- Konu Sahibi karamel Latte
- #19.681
Merhaba canımCanım mrb.ikizlerden birinde sağlık sorunu tespit edilirse hasta olan bebeğin kordonunu kapatıyorlar. O içerde kalmaya devam ediyor diğeri doğana kadar
Yanı ikiz olunca bebeğin tekini almak söz konusu değil zaten mümkün de değil.
Daha tek yumurta mi çift yumurta mi onu tespit edemediler ki...
Merak ettim Dr için yorumlara bakayım dedim 50 60 yaşlarında bir kadın resmi çıktı içerideki 3 kişiye bakıyorum hiç biri o yaşlarda değil sonra benmi acaba yalnis düşünüyorum diye sorup sorustururken Dr hiç gelmemiş profesör kadın uğramamış bile asistanlar bakıyor bize...
O gün onlara uysak dediklerini yapsak belkide başka felaketler başımıza gelecek...
Başka bir periodontolog gittik adam kendi Doktorum gibi 22. Hafta içinde olduğumuzu çocuklarım ikisininde tüm organlarının aynı olduğunu 22. Hafta içinde nasıl olması gerekiyorsa öle olması gerektiği gibi olduğunu söyledi.
Sadece 1 tanesinde beyinde su toplama var şuan için bunun o çocuk için risk teşkil ettiğini dikkatli takip edilmesi gerektiğini amniyosentez yapılırsa özür durumlarının netleşeceğini söyledi.
Özürlu deilse normal doğarsa sant takılarak su boşaltılıyor beyinde ki hasar oranına göre ki bu şekilde sağlıklı yaşayan çok var yaşamlarını sürdürüyor dedi.
Ayrıca dondurulmuş embriyolar da bebekler bı miktar önden gidiyorlarmis. Takipde kalmak faydalı dedi.