunYusra-61
İnsallah canımHakkında hayırlısı olsun canım. Yapicak birşey yok mecbur bekliycez. Mümkün olduğunca stresten uzak bir ay yasamaya calisalimda İnşaAllah kasım uğurlu gelsin bizlere.
Hadi inşallah canım.İnsallah canımyeni bir baslangic yapalim
Ay insallah yaHadi inşallah canım.Yusra-61 da bu ay güzel haber verirse İnşaAllah. Geri kalan arkaşlar ile bize kasım gümbür gümbür girelim. Ekim olmadı bize uyuşamadık ekim ile. Kasımdan yana umutluyum ama Kasım aşk ayı.
aynen basim agriyo eklemlerim agriyo yalnix ben gebelikten supheleniyorum gecikmem var onada bakmamiz mumkun mu de kan sonucun cikana kadar igne vs yaptirma
bunda anliyorum bende heycan ve uzuntuyu .. tabi 2 cocugumdada oldu ama bu kadar beklememistim onlar 2 3 ayda tutmustu hemen bu 3. yordu beniDuygularımı tarif bile edemem ewet cocuklarım var ama aynı heyecan oldumu acaba diye yada aynı üzüntü yinemi olmadı diye.bilmiyorum kelimeler yetersiz geliyor anlatmak için
bende senin gibi 28 gunde duzenli oluyorum takvimim var ordan takip ediyorum ymurtlama gunumu gosteriyor vucudumda zaten o takvime baya uyuyor 14. gunumde yumurtluyorum hepHanımlar size birşey sormak istiyorum. Ben 28 27 gunde bir adet görüyorum.
Düzenli yani..
Hiç ovilasyon testi kullanmadım.
Yumurtlamamı takip etmedim.
Ama genelde adetimin 11 ile 15 arası değerlendiriyorum.
Zaten bu aralarda yumurta akı gibi akımtım oluyor
Ama dün burda biri konu açmıştı yorumları okudum.
Düzenli adet olup ovilasyon takibi yapanlar yumurtlaması 18 inci gün görenler var.. Adetin 8 inci günü..
Yani şimdi 28 günde bir adet görüyorum 14 gün öncesi değilde değişiyor mu bu yumurtlama.
Tecriveli olanlar yazabilir mi rica etsem. Lütfen.
ben ilk asida bi etkisini goremedim adetten cok sonra olmustum bu asimda reglide oldum hadi spermlere yumurtalara kuvvet versin madem cok etkisi varmis bizede bizedeAnladim canim şu korona aşısı bize de şans mı diyim uğur mu diyim getirsin artık birinibat 23 Ekim ikinciyi aşıyı olmalı miyim bi an önce
Çoğaldığı günden itibaren adet günün hesaplanıyor. 10 günü geçerse anormal sayiyorlar o yuzden sıkıntı yapmaSağol canım bende öyle yapıyorum ama benim adetim bı tuhaf iki üç gün damla damla geliyor sonra çoğalıyor sonrada bitmek bilmiyor bazen 10 gün sürüyor
Ayy bacım hakikaten liste tutuyon mu senAy insallah yaben soyle listeme bakiyorum ne denememisim bu ay diye bu ayda hayit suyunu mu denesem arisutu polen mi denesem ne yapsam Kasim bizim ayimiz olsun insallah kasimdan bende umutluyum
Ovulasyonda çıkmıyor ama yumurta büyümüş mü yanıltmış o zaman testlerKızlar adete 10 gün kalıp ovulasyon da bisey göremeyince doktora gittim yumurtaliklarin oluşmuş dedi progesteron istedi büyük ihtimalle çatlama iğnesi vuracağız dedi
Evet yumurta büyümüş ama catlamamis ever doktorda onu dedi testler yanıltıyor bazen dediOvulasyonda çıkmıyor ama yumurta büyümüş mü yanıltmış o zaman testlerçatlama ignesinin faydasini goren çok var inşallah güzel haberler alırsın sen de
Günaydın kızlar.Güzel bir gün olsun bol hamişli
Ovulasyonun 11. Günündeyim testim malesef negatifYusra-61 . Önümüze bakacagiz artikEki Görüntüle 2926566
Eki Görüntüle 2926567