Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yüzümüzü sen güldür Yüsracım ama senin gününe daha cok var sana cok cok dua ediyorum edicem. İnsallah bu ay bebegine kavusursun🙏 Yusra-61 Yusra-61
Hakkında hayırlısı olsun canım. Yapicak birşey yok mecbur bekliycez. Mümkün olduğunca stresten uzak bir ay yasamaya calisalimda İnşaAllah kasım uğurlu gelsin bizlere. 🙏🏼

İnsallah canım 🙏 yeni bir baslangic yapalim 😍☺️
Hadi inşallah canım. Yusra-61 Yusra-61 da bu ay güzel haber verirse İnşaAllah. Geri kalan arkaşlar ile bizde kasım'a gümbür gümbür girelim. 😁 Ekim olmadı bize, uyuşamadık ekim ile. Kasımdan yana umutluyum ama Kasım aşk ayı. 😉😉😉

Hadi inşallah canım. Yusra-61 Yusra-61 da bu ay güzel haber verirse İnşaAllah. Geri kalan arkaşlar ile bize kasım gümbür gümbür girelim. 😁 Ekim olmadı bize uyuşamadık ekim ile. Kasımdan yana umutluyum ama Kasım aşk ayı. 😉😉😉
Ay insallah ya 🙏 ben soyle listeme bakiyorum ne denememisim bu ay diye😅 bu ayda hayit suyunu mu denesem arisutu polen mi denesem ne yapsam 🥲 Kasim bizim ayimiz olsun insallah kasimdan bende umutluyum

Günaydın kızlarrrrr😘❤️🙋‍♀️
Dün çok üzülüp ağladım bitti geçti gittim, bugün yepyeni mis gibi güzel bigünn 🥰
Ben artık aşımı olmayı düşünüyorum bu ay, ilaç tedavisi olur olmaz falan derken aşıyı hu zamanlara erteledik=)
Doktoruma korunma konusunu danıstım, çok göreceli dedi
Korununda diyenler var gerek olmadığını düşünenlerde var
Üstelik ilginç bi şekilde uzun zamandır gebelik elde edemediğimiz ama aşıdan sonra hemen gebelik olusan çiftlerimizde var
Kesin bişey söyleyemiyorum şu aşamada dedii
Bende sizden fikir alayım dedim
Bugün reglimin 2. Günü
Bu aralar olsam mı diyorum yumurtlama zamanlarına denk gelmeden 🤔
Sizler nasıl yapmıstınız

benim bu aydan hic ümidim kalmadi 😔 3 aydir gogus hassasiyeti, bel agrisi, kasik agriisi seffaf akintinyla yumurtlama belirtileri hep yasiyordum... reglim hep duzenli gununu gecikmez 28 gunde bir geliyor ama bu ay hafif kasik agrisi ve akintidan baska bi yumurtlama belirtisi hissetmedim.. galiba bu ay yumurtlamadim yada kendimi dinlemedim diye boyle oldum ama bu ay 0 umut..😔

Günaydın kızlar tsh konusunda çok bilgim yok, bilgi sahibi olanlar yorum yapabilirse sevinirim 🥰 Yusra-61 Yusra-61 sen biliyor musun kuzu?

Eklentiler

• B68B4675-ADDF-4EF4-BFDA-77478CDA16F1.png
    B68B4675-ADDF-4EF4-BFDA-77478CDA16F1.png
    236,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 7C2F4673-FB01-4AB4-8876-DC9AC75542F6.png
    7C2F4673-FB01-4AB4-8876-DC9AC75542F6.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 42
  • F6246793-885C-4F96-9330-6436B3AB3FBD.png
    F6246793-885C-4F96-9330-6436B3AB3FBD.png
    241,7 KB · Görüntüleme: 46
Duygularımı tarif bile edemem ewet cocuklarım var ama aynı heyecan oldumu acaba diye yada aynı üzüntü yinemi olmadı diye.bilmiyorum kelimeler yetersiz geliyor anlatmak için
bunda anliyorum bende heycan ve uzuntuyu .. tabi 2 cocugumdada oldu ama bu kadar beklememistim onlar 2 3 ayda tutmustu hemen bu 3. yordu beni

