Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etmez olur muyum canım sakın umudunu kaybetme benim 1 yılı geçti zamanı vardır elbet olur Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benimde 8 ay oldu. Ya senin bu bir yılda hiç kimyasal filan oldu mu? Bende hiçbiri olmadığı için anormal bir durum mu var diye düşünüyorum. Yumurtalıklara ve hormonlara baktırdım hepsi normal dedi doktor ama 8 ayda hiç mi bir şey olmaz

Kuzum karabaş otu var onun cayini içiyorum prolaktini düşürüyormuş bi de sigarayı bıraktırır diyorlar sigara da kullanıyorum da ben malesef

Püüff bende eşimle bazen içiyorm ama paket taşımıyorum çok iyi birşey değil ama bazen de ne bilim keyfine içiyorm. İnşallah bırakırsın senin için çok iyi olur her açıdan. Bir bakayım netten nasıl otmuş

Ay allah tiksindirsin diyorum ben her yakisimda inşallah kurtulalım

Eğer tiryaki isen biran önce canım çok mu kullanıyorsun peki?
Azalttım canım ama içiyorum yani yine de eşim de içiyor tetikliyoruz birbirimizi daha önce gebe kalmıştım gördüğüm an bıraktım ama kısa surdu dış gebelik oldu sonra tabi koyverdim simdi de yine güzel haber bekliyorum pozitifi gördüğüm an tamammen bırakcam inşallah

O zaman çok değil inşllah anniş olursun da sebebi olur gönlünce olsun herşey canım

Benim de 9 aydır hiç olmadı canım, yani regl hep gününde geldiği için kan bile baktırmadım hiç ilk defa bu ay 10 gün gecikmem var, 3 gün öncesine kadar testler negatif olduğu için yine kan vermedim. Gecikmeyi biontech aşıya bağlıyorum.

Canım söylediğine göre 28 günde bir adet gören biri 17 inci günde bile çatlama olabiliyor yani

Ya demek ki böyle olabiliyor bizim de bu 8 ayımız o yüzden çok merak ediyordum sayende biraz rahatladım. Valla 10 gün iyi dayanmışsın ben çoktan doktora gitmiştim Aşının bu kadar gecikme yaptığını hiç duymadım. Benim olduğum ay regl birkaç gün önce gelmişti. Umarım gebelikten regl gelmiyordur

Beni de ekler misiniz beklenen adet tarihim 14 Ekim, yaş 27 deneme süresi 2 ay

Olmamıştı canım hiç olmadı o kadar erken gebelik testleri kaset testler yaptım kuruma çizgisi bile görmüyordum. Artık eşime bu ay olmazsa sende bir git demiştim biraz direniyordu doktora gitmemeye
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inslh darısı tüm isteyenlerin başına
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok güzel ovu testi i bı atarmisin bakalım ne halde:)
İşten gelince yapıp atayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…