- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.321
Evet canım yarar ye.Kızlar yumurtanın çatlaması için havuc yemek ise yararmi
incirle destekle ise yariyor..Kızlar yumurtanın çatlaması için havuc yemek ise yararmi
O evde var canım içeyim bari.. haklısın valla ben özele gidiyorum bir de endokrin doktorunu da gittim 25 16 38 gibi değerler var sorun değil dedi
cok erken yapiyorsunuz testleri unutmayin once kana karisir daha sonra idrara neden kendinizi strese sokuyosunuz
Amin canım amin, kaç yıldır evlisin? İnşallah Rabbim sana da en kısa sürede bir evlat daha nasip ederRabbime binlerce şükür ki bana meleğimi nasip etti evet.Ama işte sonuçta ben bu dünyaya direk değilim kimin kimden önce bu hayattan göç edeceğini bilemeyiz ama melegime bir destek lazım şu fani dünyada rabbimde onun hürmetine nasip eder inşaAllah. Bak ne güzel kasım da olması için sebeplerin var dilerim güzel ve sağlıklı bir bebek haberi ile bu güzel ayınız taçlanır. Rabbim gönlünün muradını nasip etsin kuzum.
Değerleriniz çok iyi hepsi normalGünaydın kızlar tsh konusunda çok bilgim yok, bilgi sahibi olanlar yorum yapabilirse sevinirimYusra-61 sen biliyor musun kuzu?
Baya belli valla ya
Canım öncelikle hayırlı olsun bomba gibi bir ay olsunKızlar günaydın. Gecikmenin 10.gününde çok şükür regl oldum, hem biraz üzüldüm hem de kendiliğinden söküldüğü için mutlu oldum. Şuan neler yapsam diye planlıyorum.
Öncelikle yine ovulasyon testi alacağım, sizin öneriniz var mıdır? Bu sefer laboquick dışında bir marka alayım diyorum.
3.gün yeniden femaraya başlayacağım. Bir de yumurta geliştirici prowomen içeceğim bugünden itibaren.
Selizay incir de almıştım, bence bu ay senin şu zeytinyağlı incirini de deneyeyim ben ya şifa olur inşallah Rabbimin izniyle
Düzenli yürüyüş, sağlıklı beslenmeye çok dikkat etmeyi düşünüyorum.
Kan verdim bekliyorumBaya belli valla ya
Öncelikle adetin 3. Gün her sabah aç karnına yemekten 2 saat önce zeytin yağında beklemiş 2 inciri yedim ( her biri 4 e bölünmüş.) yedikten sonra hemen ertesi gün için olanları içine atıyorsun.Selizay bacım nerelerdesin bi ses ver. Şu incir kürünü nasıl yaptın bi tarif verde deneyelim bu ay. Belki vesile olur bizede.
Canım ben adet olur olmaz her akşam iki tane suyun içinde bekletip yiyorum suyunuda içiyorum 3.gunude femara başlıyorum 12-14 günde tam 16-18 mm oluyor yumurta incir baya büyütüyor gerçektenSelizay bacım nerelerdesin bi ses ver. Şu incir kürünü nasıl yaptın bi tarif verde deneyelim bu ay. Belki vesile olur bizede.
Canım ben 12 yıllık evliyim. 1 yıllık evliydim 1.5 aylık oğlum vardı.Amin canım amin, kaç yıldır evlisin? İnşallah Rabbim sana da en kısa sürede bir evlat daha nasip eder
Canım ben adet olalı bugün 4. Gün bugün başlasam olur mu. Bide ben tekmi yicem eşimede yedirsem olur mu. Eşim takviye ilaç kullanıyor ama. Sanki sen zeytin yağında beklemekten de bahsetmiştin gibi hatırlıyorum.Canım ben adet olur olmaz her akşam iki tane suyun içinde bekletip yiyorum suyunuda içiyorum 3.gunude femara başlıyorum 12-14 günde tam 16-18 mm oluyor yumurta incir baya büyütüyor gerçekten
Kuzum benim bu ay adetin 4. Günü. Bide söylediklerinin hepsi ayrı masraf bacımÖncelikle adetin 3. Gün her sabah aç karnına yemekten 2 saat önce zeytin yağında beklemiş 2 inciri yedim ( her biri 4 e bölünmüş.) yedikten sonra hemen ertesi gün için olanları içine atıyorsun.
İncir prolaktin yükseltiyor dedikleri için akşam yemekten sonra 1 adet agnucaston hayıt hapı içtim dengelesin diye. Buna da incirle beraber başladım.
Hunnap keçi boynuzu özü her sabah ve akşam eşime bir çorba kaşığı içirdim, sabahları ben de içtim.
