- 7 Kasım 2014
- 6.910
- 10.603
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.301
Neyse tmm bunu akşamdan beri bekliyorduk zaten. Sıkıntı yok. Sen kendini kasım'a hazır hale getir kuruyemisini incirini kürünü herneyse ne yapacaksan yap hazirlan. Bak kasim ayi aşk ayı bu ay sırf çocuk çalışması için değil eşine olan aşkından dolayı birliktelik yaşaKuzum az önce adet oldumxi, tam gecikmenin 10.gününde
Belirtilerin neler. Benim ki yumurta akı gibi bir akıntı geliyor. Uzamasına. Ama o akıntı yumurta çatlayoncamı oluyor yoksa yumurtlama dan öncemi bilmiyorum. 11 ile 14 arası oluyor geneldebende senin gibi 28 gunde duzenli oluyorum takvimim var ordan takip ediyorum ymurtlama gunumu gosteriyor vucudumda zaten o takvime baya uyuyor 14. gunumde yumurtluyorum hep
Yaşlandım be kuzu.Neyse tmm bunu akşamdan beri bekliyorduk zaten. Sıkıntı yok. Sen kendini kasım'a hazır hale getir kuruyemisini incirini kürünü herneyse ne yapacaksan yap hazirlan. Bak kasim ayi aşk ayı bu ay sırf çocuk çalışması için değil eşine olan aşkından dolayı birliktelik yaşaİnşaAllah kasım daki aşk uğurlu gelir. Kasım'da güzel haber alırız.
Onlar normal diyor buna tsh biraz fazla ve prolaktin 38 geldi ama gene de problem değil diyorlar..
Aha valla yakaladım bak kasımda doğum gününmüş belki bebeğin gelmek için senin doğduğun günü bekliyordur öyle düşün bide.Yaşlandım be kuzu.Genç anneliğim falan kalmadı. Kasım'da 28 olacağım, bu süreç çok yordu.
Senin bir meleğin var en azındanAha valla yakaladım bak kasımda doğum gününmüş belki bebeğin gelmek için senin doğduğun günü bekliyordur öyle düşün bide.deme öyle ne yaşlanması sen 28 için öyle dersen ben bu yaşta bir ayağım çukurda demekki derim. Ama hiçte öyle değil. Hıh ben hala 20 buçuk yaşındayım yaşlanmak diye bir lügat yok. Hııı papıcı yin şimdi ağzına.
benimde o gunlerde yumurta aki gibi oldu bugun beyaza dondu ne kasik agrim ne gogus hassasiyetim var bundan 3 ay once agrilardan duramazdim yumurtlama zamanlarimda akintidan baska biseyim yokBelirtilerin neler. Benim ki yumurta akı gibi bir akıntı geliyor. Uzamasına. Ama o akıntı yumurta çatlayoncamı oluyor yoksa yumurtlama dan öncemi bilmiyorum. 11 ile 14 arası oluyor genelde
inciri ben ilk cocugumda kullandim gunde 1 defa 4 5 tane kuru inciri kaynar suda demledim ictim incirleride yedim o ay hamile kaldim hadi darisi sanaKızlar günaydın. Gecikmenin 10.gününde çok şükür regl oldum, hem biraz üzüldüm hem de kendiliğinden söküldüğü için mutlu oldum. Şuan neler yapsam diye planlıyorum.
Öncelikle yine ovulasyon testi alacağım, sizin öneriniz var mıdır? Bu sefer laboquick dışında bir marka alayım diyorum.
3.gün yeniden femaraya başlayacağım. Bir de yumurta geliştirici prowomen içeceğim bugünden itibaren.
Selizay incir de almıştım, bence bu ay senin şu zeytinyağlı incirini de deneyeyim ben ya şifa olur inşallah Rabbimin izniyle
Düzenli yürüyüş, sağlıklı beslenmeye çok dikkat etmeyi düşünüyorum.
Pes etmek bize gore degil aslaRabbim hayirlisini versin o isterse hersey olur.
Ya soylemeden yapamayacagim ama dikkatli bakinca hafif bir cizgi daha var mi bana mi oyle geliyor?
Eki Görüntüle 2926651
Rabbime binlerce şükür ki bana meleğimi nasip etti evet.Senin bir meleğin var en azındansımsıkı sarılıp öpersin. Bu arada eşimle 15 yaşında tanıştık, o da Kasım ayıydı. Bak umutlandım birden hayatımın en doğru kararı eşimdir şu hayatta. Onu benim karşıma çıkaran Rabbime şükürler olsun. İnşallah onun o merhamet dolu kalbinin, iyi yüreğinin hürmetine Rabbim bize bir evlat bağışlar bu ayda
cok erken yapiyorsunuz testleri unutmayin once kana karisir daha sonra idrara neden kendinizi strese sokuyosunuzGünaydın kuzumben de yaptım negatif bugün çatlamanın 7.günü çok erken biliyorm ama çok testim var diye birde sana söz vermiştim diye yapmıştım olsa imkansızı zorlardım sanırsam, var olsa çıkar mıydı? diyerek saçma soru sormak istemiyorum bende bat 4 gün kala tekrarlarım benimde oldu sanmıyorum da umut işte.
Sanada gelince hakkında hayırlısı olsun adet olana kadar beklemeye devam az çok fikrin oldu rahatça beklersin bu test yapmada bir yerde insanın kendini rahatlatma şekli. Olmadıysa dediğin gibi Kasım güzel şeyler olsun inşlh. Ekim diğer bekleyen arkadaşlara uğur getirsin inşallah...
O evde var canım içeyim bari.. haklısın valla ben özele gidiyorum bir de endokrin doktorunu da gittim 25 16 38 gibi değerler var sorun değil dediBenim doktoruma göre problem 28 değerimle bana aşılama yapmadı dedi ki masraf edeceğiz o kadar boşa gitmesin yumrtlaman iyi olmayabilir dedi. Gerçi aşılama olmasa takar mıydı beni orası meçhul? Valla anlamıyorum doktorları hep sallama peşindeler. İlk hep salladılar beni şimdi çıkarsa prolaktinim gözlerine batıyor
Bu hormonların hepsi birbirine bağlantılı tabiki ilaç almak da iyi birşey değil en iyisi ben testere dişli arslan Pençesi kullandım prolaktin sonucum iyi çıkarsa sende tecrübeli olarak yaptığımı yap istersen. Bazen kendi bileğini kendin kesmek zorunda kalıyorsun işte böyle olunca bunlar.