Hanımlar size birşey sormak istiyorum. Ben 28 27 gunde bir adet görüyorum.
Düzenli yani..
Hiç ovilasyon testi kullanmadım.
Yumurtlamamı takip etmedim.
Ama genelde adetimin 11 ile 15 arası değerlendiriyorum.
Zaten bu aralarda yumurta akı gibi akımtım oluyor
Ama dün burda biri konu açmıştı yorumları okudum.
Düzenli adet olup ovilasyon takibi yapanlar yumurtlaması 18 inci gün görenler var.. Adetin 8 inci günü..
Yani şimdi 28 günde bir adet görüyorum 14 gün öncesi değilde değişiyor mu bu yumurtlama.
Tecriveli olanlar yazabilir mi rica etsem. Lütfen.
bende senin gibi 28 gunde duzenli oluyorum takvimim var ordan takip ediyorum ymurtlama gunumu gosteriyor vucudumda zaten o takvime baya uyuyor 14. gunumde yumurtluyorum hep

günaydın kızlar bu ay inşallah listemiz güzel haberlerle dolar ben size birşey soracağım gebelik sadece yumurtlama günlerinde mi oluşur ben bu ay pek o günleri değerlendiremedim gibide acaba o yüzden olmaz mı diye pek umutlu değil gibiyim ilk ay denemede zaten spiral yeni çıkardım da size bir sorayım dedim

Anladim canim şu korona aşısı bize de şans mı diyim uğur mu diyim getirsin artık birini 😇 bat 23 Ekim ikinciyi aşıyı olmalı miyim bi an önce
ben ilk asida bi etkisini goremedim adetten cok sonra olmustum bu asimda reglide oldum hadi spermlere yumurtalara kuvvet versin madem cok etkisi varmis bizede bizede 🤣

Sağol canım bende öyle yapıyorum ama benim adetim bı tuhaf iki üç gün damla damla geliyor sonra çoğalıyor sonrada bitmek bilmiyor bazen 10 gün sürüyor 😪
Çoğaldığı günden itibaren adet günün hesaplanıyor. 10 günü geçerse anormal sayiyorlar o yuzden sıkıntı yapma 😊

Ay insallah ya 🙏 ben soyle listeme bakiyorum ne denememisim bu ay diye😅 bu ayda hayit suyunu mu denesem arisutu polen mi denesem ne yapsam 🥲 Kasim bizim ayimiz olsun insallah kasimdan bende umutluyum
Ayy bacım hakikaten liste tutuyon mu sen 😁 Ben hiç öyle liste falan yapmadım. Bir defa soğan suyu deneyeyim dedim. Ben mi onu denedim yoksa soğan suyu mu benim üstümde deney yaptı anlayamadım😖 sonra gözüm korktu kürlerden. Bacım gelsen biz bu ay kur ile değil aşk ile devam edelim🤣♥️

Kızlar adete 10 gün kalıp ovulasyon da bisey göremeyince doktora gittim yumurtaliklarin oluşmuş dedi progesteron istedi büyük ihtimalle çatlama iğnesi vuracağız dedi

Kızlar adete 10 gün kalıp ovulasyon da bisey göremeyince doktora gittim yumurtaliklarin oluşmuş dedi progesteron istedi büyük ihtimalle çatlama iğnesi vuracağız dedi
Ovulasyonda çıkmıyor ama yumurta büyümüş mü yanıltmış o zaman testler 😯 çatlama ignesinin faydasini goren çok var inşallah güzel haberler alırsın sen de🙏

Günaydın kızlar.😊 Güzel bir gün olsun bol hamişli 🙏
Ovulasyonun 11. Günündeyim testim malesef negatif Yusra-61 Yusra-61 . Önümüze bakacagiz artikEki Görüntüle 2926566
Eki Görüntüle 2926567

Günaydın kuzum 😇ben de yaptım negatif bugün çatlamanın 7.günü çok erken biliyorm ama çok testim var diye birde sana söz vermiştim diye yapmıştım olsa imkansızı zorlardım sanırsam, var olsa çıkar mıydı? diyerek saçma soru sormak istemiyorum 🤣 bende bat 4 gün kala tekrarlarım benimde oldu sanmıyorum da umut işte.

Sanada gelince hakkında hayırlısı olsun adet olana kadar beklemeye devam az çok fikrin oldu rahatça beklersin bu test yapmada bir yerde insanın kendini rahatlatma şekli. Olmadıysa dediğin gibi Kasım güzel şeyler olsun inşlh. Ekim diğer bekleyen arkadaşlara uğur getirsin inşallah... 🤗

Eklentiler

• IMG_20211004_104608_023.jpg
    IMG_20211004_104608_023.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 60
X