Adetim bittikten sonra laboquick ovulasyon testine başladım. 11. Gün pik gördüm, pik gördüğüm gün çalışma oldu, ertesi gün yine pikti o gün de çalışma oldu, ertesi gün silikti çatladı, o gün de çalışma oldu toplam 3 gün üst üste. Sonra bir gün ara verdim bir çalışma daha. Çalışmaların hepsi öğle saatlerinde oldu, genelde gece olurdu bu her aydan farklı olarak öğle saatleri etki etti mi bilmiyorum spermler daha hareketli oluyormuş. Bir de ters pozisyon oldu. Yarım saat yattım sadece sonra kalktım.
Çatlamayı gördüğüm günden başlayarak her gün bir hafta boyunca 1 avokado yedim.
Pik gördüğüm anda incir ve hayıt hapını bıraktım. Bata 6 gün kala kahve leke geldi, adet oldum diye bir posta daha ağladım, ama devamı gelmedi, ertesi gün idrar testinde çift çizgi çıktı gerisi öyle işte..
Ve bence en önemlisi 4 ay önce yeğenim teyze sen bebek istiyor musun diye sordu 4 yaşında daha, evet dedim, peki hiç dua ediyor musun dua etmen gerekiyor dedi bana şoka girdim. Evet içimden geçiriyordum bazen inşallah olur nasip olsun diye dua ediyordum söylemlerimle ama belki 2 yıldır namaz kılmamıştım doğru düzgün, namaza başlayıp her namazdan sonra dua ettim. Ve dua etmeye başladığım ay oldu, bence bu da mucize gibi.A R Y A
Hakkında hayırlı olan sonuç çıksın İnşaAllah canım.Kan verdim bekliyorum
Canım ben hiç zeytinyağinda bekletmedim bu ay olmazsa onu da denerim ben eşime takviye vitamin fındık ceviz fıstık keçiboynuzu pekmezi ile macun yaptım sabah akşam onu yiyor dört tane inciri dörde bölüp akşam eve gelince suya atıyorum gece yatmadan önce iki tanesini eşime ikisini de ben yiyorum suyunuda içiyorum ama sadece femara bitene kadar yapıyorum yani beş gün.Çok hızlı geliştiriyor onun için ben kasık ağrım çok artınca hemen doktora gidiyorum 12.gunde tam boyutuna gelmiş oluyorCanım ben adet olalı bugün 4. Gün bugün başlasam olur mu. Bide ben tekmi yicem eşimede yedirsem olur mu. Eşim takviye ilaç kullanıyor ama. Sanki sen zeytin yağında beklemekten de bahsetmiştin gibi hatırlıyorum.
Bir dahaki ay başlaKuzum benim bu ay adetin 4. Günü. Bide söylediklerinin hepsi ayrı masraf bacımovülasyon takibi yapmayı düşünmüyordum bu ay nasıl olcak bacım.
Sağol bacım teşekkür ederim. Eline sağlık. Ay bu ay böyle olsun aynen de öbür ayada gerek kalmaz İnşaAllah. Olmazsa senin tarife terfi ederim artık.Bir dahaki ay başlabu ay da böle olsun. Anlat dedin anlattım ahah.
Biontech aşısı için doktorumu arayıp gecikme olabilir mi diye sordum ama benim doktorum bi hafta öncesine kadar yeni vuruldu ise o zaman sadece bir kaç gün yapabilir dedi. Ama ben geçen ay başında yaptırdığımı söyledim ve yok aşıyla alakası yok senin adetinin gecikmesinin dedi bana ama... Senin bu yazdığını okuyunca kafam karıştı şimdiBenim de 9 aydır hiç olmadı canım, yani regl hep gününde geldiği için kan bile baktırmadım hiçilk defa bu ay 10 gün gecikmem var, 3 gün öncesine kadar testler negatif olduğu için yine kan vermedim. Gecikmeyi biontech aşıya bağlıyorum.
Bekleme ol bence ben regl bitince oldum ama zaman konusunda sıkıntılıydım regl iken ol yumurtlama zamanına gelmesin madem tereddütlü isen. Bir de araştırmaların çoğu ölüm sayısında aşısız gebelerde artış olduğu ..Günaydın kızlarrrrr
Dün çok üzülüp ağladım bitti geçti gittim, bugün yepyeni mis gibi güzel bigünn
Ben artık aşımı olmayı düşünüyorum bu ay, ilaç tedavisi olur olmaz falan derken aşıyı hu zamanlara erteledik=)
Doktoruma korunma konusunu danıstım, çok göreceli dedi
Korununda diyenler var gerek olmadığını düşünenlerde var
Üstelik ilginç bi şekilde uzun zamandır gebelik elde edemediğimiz ama aşıdan sonra hemen gebelik olusan çiftlerimizde var
Kesin bişey söyleyemiyorum şu aşamada dedii
Bende sizden fikir alayım dedim
Bugün reglimin 2. Günü
Bu aralar olsam mı diyorum yumurtlama zamanlarına denk gelmeden
Sizler nasıl yapmıstınız