EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Yanıt için çok teşekkür ederim. Dörtlü test ben de yaptırmalı mıyım bilemedim. Doktora da ısrar edemedim. Dediğiniz gibi tarama testi ama insan yapılması gereken her şeyi yaptırmak istiyor. İki durumumda da iyi ama biri daha tedirgin edici konuşmuştu, takmamak en güzeli sanırım. Hayırlısıyla doğsalardı

25ın altı sıkıntı oluyor dıye bılıyorum ben oyle okumustum.Cok arastırmadım bu konuyu datarama testlerını tedavülden kaldıran doktorlar bılıyorum hıc umursamayan bile .Siz ikili test ıyı cıktıgı ıcın dörtlüye gerek duymayan doktora denk gelmıssınız aslında geneli böyle.Embrıyonuz pgt’li tarama testınde sıkıntı cıkmamıs bıde organ taramasında da bısey demedılerse bence rahat olun.Dediğim gibi dörtlü testin guvenırlılıgı daha az zaten

İyi ki yazmışım, iyi ki siz de yanıt yazmışsınız. Eşim artık dinlemiyor bile beni. “Çok abartıyorsun, doktor söylerdi önemli bir şey olsa, neden sorun arıyorsun?” Gibi gibi şekilde kızıyor. Haklı bir taraftan ancak en başından beri evhamlı halimi kenara bırakamadım. Yanlış hatırlamıyorsam siz de şişli memorialde tedavi gördünüz değil mi?

evet şişli memorialde tedavim oldu iyi ki de orda yaptırmısım cok şükür ilk denemede tuttuinşallah saglıkla da alırız kucagımızaben de pimpirikliyim aslında ama organ taramasından sonra rahatladım bide hareketlerını de hıssedıyorum zaten dıye daha rahatım bırazbebeklerimiz allah’a emanet en kesin denılen şeyler bıle %98 dogruluk payı var .Amnıyosentez kesin denılıyor o da sadece genetık ölculuyor %100 saglıklı dogacak mı allah bilir doğmadan kimse bilemeyecek .O sebeple rahat olup bebişleri de strese sokmayalım bence

Evet, ben de çok memnunum şişli memorialden. İlk denememde gelmedi bebiş ama vardır bunda da hayır Bebişi ben de son 1 haftadır pıt pıt şekilde hissediyorum, cidden insan rahatlıyor. Benim ayrıntılı ultrason henüz yapılmadı 22. Haftama gün verdi doktorum şu an 19. Haftamdayım. Ve kesinlikle haklısınız strese girmeye hiç gerek yok :) İnşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza Eşimi de bunaltmayayım artık adama gına geldi

Bende 12. Haftada ikili testimi yaptirdim sonuclar iyi cikti 3 lu yada 4lu istemedi doktorum. Ayrintilida perinatolog sadece burun kemiginin kisa oldugunu soyledi nifty yaptirip kotu sonjc cikarsa aldirmamin en dogrusu olacagini soyledi. Ama bizim aldirma gibi bi dusuncemiz yok. Kendi doktorumda eger aldirma gibi niyetin yoksa bosuna para verip testi yaptirma hamileligin tadini cikar dedi kaldiki burun kucuklugu genetikte olabilirmis. Yani cok gerekli bisey degil biz yaptirmayi tercih etmedik hayirlisi dedik bekliyoruz sizde kafaniza cok takip dusunmeyin dusundukce insan dahada stres oluyor ve bebeklerimizi etkiliyor zaten gerekli gorseydi doktorunuz yaptirmanizi isterdi

Doğru söylüyorsunuz, stres yapıp onları da içeride üzmeye gerek yok. Yavrularımızı Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim gittiğiniz perinatolog aldırmayı nasıl söyleyebildi size? Ben kızdım biraz şu an ona. Ne zahmetlerle kavuşucaz yavrularımıza, Allah önce sağlıklı versin tabi ama kıyılır mı hiç? Sağlıkla gelecek bebişiniz eminim

Amin insallah o oyle diyince bende cok uzulmustum oyle bi psikolojiye sokuyoki konusurken dogrusnun ne oldugunu unutuyo insan daha sonra sakin kafayla dusundugumde anladimki cokta onemli degilmis dedikleri bosuna o kadar aglayip uzulmusum Allah vicdanli doktorlarla karsilastirsin hepimizi gercekten cok onemli bizim psikoljimizi dusunup yasadiklarimizi anlayip ona gore davranmalari

İnşallah korkuyorum bir yandan dış gebelik olmasın da ama inşallah değildir.
katlanmıs canım saglıklı duruyor ama neden doktor kan gunlerını degısık vermıs anlayamadım sen sordun mu??günaşırı verılıyor hep oyle duymustum ben

katlanmıs canım saglıklı duruyor ama neden doktor kan gunlerını degısık vermıs anlayamadım sen sordun mu??günaşırı verılıyor hep oyle duymustum ben
Yok sormadım 3 güne bir ikiye katlanmasını bekliyoruz dediler. Demek iki günde bir yüzde 60 olmuş mu ona bakıyorlar. Üç günde bir veriyorum ben iki kat olup olmadığına bakıyorlar

Yok sormadım 3 güne bir ikiye katlanmasını bekliyoruz dediler. Demek iki günde bir yüzde 60 olmuş mu ona bakıyorlar. Üç günde bir veriyorum ben iki kat olup olmadığına bakıyorlar
evet dogru mın %60 artıs beklenıuor 2güne..gayet sağlıklı ılerlıyor endişe etme

Kızlar transfer yapılabilmesi için e2 ve progesteron değeri kaç olmalı bilginiz var mı
ben baktım sımdı kendi kan sonucuma en son 4ekimde kan vermısım transferım 10 ekımde olmustu.. e2 342.3 ; lh 12.24 ; progesteron 0.082 ımıs.Buarada benım transfer hazırlık surecım doğal ilacsız oldu..transferden sonra duphaston kullandım

Benim progesteron 0.05 çıkmış birde e2 181 çıktı doktorum iptal etmek zorundayım pazartesi de böyle çıkarsa dedi ondan merak ettim canım teşekkür ederim

Benim progesteron 0.05 çıkmış birde e2 181 çıktı doktorum iptal etmek zorundayım pazartesi de böyle çıkarsa dedi ondan merak ettim canım teşekkür ederim
E2 200 ve uzeri olmasi lazimmis canm.benimde dusuk cikmisti estrofemi yukseltti 2 gun sonra bidaha kan verdim 200 uzeri cikinca transfer oldu belki seninde yukselir pazartesiye kadar

E2 200 ve uzeri olmasi lazimmis canm.benimde dusuk cikmisti estrofemi yukseltti 2 gun sonra bidaha kan verdim 200 uzeri cikinca transfer oldu belki seninde yukselir pazartesiye kadar
Merhaba canım beni hatırlıyorsan ekimde ilk transferim olmuştu düşük oldu. Önümüzdeki hafta dondurulmuşlarla transfer olacaktım bugün adetimin 14.günü e2 135 çıktı bugün estrofemi kullanmaya başla 2 kere pazartesiye kadar yükselir belki dedi bugün ovitrelleyi vurulmam gerekiyor. Pazartesiye kadar yükselebilirmi acaba?

Insallah yukselir canm herkesin vucudu farklilik gosteriyomus herkeste ayni olmuyomus bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…