Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın. Gecikmenin 10.gününde çok şükür regl oldum, hem biraz üzüldüm hem de kendiliğinden söküldüğü için mutlu oldum. Şuan neler yapsam diye planlıyorum.

Öncelikle yine ovulasyon testi alacağım, sizin öneriniz var mıdır? Bu sefer laboquick dışında bir marka alayım diyorum.
3.gün yeniden femaraya başlayacağım. Bir de yumurta geliştirici prowomen içeceğim bugünden itibaren.
Selizay incir de almıştım, bence bu ay senin şu zeytinyağlı incirini de deneyeyim ben ya şifa olur inşallah Rabbimin izniyle
Düzenli yürüyüş, sağlıklı beslenmeye çok dikkat etmeyi düşünüyorum.

Kuzum az önce adet oldumxi, tam gecikmenin 10.gününde
Neyse tmm bunu akşamdan beri bekliyorduk zaten. Sıkıntı yok. Sen kendini kasım'a hazır hale getir kuruyemisini incirini kürünü herneyse ne yapacaksan yap hazirlan. Bak kasim ayi aşk ayı bu ay sırf çocuk çalışması için değil eşine olan aşkından dolayı birliktelik yaşa İnşaAllah kasım daki aşk uğurlu gelir. Kasım'da güzel haber alırız.

bende senin gibi 28 gunde duzenli oluyorum takvimim var ordan takip ediyorum ymurtlama gunumu gosteriyor vucudumda zaten o takvime baya uyuyor 14. gunumde yumurtluyorum hep
Belirtilerin neler. Benim ki yumurta akı gibi bir akıntı geliyor. Uzamasına. Ama o akıntı yumurta çatlayoncamı oluyor yoksa yumurtlama dan öncemi bilmiyorum. 11 ile 14 arası oluyor genelde

Yaşlandım be kuzu. Genç anneliğim falan kalmadı. Kasım'da 28 olacağım, bu süreç çok yordu.

Haydi spartalılar pes etmek yok. Savaşmaya devam. Allah'ın izni ile bu bebisler ya gelecek yada gelecek. Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak diye birşey yok amma öyle amma böyle olacak. Bizden birşey kaçmaz bi uçan kurtulur bide kaçan. Tabi onlarda bizim azmimizden hızlıysa Şimdi adet giren arkadaşlarım adet boyunca o güzel naciz fücudunuzu dinlendirin ve yeni aya bomba gibi hazirlanalım. Size güveniyorum savaşçı kardeşcanlarım.

Herkesten hayırlı haberler inşallah 🕊 bir şey soracağım yumurtlama günlerinden sonra da ilişkiye girmek zarar verir miacaba yerleşmeye vs

Onlar normal diyor buna tsh biraz fazla ve prolaktin 38 geldi ama gene de problem değil diyorlar..

Benim doktoruma göre problem 28 değerimle bana aşılama yapmadı dedi ki masraf edeceğiz o kadar boşa gitmesin yumrtlaman iyi olmayabilir dedi. Gerçi aşılama olmasa takar mıydı beni orası meçhul? Valla anlamıyorum doktorları hep sallama peşindeler. İlk hep salladılar beni şimdi çıkarsa prolaktinim gözlerine batıyor
Bu hormonların hepsi birbirine bağlantılı tabiki ilaç almak da iyi birşey değil en iyisi ben testere dişli arslan Pençesi kullandım prolaktin sonucum iyi çıkarsa sende tecrübeli olarak yaptığımı yap istersen. Bazen kendi bileğini kendin kesmek zorunda kalıyorsun işte böyle olunca bunlar.

Yaşlandım be kuzu. Genç anneliğim falan kalmadı. Kasım'da 28 olacağım, bu süreç çok yordu.
Aha valla yakaladım bak kasımda doğum gününmüş belki bebeğin gelmek için senin doğduğun günü bekliyordur öyle düşün bide. deme öyle ne yaşlanması sen 28 için öyle dersen ben bu yaşta bir ayağım çukurda demekki derim. Ama hiçte öyle değil. Hıh ben hala 20 buçuk yaşındayım yaşlanmak diye bir lügat yok. Hııı papıcı yin şimdi ağzına.

Senin bir meleğin var en azından sımsıkı sarılıp öpersin. Bu arada eşimle 15 yaşında tanıştık, o da Kasım ayıydı. Bak umutlandım birden hayatımın en doğru kararı eşimdir şu hayatta. Onu benim karşıma çıkaran Rabbime şükürler olsun. İnşallah onun o merhamet dolu kalbinin, iyi yüreğinin hürmetine Rabbim bize bir evlat bağışlar bu ayda

Belirtilerin neler. Benim ki yumurta akı gibi bir akıntı geliyor. Uzamasına. Ama o akıntı yumurta çatlayoncamı oluyor yoksa yumurtlama dan öncemi bilmiyorum. 11 ile 14 arası oluyor genelde
benimde o gunlerde yumurta aki gibi oldu bugun beyaza dondu ne kasik agrim ne gogus hassasiyetim var bundan 3 ay once agrilardan duramazdim yumurtlama zamanlarimda akintidan baska biseyim yok

i
inciri ben ilk cocugumda kullandim gunde 1 defa 4 5 tane kuru inciri kaynar suda demledim ictim incirleride yedim o ay hamile kaldim hadi darisi sana

Rabbime binlerce şükür ki bana meleğimi nasip etti evet. Ama işte sonuçta ben bu dünyaya direk değilim kimin kimden önce bu hayattan göç edeceğini bilemeyiz ama melegime bir destek lazım şu fani dünyada rabbimde onun hürmetine nasip eder inşaAllah. Bak ne güzel kasım da olması için sebeplerin var dilerim güzel ve sağlıklı bir bebek haberi ile bu güzel ayınız taçlanır. Rabbim gönlünün muradını nasip etsin kuzum.

cok erken yapiyorsunuz testleri unutmayin once kana karisir daha sonra idrara neden kendinizi strese sokuyosunuz

O evde var canım içeyim bari.. haklısın valla ben özele gidiyorum bir de endokrin doktorunu da gittim 25 16 38 gibi değerler var sorun değil dedi

kizlarrrrr adet gununden diger adet gunune kadar 1 gun nefes alin ertesi gun iliskiye girin gitsin yoksa boyle tutumucak anladim ben yok yumurtlama yok akinti illallah ettim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…